Elektrikli süpürge önerisi acilll!…

ucmelekannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Arkadaşlar dik süpürge almayı düşünüyorum ama kablolu fantom pluto 6000 i beğeniyorum kullanan varmı çekim gücü nasıl

Selamlar,
düşündüğün model hakkında bir bilgim yok ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak dikkat ettiğim birkaç şeyi söyleyebilirim.
*Öncelikle şarjlı süpürgeler hem yer kaplama hem de pratiklik açısından daha kullanışlı oluyor.
*Dikey süpürgelerde önemli olan bir diğer şey de ağırlığı, ben kendime almadan önce aklımdaki tüm modelleri avmde denemiştim ki uzun süreli kullanımda kolumu ağrıtacak mı vs bunlar çok önemli şeyler.
*Çekim gücü ortalama öne çıkan tüm modellerde aynı fakat yine dikkat etmekte fayda var.

Ben kendim dyson v12 almıştım. Tavsiye ederim, şimdiden hayırlı olsun.

Selamlar,
düşündüğün model hakkında bir bilgim yok ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak dikkat ettiğim birkaç şeyi söyleyebilirim.
*Öncelikle şarjlı süpürgeler hem yer kaplama hem de pratiklik açısından daha kullanışlı oluyor.
*Dikey süpürgelerde önemli olan bir diğer şey de ağırlığı, ben kendime almadan önce aklımdaki tüm modelleri avmde denemiştim ki uzun süreli kullanımda kolumu ağrıtacak mı vs bunlar çok önemli şeyler.
*Çekim gücü ortalama öne çıkan tüm modellerde aynı fakat yine dikkat etmekte fayda var.

Ben kendim dyson v12 almıştım. Tavsiye ederim, şimdiden hayırlı olsun.
Yorumunuz için çok teşekkürler ederim 🌼

Ben Bosch Serie 8 kullanıyorum çok memnun değilim açıkçası bataryası ısınıyor ve soğumadan şarj almıyor birde borusu esnek değil alırken dikkat etmemiştim koltuk altlarına girmiyor

Back
X