kizlar bende yeni evlencem supurge arastiriyorum ama kafam cok karisti. kesinlikle torbasiz istiyorum arnica bora givi sulu supurgelerle ilgili kotu yorumlar okudum cok zahmetli olur diye dusunuyorm. torbasiz olarak philips maraton var baktigm o da 1000 tl civari. alternatif olarak öneriniz var mi
Merhaba, ilkkez duydum bu markayi hemen netten baktim alman maliymis buda, fiyatlarida 1.300 civari hangi modelini kullaniyosunuz bide ozellikle su ozelligi cok guzel dediginiz ne var ?
kizlar bende yeni evlencem supurge arastiriyorum ama kafam cok karisti. kesinlikle torbasiz istiyorum arnica bora givi sulu supurgelerle ilgili kotu yorumlar okudum cok zahmetli olur diye dusunuyorm. torbasiz olarak philips maraton var baktigm o da 1000 tl civari. alternatif olarak öneriniz var mi
fakir veryon turbo aldık 450 E emiş gücü halılar da toz tüy fln bırakmıyor çok acayip Bi süpürge gerçekten Philips maraton istiyordum bende ama 1000 tl süpürge için çok geliyor bana şimdilik eve bunu aldık çeyize de bundan almayı düşünüyorum 2 adet başlığı var ama gerçekten çok iyi çekiyor maraton da 450 w emiş gücü onu henüz denemedim ama Nasıl daha iyi çekebilir kestiremiyorum :) fakir veryon da 350 tl civarı internette bulabilirsiniz dışarda 450-650 arası fiyatı