Elektrikli Süpürge önerisi

mgozdee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
213
46
13
34
kizlar bende yeni evlencem supurge arastiriyorum ama kafam cok karisti. kesinlikle torbasiz istiyorum arnica bora givi sulu supurgelerle ilgili kotu yorumlar okudum cok zahmetli olur diye dusunuyorm. torbasiz olarak philips maraton var baktigm o da 1000 tl civari. alternatif olarak öneriniz var mi

Ben Dyson allergy serisinden birini kullanıyorum canım çok memnunum biraz daha fazla para ödeyip daha iyisini alayım dersen öneririm

Bende phılıps toz torbasız aldım çeyizime n11.com dan. Site de yorumları çok iyiydi ve indirimdeydi. 350 tl ye aldım. İnsallah iyi çıkar.

Ben aldım. Arçelik Tornado çok beğendim. Daha evi ayırmadığım için bekliyor.

fakir veryon turbo aldık 450 E emiş gücü halılar da toz tüy fln bırakmıyor çok acayip Bi süpürge gerçekten Philips maraton istiyordum bende ama 1000 tl süpürge için çok geliyor bana şimdilik eve bunu aldık çeyize de bundan almayı düşünüyorum 2 adet başlığı var ama gerçekten çok iyi çekiyor maraton da 450 w emiş gücü onu henüz denemedim ama Nasıl daha iyi çekebilir kestiremiyorum :) fakir veryon da 350 tl civarı internette bulabilirsiniz dışarda 450-650 arası fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…