Elektrikli süpürge tavsiyesi

blackgray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.174
Puanlar
63
Merhaba arkadaşlar. Philips maraton xb9185 mi yoksa dyson cinetic big ball mu? Kararsızım. Philips’in bu modelinde kronik bi arıza olduğunu okudum. O nedenle xb9155 de radarımda… Bu modelleri kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Çok kararsız kaldım. Teşekkürler

Modelini hatırlamıyorum ama ben ilk evlendiğimde philips maraton kullandım hatta o zaman dyson ile aralarında çok çok ufak fark bir fiyat farkı vardı ama philips çok övüldüğü için onu almıştım. Sonra Dyson v12 aldım ve gerçek bir süpürgeyle tanışmış oldum hangi modeli olursa olsun dyson diyorum.

Yaaa… O kadar kararsızım ki,bu gidişle alamıycam Kullanıcı yorumlarınını okuyorum,ikiye ayrılmış durumda… Ben karar verene kadar ürünler zamlanır kesin

Dyson'ın başlıkları daha kullanışlı duruyor.

Bizim evde aşağıdaki linkteki model var, çok kullanışlı, gücü çekimi iyi. Ama başlıkları dyson gibi değil.

Philips Performer Silent FC8781/07 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge A+AA Kırmızı Yorumları

Dyson kullanıyorum süper.

Dikey süpürge kullanıyorum 7 aydır sadece. Bosch ultimate 9 çok memnunum.

Yıllardır Dyson kullanıyorum, bir önceki animal bilmem ne idi, şu anda kullandığım sorduğunuz model.
Yuvarlanıyor ama devrilmiyor, kendi kendini düzeltiyor. Çekimi muazzam. Hatta ilk geldiği gün, birkaç saat önce halı yıkamadan gelmiş halılarda denemiştim ve bir sürü toz çıkarmıştı.
Bozuldu diyelim, macera aramam yine Dyson alırım.

Aralık ayında 18 yillik rowentamin benden bu kadar diyerek bozulmasıyla , philips marathon xb7151/07 aldım. Efsane bir aletmis. Ki bendeki rowenta bir harikaydi, Ondan sonra kimseyi sevemem derken Philips gonlumu çaldı. Her duruma uygun basligi var. Ben bu modeli doner baslik icin tercih ettim memnunum acikcasi Evde 3 yillik da dyson v8 im var philips geldiğinden beri dyson i gırgır niyetine kullanır oldum.

Yaaa… O kadar kararsızım ki,bu gidişle alamıycam Kullanıcı yorumlarınını okuyorum,ikiye ayrılmış durumda… Ben karar verene kadar ürünler zamlanır kesin
Eğer bütçen uygunsa v12 detech slim al ve geç. Aşırı hafif bir süpürge ve bir o kadar da iyi çekiyor. Dyson un diğer dikey süpürgeleri biraz ağır ama bu çok hafif, ev süpürmeye en üşenen insan bile onunla evi sürekli süpürebilir öyle söyliyim:) maraton çok sıkıntılı ya kocaman, hortumu yok kablosu felan, daha süpürgeyi yerinden çıkartırken yoruluyor insan

bende dyson v12 var geçenlerde bozuldu garanti bitmiş olmasına rağmen yeni gövde gönderdiler ama göndermeselerdi Miele marka alacaktım. Miele markasını araştırmanı öneririm.

Evimde roborock marka robotum ve bosch şarjlı dikey süpürgem var. Onları günlük pratik temizlik için kullanıyorum. Ama dip bucak temizlik için kablolu almak istiyorum. Bi yandan makineyi çekiştirerek kullanmak da zor geliyor evet ama almam da gerekiyor o nedenle en kullanışlı olanı seçmeye çalışıyorum. Evde eski philips var 10 yılı geçkindir kullanıyorum ancak verim alamıyorum artık. Filtre değişimi yapmama rağmen. Dyson bi gönlümü çelmiyor değil ama ya:)

Bende Philips xb9185/07 var çok memnunum. Evde iki kedi var haznesinin geniş olması işimi çok kolaylaştırıyor. Daha sonra yanına roborock s8 ekledim. İşimi görüyorlar birlikte

Ciddi misiniz tam Dyson dikeye niyetleniyordum kedi kılı için özellikle. Çok kişi memnun ya Dyson'dan.

Ciddi misiniz tam Dyson dikeye niyetleniyordum kedi kılı için özellikle. Çok kişi memnun ya Dyson'dan.
Ben de basta dyson dan fazlasıyla memnundum. 2 yil cok severek kullandım ama son 1 yildir oyle wooww performansı kalmadı. Kullanım pratikligi özellikle harika, çekim gücü baslarda superdi ama şimdi malesef

`