- Emoji Skoru
- 1.174
- Puanlar
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa… O kadar kararsızım ki,bu gidişle alamıycamModelini hatırlamıyorum ama ben ilk evlendiğimde philips maraton kullandım hatta o zaman dyson ile aralarında çok çok ufak fark bir fiyat farkı vardı ama philips çok övüldüğü için onu almıştım. Sonra Dyson v12 aldım ve gerçek bir süpürgeyle tanışmış oldumhangi modeli olursa olsun dyson diyorum.
Merhaba arkadaşlar. Philips maraton xb9185 mi yoksa dyson cinetic big ball mu? Kararsızım. Philips’in bu modelinde kronik bi arıza olduğunu okudum. O nedenle xb9155 de radarımda… Bu modelleri kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Çok kararsız kaldım. Teşekkürler
Eğer bütçen uygunsa v12 detech slim al ve geç. Aşırı hafif bir süpürge ve bir o kadar da iyi çekiyor. Dyson un diğer dikey süpürgeleri biraz ağır ama bu çok hafif, ev süpürmeye en üşenen insan bile onunla evi sürekli süpürebilir öyle söyliyim:) maraton çok sıkıntılı ya kocaman, hortumu yok kablosu felan, daha süpürgeyi yerinden çıkartırken yoruluyor insanYaaa… O kadar kararsızım ki,bu gidişle alamıycamKullanıcı yorumlarınını okuyorum,ikiye ayrılmış durumda… Ben karar verene kadar ürünler zamlanır kesin
![]()
Biz bunu yaklaşık iki sene önce 8000 civarında almıştık şimdi 28,500 olmuş, ben de memnunum bundan sadece fazla yapışıyor halılara.Dyson'ın başlıkları daha kullanışlı duruyor.
Bizim evde aşağıdaki linkteki model var, çok kullanışlı, gücü çekimi iyi. Ama başlıkları dyson gibi değil.
Philips Performer Silent FC8781/07 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge A+AA Kırmızı Yorumları
Ciddi misiniz tam Dyson dikeye niyetleniyordum kedi kılı için özellikle. Çok kişi memnun ya Dyson'dan.Aralık ayında 18 yillik rowentamin benden bu kadar diyerek bozulmasıyla , philips marathon xb7151/07 aldım. Efsane bir aletmis. Ki bendeki rowenta bir harikaydi, Ondan sonra kimseyi sevemem derken Philips gonlumu çaldı. Her duruma uygun basligi var. Ben bu modeli doner baslik icin tercih ettim memnunum acikcasi Evde 3 yillik da dyson v8 im var philips geldiğinden beri dyson i gırgır niyetine kullanır oldum.
Ben de basta dyson dan fazlasıyla memnundum. 2 yil cok severek kullandım ama son 1 yildir oyle wooww performansı kalmadı. Kullanım pratikligi özellikle harika, çekim gücü baslarda superdi ama şimdi malesefCiddi misiniz tam Dyson dikeye niyetleniyordum kedi kılı için özellikle. Çok kişi memnun ya Dyson'dan.