elektrikli süpürge

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
arkadaşlar elektrikli süpürge alıcam ama, tavsiyelerinize ihtiyacım var:Saruboceq:.
torbalı mı yoksa torbasız mı daha kullanışlı olur. hatta torbasız nasıl temizlenir onu bile bilmiyorum (içini boşaltmak gerekiyorsa zor olur herhalde).:kedi:

şuanda tek karar verebildiğim nokta; su filtreli olmamaması.

memnun kaldığınız süpürgeleri marka model belirterek yazarsanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler...opuyorumnanaktan

benimkide torbasız boşaltması zor olmuyo.su filtreliyi hiç düşünme bile.benimki samsung çok memnunum :lepi:

peki aldığınız süpürgelerde hepa filtre var mıdır arkadaşlar,varsa temizliğini nasıl yapıyorsunuz,benimde süpürge almam lazım ama çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile

Ben bu hafta sonu aldım daha, çeyiz için :kedi: markası lg ve gerçekten çok güzel.
torbasız ve hepefiltreli, çelik hortumlu hız ayarlamalı en önemlisi de indirimde aklinialirimsmile

Ben bu hafta sonu aldım daha, çeyiz için :kedi: markası lg ve gerçekten çok güzel.
torbasız ve hepefiltreli, çelik hortumlu hız ayarlamalı en önemlisi de indirimde aklinialirimsmile

hepafiltre ne işe yarıyorbilmiyorumkismile
ne kadara aldın cnm

hepa filtre ince tozların geri çıkmasını önler lilyumcum
ben de araştırıyorum bi satıcı fakir 1900 önerdi ama hala karar vermedim
filtreli olunca yıkanabilir olması iyi diyorlar

hepa filtre ince tozların dışarı çıkmasını önlüyor.yani suluyla aynı oluyo böylece tabiki çok daha pratik. filtresi yıkanabiliyo benim aldığımın bu da bi avantaj. karbon filtre olduğu için ömür boyu bişey olmuyomuş tabi bununla ilgili bişey diyemiyorum şimdilik :sm_confused:

Elektrikli süpürgemi uzuun araştırmalar sonucunda bugün alabildim,Philips Maraton FC 9256/1 toz torbasız,yıkanabilir hepa filtresi var, kullananlar çok memnun kaldığını söylüyor bende bir mağazada denedim halıfleks vardı yerinden kaldırdı, heveslenerek aldım, inşallah utandırmaz beni :)
Piyasa fiyatı 600 civarı ama internetten 500 liraya aldım.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…