Elektrikli süt pompasını avent mı, lansinoh mu, medela mı almalıyım?

Peki iki ürün kullanmışsınız. Lansinoha yavaş diyorlar. Bir fark hissettiniz mi? İkinci ürünü alınca evet bu daha hızlı dediniz mi?
3 sene geçti üstünden ama mamajoo dan daha memnun kalmıştım çekim güçleri arasında bariz bir fark yoktu zaten kademeli ayarlayabilirsiniz..Daha sesli ve daha fazla can acıtıyordu diye hatırliyorum..

Hep tek kullandım.çift hiç kullanmadım.

Çift kullanan varsa yazsa

Tek kullanınca biri sağılırken diğeri akıyor bir miktar boşa gidiyor ama ikisi aynı anda Nasıl tutulup Nasıl sağılacak bilemedim

Eşim Zaman'dan tasarruf çiftli al demişti de ben tekli kullandım ama hep merak ettim çiftliyi

Çift kullanan varsa yazsa

Tek kullanınca biri sağılırken diğeri akıyor bir miktar boşa gidiyor ama ikisi aynı anda Nasıl tutulup Nasıl sağılacak bilemedim

Eşim Zaman'dan tasarruf çiftli al demişti de ben tekli kullandım ama hep merak ettim çiftliyi
Bende geçen merak ettim ama denemedim.bence olur yani ikisinide sağar.

Çift taraflı çok iyi oluyo ikisinaynı anda sağıyorsun istersen tekli de olabiliyor daha avantajlı, tekli olsa diğerinden akıyo birini sağarken

Çift taraflı çok iyi oluyo ikisinaynı anda sağıyorsun istersen tekli de olabiliyor daha avantajlı, tekli olsa diğerinden akıyo birini sağarken

Çıkmıyor mu içinden

Ben sanki böyle elimle destek yapıp tutuyordum pompayı gibi geldi de ikili olunca masaya koyup uçlarını içine mi

Ayyy soramadık da işte

Bir de kiralamak nasıl oluyor? Temizliğine güvenebiliyor musunuz?
Kiraladığınız makine ile göğsünüze temas eden içe içinden süt akan aparatları satın alıyorsunuz. Bu aparatlar çok pahalı değil.
tüm hastahanelerin emzirme odalarında bulunan makineleri ücretsiz kullanılabiliyor. Yeter ki bu aparatlarınız olsun.

Back
X