- 25 Temmuz 2017
- 351
- 273
- 53
- Konu Sahibi lianazelko
-
Bana gore florttur. Yoksa asla elini tutmam.Diyelim yaşlarınız otuz ve ustu, hoşlandığınız kişiyle bir gün buluştunuz ya da birkaç kere ara ara elele tutuşuyorsunuz. Şimdi biz neyiz? Karşı taraf yabancı, bana göre bir flörttü, sevgili olmadık.
Arkadaşım da diyor ki " oo elele tutuşmuşsunuz sevgili olmamışsınız, yok ya, o zaman bizde böyle yürüyelim" dedi. Çok sinir oldum.
Her elini tuttuğunuz, sevgili olaylarından konuşmadığınız biri sevgiliniz midir?
Kısa bir romantizm, öpüşme bile olmadı.
Çok basitleştirmiş olayı, kafaya takmana değmez.Sevgililik muhabbeti geçmedi bile, sadece hoşlandığını söylemişti, aslında amacı yatağa atmakmış, gerçekleşmediği için arayıp sormadı zaten. Şimdi desem ki biz sevgiliydik, güler bence.
İşte niyeti de belliymiş zaten o yuzden öyle tutms ilk bastaSevgililik muhabbeti geçmedi bile, sadece hoşlandığını söylemişti, aslında amacı yatağa atmakmış, gerçekleşmediği için arayıp sormadı zaten. Şimdi desem ki biz sevgiliydik, güler bence.
Ya arkadaşla dertleşeyim dedim, o bana sevgilim demediyse, benim kendimi öyle lanse etmem komik olur ama arkadaşım etiketi yapuştırdı bileadam kaybolmuş zaten.
ha sevgili ha flört ha arkadaş ne farkeder ki..
elini sabunla yikayinca gecer giderSevgililik muhabbeti geçmedi bile, sadece hoşlandığını söylemişti, aslında amacı yatağa atmakmış, gerçekleşmediği için arayıp sormadı zaten. Şimdi desem ki biz sevgiliydik, güler bence.
E kendin yazdın işte, adamın amacı seni yatağa atmakmış belki de tek gecelik ilişki .sen red edince oda arkadaşız demiş. bunun daha nesini sorguluyorsun anlamadım.
Normal olan bu değil mi zaten ? Sevgililer el ele tutuşur ?Sorgulamıyorum, bana gör sevgililik değildi. Arkadaşım gibi düşünen başkaları var mı diye merak ediyordum, varmış.
Normal olan bu değil mi zaten ? Sevgililer el ele tutuşur ?
O eskiden diye bisey yok.sevgiyi de aşkı da yalan ediyorlar. Ona aşk sevgi değil heves diyorlar bizim köyde...O eskidenmiş, ben de öyle sanıyordum. Artık "biz neyiz şimdi" sorusunun cevabına göre sevgili ya da değiliz. Etrafımda da böyle bakıyorum opuşuyorlar, aşkım diyorlar, hani şu sevgilin vardı ya diyorum, ha o öyleydi ya diyorlar (kız erkek hepsi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?