Merhaba ...öncelikle şunu belirteyim .45 yaşındayım..cogunuzun takıldığı durumda değilim...öyle yada böyle 30 seneye yakın senedir evliyim.kimse kusura bakmasın çok şeyi hazmettim ... en son evli kadınla ilişkisini yakaladım...ıpade tüm görüşmeler düşüyor ...2 Aydır foto çekiyorum iPad görüşmelerini .ayrıca başka kadınlarla ilişkiside var...yani artık sinsi davranıyorum ...bu arada beni ne maddi ne de manevi olarak kısıtlıyor...yurtdışı tatillerine kadar param pulum veriliyor...gece kaçta geldim sorgulamaz daha doğrusu soramaz yüzü YÖK...bana hiç ay aldatıldın cektin demeyin ...30 sene ben cektim evet parayı ben yıyıcem...ömrüm geçti ...bu saatten sonra maddi çıkarlarıma bakıyorum...bilen varsa yazsın.,,aldatılmada başka neler toplayabilirim...Evli kadına da dava açabilirmıyım tel konuşmalarından dolayı...foto yok sadece tel konuşma saatleri ve dakikaları var
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler
Kadının kocasına söylesem ne olacak kocam umrumda değilki .kadının yuvası yıkılsa banane....faydası ne...kendi çıkarlarıma bakıyorum
Eleştirenlere cevap yazmam
Sadece ve sadece yol gösterecekler yazsın
Sevgiler