• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elestiri yagmuruna tutulmaktan bıktım.!

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Dis gorunuse gore yargilanmaktan biktim artik.bilmiyorum benmi cok takiyorum..
Amcamin dil kursu var ordaki yabanci ogretmenlerin dersine giriyorum bazen.ogretmenlerle de surekli konusuyorum telefonda ingilizcemi gelistirmek icin..bugun de bi ogretmenle konusuyoduk erkek.seni ilk gordugumde dersne girdgm ogrencilerin annesi sanmistim dedi.kendisi zenci asilli esmer.ne kadar beyazsin dedi kahkahayla guldu makyaj yapmis gbi fazla beyaz falandedi..21 yasndayim deyince inanamadi ben 25im ama kucuk gosteririm falan dedi..ya aslinda eski sevgilim dis gorunusumle ilgili o kadar elestri hakaret ettiki bu bende takinti haline geldi..sac rengi falan insani yasli gosterir desem tesetturluyum zaten.bu konuya gercekten uzuluyorum artik ya bu erkekler nedem boyle?benmi mesafe koymuyorum yüz veriyorum da boyle acinasiz elestrebiliyolar?kucuk gorundugumu de soyleyenler var aslnda ama onlarda 16-17 saniyo.kendimi gercekten cirkin hissetmeye basladim o elestrilerin gerceklik payi var diyorum kendi kendime..ben agir biriyim karakter olarak sessiz. Bunun da etkisi olabilir..neyse tavsiye verebilirmisiniz bu özguveni nasil kazanirim ya da nasil buyuk gorunmekten kurtulabilirim?benim iltifat duymaya mutlu olmaya simartilmya hakkim yokmu?neden hep olumsuz elestiriler??
Okudugunuz icin tesekkur ederim..

Herkesin her dediğini umursayacak olursan genç yaşta çökersin işte o zaman yaşından büyük görünürsün.
Değer verdiklerinin fikirleri haricindekileri önemsememeyi öğrenmelisin.bazı istisnalar dışında tesettür zaten biraz büyük gösteriyor bence.
Evet buyuk gosteriyo..yani bilemiyorum moralim dusuyo suratim dusuyo ister istemez.hicbi zaman ozguvrni yuksek biri olamadim cok denedim ne zaman denesem boyle insanlar cikti karsima.

Evet buyuk gosteriyo..yani bilemiyorum moralim dusuyo suratim dusuyo ister istemez.hicbi zaman ozguvrni yuksek biri olamadim cok denedim ne zaman denesem boyle insanlar cikti karsima.
Bu özgüven zedelenmesi eski sevgilinin herzeleri bence.o seni bu konuda yaralamış haliyle sende büyük görünmek takıntı olmuş.şu üç günlük dünyada 6milyar insan arasından üç beş densizin düşüncesini önemseyerek hayatı kendine zehretme boş yere.

Son düzenleme:
Sizi öğrencilerin annesi zannedenler var bir de 16-17 yaşında sananlar var ne kadar tezat değil mi? Demek ki neymiş insanların gereksiz yorumlarına kafayı takmamanız gerekiyormuş.
Bu devirde hersey guzellik demek (!) oldugu icin cok sıkıyo canimi bu..bide su eski sevgilimin laflarndan sonra toparlanamiyorum.biriyle sevgili olsam cocuk daha yakisikli derler diye onu bile yapasim yok!

Bu devirde hersey guzellik demek (!) oldugu icin cok sıkıyo canimi bu..bide su eski sevgilimin laflarndan sonra toparlanamiyorum.biriyle sevgili olsam cocuk daha yakisikli derler diye onu bile yapasim yok!
Çok yanlış düşünüyorsun.Neden bu kadar özgüvensizsin? Sen kendin için bunları söylersen başkaları neler söylemez ki.Öncelikle kendini tanı.Mesela beğenmediğin yönlerin neler? Kilo fazlan mı var,cildinde problem mi var,dişlerini mi beğenmiyorsun,bunların hepsini tek tek tespit et ve çözüm bulmaya çalış.Rahatsız olduğun şeyler neyse yavaş yavaş düzelt.Bunu yapmak senin elinde.

Dis gorunuse gore yargilanmaktan biktim artik.bilmiyorum benmi cok takiyorum..
Amcamin dil kursu var ordaki yabanci ogretmenlerin dersine giriyorum bazen.ogretmenlerle de surekli konusuyorum telefonda ingilizcemi gelistirmek icin..bugun de bi ogretmenle konusuyoduk erkek.seni ilk gordugumde dersne girdgm ogrencilerin annesi sanmistim dedi.kendisi zenci asilli esmer.ne kadar beyazsin dedi kahkahayla guldu makyaj yapmis gbi fazla beyaz falandedi..21 yasndayim deyince inanamadi ben 25im ama kucuk gosteririm falan dedi..ya aslinda eski sevgilim dis gorunusumle ilgili o kadar elestri hakaret ettiki bu bende takinti haline geldi..sac rengi falan insani yasli gosterir desem tesetturluyum zaten.bu konuya gercekten uzuluyorum artik ya bu erkekler nedem boyle?benmi mesafe koymuyorum yüz veriyorum da boyle acinasiz elestrebiliyolar?kucuk gorundugumu de soyleyenler var aslnda ama onlarda 16-17 saniyo.kendimi gercekten cirkin hissetmeye basladim o elestrilerin gerceklik payi var diyorum kendi kendime..ben agir biriyim karakter olarak sessiz. Bunun da etkisi olabilir..neyse tavsiye verebilirmisiniz bu özguveni nasil kazanirim ya da nasil buyuk gorunmekten kurtulabilirim?benim iltifat duymaya mutlu olmaya simartilmya hakkim yokmu?neden hep olumsuz elestiriler??
Okudugunuz icin tesekkur ederim..
ağır ve tesettürlü olman bu havayı vermiş olabilir.
Biraz da iri yapılı mısın? O yüzden böyle düşünmüşlerdir.

Tesettürde eşarplar biraz daha yaş katıyor bana göre. Şal kullanabilirsin youtube da güzel şal yapma videolarından yararlanabilirsin. Giyim olarak da çok desenli kıyafetler tercih ediyorsan daha sade ve spor olanlar yaşı baya bi küçültüyor. Bir de eğer kilo fazlan varsa kurtul, kilo yaşı büyük gösteren çok büyük bir etmen. :KK200: Ha bir de kimsenin ağzı torba değil ve hakkaten büzemiyorsun, boşver :KK14:

Ben çok eleştiri aldığımı düşündüğümde şöyle diyorum kendime dünyada 7 milyar insan var.Hepsinin düşüncesini umursamaya kalksan ohooo

Zenci asıllı esmer ? Melez sanırım

Zenciler beyaz kadınlara bayılırlar dalga geçmezler.

Aynaya baktığında ne görüyosan osun milletin dediklerini boşver.

tesettürlü kişilerin yaşını tahmin edemem

genellikle küçük görünürler yüzlerine bakınca

ama giyiminiz çok ağır ise alışkın olmayanlar yaşlı sanabilir; ama Türkiye'de yaşayanlar sanmaz yani

Tesettürde eşarplar biraz daha yaş katıyor bana göre. Şal kullanabilirsin youtube da güzel şal yapma videolarından yararlanabilirsin. Giyim olarak da çok desenli kıyafetler tercih ediyorsan daha sade ve spor olanlar yaşı baya bi küçültüyor. Bir de eğer kilo fazlan varsa kurtul, kilo yaşı büyük gösteren çok büyük bir etmen. :KK200: Ha bir de kimsenin ağzı torba değil ve hakkaten büzemiyorsun, boşver :KK14:
Cok tesekkur ederim tavsiyelerinizi dinlicem.bi 5 kilo falan var vericem onu.giyim olarak da suslu tunikler giyiyorum genelde esarp da sal da kullaniyorum.evet esarp yasi buyutuyo..aynenoyle kimseye yaranilmiyo

herkes minyon olup küçük göstermek zorunda mı...hiç kafana takma..
Minyonumki:) minyon olup büyük gostermek sikio insanin canini zaten:) boy yok bari biraz avantajim olsun diyorum oda yok.degismeye ihtiyacim var bastan asagi.tesetturlu oldugum icin de onu yapamiyorum arada bi takiliyo iste aklima

Tesettür kıyafetlerini demode ve ağır seçiyorsan, biraZ da kilon varsa yapından büyük görüyor olabilirler. Bence minyon insanlar hariç tesettür eğer çok spor giyilmiyorsa yaşı bayağı bir büyütüyor.
Daha yaşına uygun spor Kıyafetler giyebilirsin. Daha canlı renkler kot etek ve pardesüler, daha spor ayakkabılar şık babetlerle daha yaşının insanı olabilirsin. Bence giyiminden değişikliğe başla, özgüvenin yerine gelir. Yani bazı Kıyafetler var ki insana teyze dedirtmesi imkansız çok daha genç işi. Lacivert siyah gibi renkleri çok mu kullanıyorsun?
Mesela dizde pardesü altına dar kot şok güzel oluyor.
Kot montlar, uzun hardal yeşil bordo etekler güzel oluyor.

Peki ne derdi eski sevgilin tam olarak?
Kiz dedigin sarisin olur.ne kadar kilo almissin selulitlernde vardir.sacin kisami benuzunseverim uzat.boyun benden kisa.kendide cok uzun degildi de..yoldan gecen kizlar sana cok sansliymissin gbi bakiyo benimle oldgun icin.arkadaslarim seni benim yanima hic yakistirmiyo cirkin diyolar..daha uzar gider bu..cok agirima gitti toparlayamiyorum kafami.hele arkadaslarinin soyledigi cok zoruma gitti..

Back
X