• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elestiri yagmuruna tutulmaktan bıktım.!

Tesettür kıyafetlerini demode ve ağır seçiyorsan, biraZ da kilon varsa yapından büyük görüyor olabilirler. Bence minyon insanlar hariç tesettür eğer çok spor giyilmiyorsa yaşı bayağı bir büyütüyor.
Daha yaşına uygun spor Kıyafetler giyebilirsin. Daha canlı renkler kot etek ve pardesüler, daha spor ayakkabılar şık babetlerle daha yaşının insanı olabilirsin. Bence giyiminden değişikliğe başla, özgüvenin yerine gelir. Yani bazı Kıyafetler var ki insana teyze dedirtmesi imkansız çok daha genç işi. Lacivert siyah gibi renkleri çok mu kullanıyorsun?
Mesela dizde pardesü altına dar kot şok güzel oluyor.
Kot montlar, uzun hardal yeşil bordo etekler güzel oluyor.
O ogretmen beni gordugunde kisti kislik yesil bi elbise vardi ustumde yeni moda bisey.esarp takmistm.belki de elbise de buyuk gosternistir bilmiyorumki.minyon oldugum icin cok fazla etek yakistiramiyorum kendime.tuniklerim cok guzel aslinda canli renkler.tavirlarimdan oyle yansiyo belki de agir biriyiim biraz..

Eski sevgilin terbiyesizmis..
Öğretmenin de patavatsiz..

27 yaşıma kadar hep küçük gosterdigimi söylerlerdi. Sonra hamileligimde 30 kilo aldım aman allahım abla diyen yok teyze diyorlar hatta ablam in dogumuna gittim hemşire "anneannesi gözünüz aydin" dedi. İnsanların ne dediğine takılmayan biri olarak o an fenalık geciriyordum:( hastane koridorlarinda bi süre "Anneanne dedi bana Anneanne dedi bana" diye gezdim:)

Kilo kıyafet saç kesimi konuşma tarzı vs hersey etkiliyor. Sen canını sıkma. Herkesi de duyma. Anneanne demedikleri sürece :)

Kiz dedigin sarisin olur.ne kadar kilo almissin selulitlernde vardir.sacin kisami benuzunseverim uzat.boyun benden kisa.kendide cok uzun degildi de..yoldan gecen kizlar sana cok sansliymissin gbi bakiyo benimle oldgun icin.arkadaslarim seni benim yanima hic yakistirmiyo cirkin diyolar..daha uzar gider bu..cok agirima gitti toparlayamiyorum kafami.hele arkadaslarinin soyledigi cok zoruma gitti..

:KK57:
Cakmadin mi bi tane suratina ya bunlari soylerken? :KK57::KK57:

Dis gorunuse gore yargilanmaktan biktim artik.bilmiyorum benmi cok takiyorum..
Amcamin dil kursu var ordaki yabanci ogretmenlerin dersine giriyorum bazen.ogretmenlerle de surekli konusuyorum telefonda ingilizcemi gelistirmek icin..bugun de bi ogretmenle konusuyoduk erkek.seni ilk gordugumde dersne girdgm ogrencilerin annesi sanmistim dedi.kendisi zenci asilli esmer.ne kadar beyazsin dedi kahkahayla guldu makyaj yapmis gbi fazla beyaz falandedi..21 yasndayim deyince inanamadi ben 25im ama kucuk gosteririm falan dedi..ya aslinda eski sevgilim dis gorunusumle ilgili o kadar elestri hakaret ettiki bu bende takinti haline geldi..sac rengi falan insani yasli gosterir desem tesetturluyum zaten.bu konuya gercekten uzuluyorum artik ya bu erkekler nedem boyle?benmi mesafe koymuyorum yüz veriyorum da boyle acinasiz elestrebiliyolar?kucuk gorundugumu de soyleyenler var aslnda ama onlarda 16-17 saniyo.kendimi gercekten cirkin hissetmeye basladim o elestrilerin gerceklik payi var diyorum kendi kendime..ben agir biriyim karakter olarak sessiz. Bunun da etkisi olabilir..neyse tavsiye verebilirmisiniz bu özguveni nasil kazanirim ya da nasil buyuk gorunmekten kurtulabilirim?benim iltifat duymaya mutlu olmaya simartilmya hakkim yokmu?neden hep olumsuz elestiriler??
Okudugunuz icin tesekkur ederim..

Yazını okuyunca yıllaaaar öncesine gittim, aynen senin yaşındayken nişanlım, düğünümüze üç ay kala, ayak bileklerin kalın ve gözaltların mor diyerek beni terketmişti :))) bakma şimdi güldüğüme, bunun travmasını yıllar boyu yaşayıp hayatı kendime zehir ettim. Sen bunu yapma sakın. Güzellik herkese göre farklıdır. Sen farklısın, değerlisin, seni tanımıyorum ama bence çooook güzelsin arkadaşım. Kendine güvenen bir kadın kadar güzel bir kadın yoktur bence. Bu dediklerimi dikkate al, şu an bunu yazan kişi 91 kilo ve ikinci bebegine hamile bir kadın :))))) ama kendimi o kadar güçlü ve güzel görüyorum ki bana bakan da öyle görüyor...

Minyonumki:) minyon olup büyük gostermek sikio insanin canini zaten:) boy yok bari biraz avantajim olsun diyorum oda yok.degismeye ihtiyacim var bastan asagi.tesetturlu oldugum icin de onu yapamiyorum arada bi takiliyo iste aklima

valla kapalı olup harika bir şekilde kendini değiştirenler var..giyim kuşamını değiştir..azcıkta makyaj..tamamdır..

bana da büyük gösteriyorsun derler 27 yaşındayım galiba uzaktan 35...
Ama derim ki her zaman hiç kimse genç kalmayacak..
Bir tane arkadaşımda sen oturmayı kalkmayı, nerde ne konuşacağını bilen bir insansın bu yüzden yaşın daha da büyükmüş gibi dedi...
Olur öyle şeyler ben takılmam mesela
Sende takılma
zaten kapalı olduğumuz için bir 2,3 yaş koyuyoruz üstüne yaşımızın
Nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama spor takıl biraz
Şal tak mesela ben yapamasam da yapanlar acayip spor oluyor...
Yani tarzını değiştir, şimdi kapalılar için o kadar kıyafet var kiiii

Kiz dedigin sarisin olur.ne kadar kilo almissin selulitlernde vardir.sacin kisami benuzunseverim uzat.boyun benden kisa.kendide cok uzun degildi de..yoldan gecen kizlar sana cok sansliymissin gbi bakiyo benimle oldgun icin.arkadaslarim seni benim yanima hic yakistirmiyo cirkin diyolar..daha uzar gider bu..cok agirima gitti toparlayamiyorum kafami.hele arkadaslarinin soyledigi cok zoruma gitti..

Peki kac sene dayandin bu hakaretlere?

espiri yapmıştır ya büyütme . e o siyahi olduğuna göre ona göre beyazsın . ne var bunda .
tesettürlü olmanlada ilgisi var tabi . daha ağır gözüküyorsundur . bozma moralini . takma onlar kendilerine baksın .

4 Ay sürdü bitireli üç ay oluyo.

Eski sevgilin tam bir malmis.
Ama 4 ay icinde olanlarin bi insanin tum hayatini eklimesi biraz asiri.
Imajini degistirsen mesela? Belki o sana soylenenleri uzerinden atarsin. " eski bene soylendi o laflar, yeni benle alakasi yok" diye bilirsin belki.

Eski sevgilin tam bir malmis.
Ama 4 ay icinde olanlarin bi insanin tum hayatini eklimesi biraz asiri.
Imajini degistirsen mesela? Belki o sana soylenenleri uzerinden atarsin. " eski bene soylendi o laflar, yeni benle alakasi yok" diye bilirsin belki.
İNŞ değiştrmeye çalışıyorum..psikolojimi düzeltmem lazım.

Sen yine açılınca küçük gösterebilirsin ama ben açık ve büyük gösteriyorum.gerçekten can sıkıcı bi durum bide gülerek aşağılar gibi söylemeleri ardından ben küçük gösteriyorum demeleri insanın sinirini iyice bozuyo.ben eskiden taktığımı daha çok belli ederdim dahançok üstüme gelirlerdi.şimdi gülüp geçiyorum.bazen ben de laf sokuyorum genel de zaten benden büyükler büyük gösterdiğimi söylüyo ben de onu onun kompleksine veriyorum hani bak ben senden yaşlıyım ama senden genç duruyoruma getiriyolar konuyu.ben de diyorum ki ne gösterdiğim önemli değil önemli olan ne yaşadığım ve içimin gençliği diyorum ben büyük de göstersem küçüğüm ve senin boşa harcadığın yılları dolu dolu yaşıcak vaktim var diyorum :) o yüzden he de geç bence.

Sen yine açılınca küçük gösterebilirsin ama ben açık ve büyük gösteriyorum.gerçekten can sıkıcı bi durum bide gülerek aşağılar gibi söylemeleri ardından ben küçük gösteriyorum demeleri insanın sinirini iyice bozuyo.ben eskiden taktığımı daha çok belli ederdim dahançok üstüme gelirlerdi.şimdi gülüp geçiyorum.bazen ben de laf sokuyorum genel de zaten benden büyükler büyük gösterdiğimi söylüyo ben de onu onun kompleksine veriyorum hani bak ben senden yaşlıyım ama senden genç duruyoruma getiriyolar konuyu.ben de diyorum ki ne gösterdiğim önemli değil önemli olan ne yaşadığım ve içimin gençliği diyorum ben büyük de göstersem küçüğüm ve senin boşa harcadığın yılları dolu dolu yaşıcak vaktim var diyorum :) o yüzden he de geç bence.
Evet aynen oyle insanlar cok acimasiz..ablama kucuk gosteriyosun der herkes bi kere de ben ablayim sando biri.atasim geldi kendimi.milletteki özguvenin yarisi bile yok bnde.

Back
X