Eleştirilmek sadece elestırılmek...

Hayat böyle işte canım öncelikle annenin mekânı cennet olsun...
Şükürki baban ve babanın tarafı yanındaymış atanmışsın işinde varmış.
Bebiste bekliyorsun rabbim kucağına almayı nasip etsin....
Hakkin olanı isteyeceksin önlerin düşünmesi lazım zaten herkes anneanne teyze olamıyor işte canını sıkma lafını da esirgeme.

Canım bende 7 yaşında annemi kaybettim 1 teyzem hariç kimseden bir şey görmedim annemden miras kaldı anneannem dahi bize vermemek için ne oyunlar çevirdi ne okumamizda ne evliligimizde katkıları olmadı ve çok kalabalıklardir ama arkamızdan konuşmada üstlerine yoktur hiç demediler bu kızlar annesiz nasıl büyüdü demediler acaba psikolojileri ne durumdaydi dayımın babama enişte sen bu kızları çok rahat büyütmüssun deyip kötüledigini bilirim O yüzden boşver canım anneciğine yaptığın hayır hayirsizlik kimseyi ilgilendirmez ayrıca annen arkanda yoksa kimse aaa kardeşimiz bize kırılır kızına da şunu demeyelim demez boşver sen uzak dur şükür mesleğinde var muhtaç da değilsin

her akrabamızla, yakınlık dereceleri ne olursa olsun, yakın olmak zorunda değiliz
anneanne, teyze.. bunlar anne yerine geçecek kişilerdir. anladığım kadarıyla insan olarak böyle merhametleri yok.
illa cevap vermeniz gerektiğini düşünmüyorum, belli bir mesafede görüşmek yeterlidir. hayatınıza gereğinden fazla dahil etmeyin.

Teşekkür ederım güzel dileklerin için canım.Amin çok sag ol.

Aynen manevi olarak bıle yanımızda olamıyorlar. Sırf mal uğruna koca koca ınsanlar neler yapıyorlar.Dediğin giibi kardesımız bize kırılır bize bir sey der dıye bır durum olmadıgı ıcın boyleler. Alllah hakkımızı sorsun inşallah. Teşekkür ederrim canım yorumun ıcın.

Teşeklür ederım yorumun ıcın canım. Maalesef bende anne yerıne gecıcek ınsanlardan manevi destek isterdimm ama onu bile gectım onlarda merhamet yok.

Teşeklür ederım yorumun ıcın canım. Maalesef bende anne yerıne gecıcek ınsanlardan manevi destek isterdimm ama onu bile gectım onlarda merhamet yok.
ben de annemi kaybettim. çok zor biliyorum, üstelik ben kaybettiğimde 33 yaşındaydım, yani zaten hayatını eline almış biriydim. ancak ben bile zorlandım. siz 11 yaşında kaybetmişsiniz. mutlaka benden daha zor olmuştur. ancak artık buna takılmayın. zaten kim olsa annenin yerini tutamaz. o nedenle kendi gücünüzle mücadeleye ve dik kalmaya devam etmelisiniz.

Allah rahmet eylesin.Doğru diyorsun duygusal olarak çok etkileniyorum aşmam gerrekiyor hep böyle insanlarla karşılaşacagız ömür boyu.Teşekkür ederim.

Hormonlar vs çok duygusalsınız ,anneniz olsa da bi sürü laf gelebilirdi benim annemde çok sakindir ,miras yüzünden çok darbe yedi ,
Hayırlısı böyleymiş ,herkesin gerçek yüzünü görmüşsünüz ne güzel ,
Miras hakkınızı yasal yolla takip edin ,kendi minik ailenizi odaklanın ,
Giden ömrünüzden gider geçmişe takılmayın ,inanın kötülük yapan kendine yapar

Gorusmemek, daha az gorusmek ve malzeme vermemek en iyisi. Onun yerine kaliteli bir arkadas cevresi edinin. Akrabalarla dugunde bayramda gorusursun en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…