Yaptigim çocukluk mu

Durduk yere selam kesen insan gerçekten çok tiksindirici oluyor.

Ama şöyle bir gerçek var "küslük enerjisi" yüzünden onun mecburi olduğun her ortamda engelleme yaşadığınız için stres salgılayacaksın damarlar sertleşecek ve küslükler biriktikçe ne yazıkki 20 sene erken vefat bile sebep olabiliyor

Numarasını "ifade becerisi eksikler diye bir not kısmı aç" oraya yazıp silseydin
n çünkü bir sizle sorunu varsa söylemeliydi

Bilmediğin numara aradığında ordan bakardın

Böylece aynı ortamda karşılaştığında "engellmenin arkasında durabilmek için " stres hormonu damarlarını yakmaz tansiyonunu yükseltmeyecek böylecek damarların sertleşmeyecek

İyi akşamlar kızlar.Size anlatmıştım durup dururken hatta hiç samimi dahi olmadığım eltim beni görünce selam vermeyi kesti. Gene ben selam vermeye başladım ama tamamen kendini geri çekince ben de çekildim. Şimdi durumlarına baknayinca iste durumlara bile bakamıyorlar mutluluğumu kıskanıyorlar tarzı şeyler paylasiyomus sürekli gene laf sokmalar.Bunu başka akraba dedi bana ben de direkt engelledim. Silmek engellemek çocukça ama iyice sinirlerim bozuldu. Yani karşıma çıkıp şunu yaptın bunu yaptın diyeceği tek şey yokken kendi kendine paylaşıp paylaşıp durdu.Kotu bi şey yaptım hadi diyelim gelip yüzüme söyle o zaman bunu neden yaptın de öyle bi şey varsa.Engellemek çocukluk mu şimdi sanki üstüme alınıyorumda o lafları engelliyorm gibi oldu
en doğrusunu yapmışsnz

İyi akşamlar kızlar.Size anlatmıştım durup dururken hatta hiç samimi dahi olmadığım eltim beni görünce selam vermeyi kesti. Gene ben selam vermeye başladım ama tamamen kendini geri çekince ben de çekildim. Şimdi durumlarına baknayinca iste durumlara bile bakamıyorlar mutluluğumu kıskanıyorlar tarzı şeyler paylasiyomus sürekli gene laf sokmalar.Bunu başka akraba dedi bana ben de direkt engelledim. Silmek engellemek çocukça ama iyice sinirlerim bozuldu. Yani karşıma çıkıp şunu yaptın bunu yaptın diyeceği tek şey yokken kendi kendine paylaşıp paylaşıp durdu.Kotu bi şey yaptım hadi diyelim gelip yüzüme söyle o zaman bunu neden yaptın de öyle bi şey varsa.Engellemek çocukluk mu şimdi sanki üstüme alınıyorumda o lafları engelliyorm gibi oldu

Yaptığınız hiçbir şey çocukluk değil de sanki engellemek çocukluk mu diye soruyorsun😄

Amaan ya laf sokuyorsa soksun, selam vermiyorsa vermesin, gelmiyorsa gelmesin başka derdiniz mi yokta bu kadar takılmışsın
Varsın senin onu kıskandığını düşünsün, ne olacak yani?

Şu yazdıklarına bakılırsa da haksız sayılmaz kadın. Resmen takıntı haline getirmişsin

Back
X