Elevit ilacında domuz jelatini mi var?

fatmabetul16

الحمد لله علي كل حال
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
291
132
133
Arkadaşlar hamilelere verilen elevit ilacında domuz jelatini kullanıldığını duydum. Aslı nedir, dogru mudur bilgisi olan var mı?

Bana doktorumun söyledi ELEVİTİN içerisinde domuz jelatini oldugu ve saglık bakanlıgıncada yasaklanmak üzere oldugu zaten artık o ilaçı önermiyoruz biz onun yerine decavit adlı bir vitamin var biz ona başlıcaz seninle dedi.

Teşekkür ederim sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar hamilelere verilen elevit ilacında domuz jelatini kullanıldığını duydum. Aslı nedir, dogru mudur bilgisi olan var mı?

ben hamilelğimin başında elevit'i kullanıyordum.sonra internette içinde domuz jelatini olduğunu okudum.bu şüpheyle ilaca devam etmek istemediğim için sürekli gittiğim bir eczaneden decavit adlı vitamini almaya gittim.eczacıma da durumu anlattım.firmayı arayıp benim için sordu.ve firmadakiler bu bilgiyi yalanlamadılar.yani domuz jelatini olduğunu söylediler.eczacım da çok şaşırdı.ben hamileliğimin 3. ayında falan öğrendim.o günden beridir de decavit kullanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…