EŞ TAYİNİ (MEMUR OLMAYAN EŞ)

O zaman işin erbabına soracaksınız.

buraya mılletın içine konu açarsanız herkes kendinde olan bilgiyi yükler .eğer cevap sizi tatmin etmiyorsa Bilmeden demek yerine bildiği kadar cevaplıyorlar diyip teşekkür edip geçeceksiniz
Yaptığı şey yorum değil farkındaysanız. Hile hurda diyor. Eğer yaptığı yorum bilgi yüklemek olsaydı teşekkür ederdim.

Yaptığı şey yorum değil farkındaysanız. Hile hurda diyor. Eğer yaptığı yorum bilgi yüklemek olsaydı teşekkür ederdim.
Eleştiriye açık bi sayfa olunca kimin ağzından ne çıkacağı belli olmuyor doğal olaraktan . Bazısı okur geçer bazısı illa bi şeyler söylemek ister . Söylediğini konunuza göre söyledi büyük ihtimal, cunkı siz başka bir şehire gidip çalışcam eşim arkamdan gelecek değil Başka bi şehirden sigortanız yatsa
Die bir cümleyle açmışsınız konuyu . Yanlış cumle kurduysanız düzenleyin herkes o şekilde anlıcak çünkü

sizin yorumu görünce bildiğimi söylemeye korktum 🙈

Kurumsal şirket olması lazım, o şirketin bulunduğunuz yerde şubesi olmaması lazım ve yanılmıyorsam 6 ay ya da bir yıl süreyle ssk'sı olması lazım.
Yoo eşim kurumsal şirketteydi çalıştığım yerde de şubesi vardı ama ben eşimin yanına tayin aldım

Yoo eşim kurumsal şirketteydi çalıştığım yerde de şubesi vardı ama ben eşimin yanına tayin aldım
tamam da hanımefendi yalan mı söylüyorum ben? Kendi bakanlığımla alakalı bir soru sorulmuş ben de cevap yazmışım.
"yoooo ben yaptım" ne demek yani. ne tip insanlar var yahu.

tamam da hanımefendi yalan mı söylüyorum ben? Kendi bakanlığımla alakalı bir soru sorulmuş ben de cevap yazmışım.
"yoooo ben yaptım" ne demek yani. ne tip insanlar var yahu.
Ne tip insanlar var hanımefendi, hayırdır bu üslup ne?
Ben de yaptığımı söyledim.
Klavyeden yazıyorsunuz diye bu şekilde davranamazsınız, açıklar geçersiniz.
Yerinizi bilin

Ne tip insanlar var hanımefendi, hayırdır bu üslup ne?
Ben de yaptığımı söyledim.
Klavyeden yazıyorsunuz diye bu şekilde davranamazsınız, açıklar geçersiniz.
Yerinizi bilin
Yerini bilmeyen aynaya baktığınızda gördüğünüz kişi.
Ben konu sahibine bildiğimi yazmışım. Siz de konuyu muhatap alın lütfen. Ben size herhangi bir şey açıklamak zorunda değilim. Fazla zaman harcamayı sevmiyorum böyle şeylerle. Hadi iyi forumlar.

Anlıyorum. Eşiniz çakılı kadro mu, hizmet yılı ne kadar?
Dediğim gibi o süreç biraz sıkıntılı ama siz yine de sigorta girişi yaptırın isterseniz. Bu yıl olmazsa seneye olur en azından.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tayin yönetmeliği var ona da göz arabilirsiniz.

Yerini bilmeyen aynaya baktığınızda gördüğünüz kişi.
Ben konu sahibine bildiğimi yazmışım. Siz de konuyu muhatap alın lütfen. Ben size herhangi bir şey açıklamak zorunda değilim. Fazla zaman harcamayı sevmiyorum böyle şeylerle. Hadi iyi forumlar.
Ben de sizin gibilere zaman harcamayı sevmiyorum. Seviyesizlik asla tahammül edemediğim şey. Siz de maşallah önde gidiyorsunuz

Anlıyorum. Eşiniz çakılı kadro mu, hizmet yılı ne kadar?
Dediğim gibi o süreç biraz sıkıntılı ama siz yine de sigorta girişi yaptırın isterseniz. Bu yıl olmazsa seneye olur en azından.
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tayin yönetmeliği var ona da göz arabilirsiniz.
Çakılı kadro değil. Kadrolu memur. Bakalim insallah bir yol bulacağız. Teşekkür ederimm

Back
X