elevit kilo aldırır mı?

bluemoon

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
340
31
298
arkadaşlar hamilelikte kullandığımız elevit yada folikasitin kilo aldırma gibi birözelliği varmı?

bence var hele elevit 1 ayda 4 kilo aldırdı mahvetti beni 5. ayıma kadar kullndım şimdi kullanmıyorum kilom normala döndü ama boşuna 4 yada 5 kilo fazlam var 8. ayımdayım 15 kilo aldım o ilk aylarda dikkat etseydim şuan 10 kilo anca alırdım

iştah açıcı özelliği kişiye göre değişiyor sanırım,ben ilk başta gündüz alıyordum ve hafifi mide kazınmalarım oluyordu bende akşamları almaya başladım daha rahat ettim.gün içinde alınca acıktırıyor gibime geliyor.

iştah açıyor dendıgı ıcın ben de aksam yatmadan once 3 gunde 1 alıyorum doktorum hergun almana gerek yok dedı bende oyle kullanıyorum folık asıtı de aksamları ıcmıstım bende kılo aldırmadı elevıtı de 2 haftadır kullanıyorum kabızlık yapıyor kılo konusunda bısey dıyemeyecegım suan

çoğu bayanlarda iştah açmış kilo aldırmış hatta kabız olanları bile duydum ama bende herhangi bir sorun yok.şuan 37 haftalık hamıleyım ve halen elevit kullanıyorum bana herhangi bir yan etkisi olmadı.bence kişiden kişiye değişiyor gösterdiği yan etkiler.kullanmamayı düşünüyorsan ilacı bırakmadan önce doktorunla görüş derim sonuçta hangi ilacı kullanıp kullanmayacağımıza biz karar veremeyiz.

Elevit kabız yapar ve iştah açar..
ıştahınızı frenleyebilirseniz kilo almazsınız.

Bunun haricinde kendiliğinden kilo aldırır diye birşey bilmiyorum ben.

kesin kabız yapıo
kilo aldırmasının sebebi
folik asit dışında bolca vitamin var.
bide hamilleikte dikkatli beslenince üstünede o vitaminleri alınca kilo oluo.
benim doktorum vermio ben istedim ama yok dedi.
güsel besleniosun extra vitaminlere ihtiyacın yok gereksiz kilo dedi.sadece folik asit içiorum

inanılmaz derecede aldırıyo.ben hamile olmadan önce 50 kiloydum.2buçuk 3 ay sonra 52 oldum.ama şimdi 17 haftalık gebeyim ve 58 kloyum.br yemek yiyorum eşim bile inanamıyo.yemek yeme yarışmasına bie girebilirim:) hep midem gurulduyo.yiyorum 1 saat sonra tekrar.ma hala kullanıyorum

banada 5.ayıma kadar gereksiz kilolar aldırdı.sonra bıraktım.tabi doktor tavsiyesiyle.normale döndüm.ama bende iştah açmamıştı.

eleviti 22. haftadayim ilk ayimdan beri kullaniyorum sadece 4 kilo aldim gecen ay demir ilacinada basladim
istahim cok acildi ve bendede kabizlik yapti
yediklerime dikkat ediyorum istahima ragmen .. ama kesinlikle bebegimin ihtiyaci olan sut yumurta peynir meyve ve sebzelerden asla kismiyorum
kabizlik icinde bol su iciyorum ve hareket ediyorum gunluk yuruyusumu yapiyorum .. ve gayet iyiyim ...

bende elevit kullanıyorum ama öyle iştah açtığı söylenemez kızlar bence hamilelikten dolayı kilo alıyorsunuz....

Ben de ilk 3 ay hiç kilo almadım,sonrasında 5 haftada 3,5 kilo aldım,doktor kontrolde çok aldığımı söyledi,normalde 1 kilo alman gerekiyodu dedi,bende dedim elevitle ilgili olabilir mi diye,o da yok,senin iştahının açılma dönemi ile aynı zamana denk geldi sadece bundan dolayı kilo almışsındır dikkat et dedi..yaa valla bende anlamadım arkadaşlar,beslenmem de bi değişiklik olmadı ama 1 ayda kilo alınca kendimi kötü hissettim..

elevit kullandım geçen haftaya kadar 36 haftam bitti ve 19 kilo aldım daha 2 haftam var doğuma bende artık kullanmıyom.elevit feci kg aldırıyor.

çiçek cim beslenme tüyoları verebilirmisin bize:1hug:

evet canım kılo aldırıyo hatta senı bı kenara bırak bebek bıle alıyo benım 3 aylıkken doktorum kestı dogumdan sonra tekrar devam ederız dedı

ebr arkadaşımla aynı şeyi yaşadım. ilk üç ay zaten doktor elevit vermemişti. o dönemde toplam 1 kilo aldım. 3. aydan sonra elevite başladım ve 4. aydan itibaren deli gibi yemeye başladım. ben ki çok az yiyen ve çok zayıf bir insanken geceleri üç dört kere kalkıp ne bulduysam yedim.

sonra yine burda forumda başkalarının elevitle ilgili yorumlarını okuyunca bıraktım artık eleviti kullanmıyorum yaklaşık 1 aydır ama zaten alacağım kadar da kiloyu aldım. iki üç güne kadar doğurcağım 22 kilo aldım. elevitten nefret ediyorumakannehir

arkadaşlar sanırım çözümü buldum akşamları alıyorum artık onun için gün boyuncca acıkma çok olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…