elevit ve ferrum kullananlar..

minik78

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
316
İstanbul
kızlar doktor elevit ve ferrum fort verdi. bunları günün hangi saati içsek iyi olur?
eleviti bulantı yapıyor diye duydum. korkuyorum gene bulantılardan artık..
siz ne zaman içiyorsunuz?

benm dr um 28.haftama kadar vitamin içmemi istemedi...ferrumu gece yatarken içiyorum ben.aç karnına sabah içebilirsin ama 1-2 saat süt ve ürünleri tüketmemen gerekiyor ben aç kalamadığımdan yatarken içiyorum.her ikiside uygun dedi dr um.birde taze portakal suyuyla içilen ferrum daha çabuk emilirmiş:)ilk haftalarda aile hekimim elevit vermişti 1 hafta felan içmiştim bulantı yapmamıştı ama feci kokuyor:)

kızlar doktor elevit ve ferrum fort verdi. bunları günün hangi saati içsek iyi olur?

eleviti akşam yemekten sonra tok karnına içiyorum. diğeri sabahları aç karnına veya öğlen yemeğinden 1 saat önce yine aç karnına içiliyor.

eleviti ilk 3 ay kullandım. o sırada da bulantım vardı zaten o yüzden haptan mı bilmem. akşam yemeğinden 2 saat sonra alıyordum. hızlı kilo alınca doktor arasıra kullan dedi. ama ben 7. ayımdayım ve kullanmıyorum. besinlerden alıyorum vitamini. elevitin tek güzel yanı içinde folik asit olması :) ferrum fort tada folik asit var ama bende kabızlık yaptığı için değiştirttim. ama bu yenisindende pek memnun değilim :( kan hapınıda gece 12 de alıyorum iştah açtığı için. ilaç içmek pek yaramıyor bana :(

8.haftamdan beri elevit içiyorum kokusundan dolayı ilk başlarda midem bulanıyordu daha sonra geçti...şimdi yatmadan önce içiyorum bulantı falan da yok

Eleviti ilk başladığım zaman kahvaltı sonrası tok karnına içiyordum o günüm çok kötü geçiyordu baş dönmesi yapıyordu bana doktorumla konuştum gece yatmadan iç dedi.Sende öğle apabilirsin :34:

eleviti yaklaşık 8 aydır sabahları kahvaltı sonrasında içiyorum bulantım yada başka bi şikayetimde olmadı.

ben geçen sene doğum yaptım.hamileyken doktor banada elevit vermişti.bi paket kullandım sadece.gerçektende bulantıları kesiyo bu ilaç.

Back
X