Elevitte hala domuz katkısı var mi

nemesispapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
303
177
Merhaba arkadaşlar, ilacın yan etkiler ini araştırırken rastladım bu bilgiye. Su anda hala içerik ayni mi? Bilgisi olan var mi, kafam çok karisti

Evet canım var kendileri de kabul edip onaylıyor zaten bende bu sebeple decavit kullanıyorum sonuçta içerik ayni

Suan yeni goruyorum bunu hic bilmiyordum neden doktorlar uyarmiyor ki o yuzden mi yutarken zorlaniyordum acaba midem almiyor hala daha da 20civari var :KK43:

Mrvcn hanim bende ilk hamileliğim de doktorum bana da elevit verdi bende yutarken zorlaniyordum. Domuz katkisi oldugunu maalesef doğumdan sonra öğrendim. Şimdi yine hamileyim bu ay gittiğimde vermesi gerekiyor yine elevit verirse bunu bile bile niye verdiğini sorcam bakalım cvbi ne olacak.

bende elevıtı buyuzden bıraktım onun yerıne decavıt ıcıyorum

ben hamileliğimde decavit kullandım, bir arkadaşıma doktor eleviti vermiş, eczanede tüm detayına bakmışlar herhangi bir domuz yağı bilgisine rastlamamışlar. domuz yağı olduğuna emin misiniz?

Mrvcn hanim bende ilk hamileliğim de doktorum bana da elevit verdi bende yutarken zorlaniyordum. Domuz katkisi oldugunu maalesef doğumdan sonra öğrendim. Şimdi yine hamileyim bu ay gittiğimde vermesi gerekiyor yine elevit verirse bunu bile bile niye verdiğini sorcam bakalım cvbi ne olacak.
Benim doktorum ermeni asilli belki ondan belirtme geregi duymadi. Bu son kutum bitince baska icmicem zaten decavite gec kaldim galiba :110:

Bende ilk elevit kullandım sadece 2 3 kere içtim o zamanlar haberim yoktu bundan ve ertesi gün yataktan çıkamadım mide bulantısı baş dönmesi 1 kilo verdim 1 günde ve sigaradan o gün tiksindim çok kötü oldum ya anlatamam sonra başka bi doktora gittim decavit verdi ilk devletti sonraki özele gitmiştim sonra da hiç olmadı öyle bişe

decavit kullanıyordum ilk zamanlar dün doktora dedim bitti ilacım diye Elevit yazdı dun içtim bir de bugün içtim ama kullanmıycam bende yutarken aşırı kötü tadı var boğazım kötü oluyor ve bu haberi duyunca şimdi kusucam :KK34:
allah kahretsin böyle firmayı bundan sonra bayer firmalı hiçbir ilacı almıycam :/

X