Elfen Lied (Anime/Manga seri)

yahu zaten diklonuslarla evlenmek ya da sevgili olmak mantili degil ki virus gibi birsey onlar :))
yuka cok tatliydi yahu cok icten seviyordu koutayi :))
yalniz varya kouta da anasinin gozu yahu eve topladi kizlari resmen :teytey:
neyse evlenmis olmalarina svindim acikcas ama lucy bunun icin de intikam neyin almaya kalkmasin sonra?

elfen lied da biraz ciplaklik var hakkaten.. ama detayli bir gosterim yok o yuzden izlerken rahatsiz olmadim.
ama nedense bu caponlar memislere biraz kafayi takmis durumdalar, bleach izliyorum simdi orda da ikide bir atifta bulunuyorlar.
ehem neyse bu da bir alt bilgi olarak kalsin..
manga okumayi cok sevmiyorum ben gorsellikten yanayim.. o yuzden sen arada bir ozet gecsen bana seni operim december :jeyyar:

heheh ayıpsın :)) tabi sıkılıp bırakmazsam :)

bu seriyi izlediğimde diğer animelerin ne kadar masum olduğunu anladım :D bi de ben burdan japon abilerimize ablalarımıza seslenmek istiyorum. ya biraz daha normele yakın yapın şu kadınları, upuzun bacaklar kocaman göğüsler.. yok mu böyle göbekli selülitli kadın sizde kardeşim???

bu seriyi izlediğimde diğer animelerin ne kadar masum olduğunu anladım :D bi de ben burdan japon abilerimize ablalarımıza seslenmek istiyorum. ya biraz daha normele yakın yapın şu kadınları, upuzun bacaklar kocaman göğüsler.. yok mu böyle göbekli selülitli kadın sizde kardeşim???

Bundan daha çok şiddet içeren animeler de var aslında, ama bu animenin tarzını çok seviyorum ben, hem çok masumlar hem de hiç değiller. adamlar hayallerini çiziyorlar; göbeğin, selülitin işi ne kaydirigubbakcemile3

ne bileyim umut fakirin ekmeği işte:D neyse ki yakışıklı adam yapmayı da iyi beceriyorlar :jeyyar: samurai champloo'daki Mugen beni benden alır başka diyarlara götürür opuyorumnanaktan

Hayatımda izlediğim en acıklı animelerden birisi bu, içinizi acıtıyor ama sakın ola yanılıp da masum bir hikaye sanmayın; kollar, bacaklar uçuşuyor, kan gövdeyi götürüyor. 10/10.

İnsan evriminin bir sonraki basamağı olarak kabul edilen Diclonius’ların en ayırt edici özellikleri başlarındaki iki boynuzdur. Dicloniusların yüksek derecede telekinetik güçleri olduğundan, insan ırkına zarar vermemeleri için yakalanıp laboratuarlarda saklanıyorlardır. Bir gün bir kaza olur ve bir diclonius geride bir çok insanı katlederek laboratuardan kaçmayı başarır. Kaçışını tamamlayacağı sırada başından vurulur ve denize düşer. Kaçmayı başaran dicloniusu iki kuzen kurtarır. Diclonius hafıza kaybı yaşamaktadır ve tek diyebildiği şey “Nyuu”dur.

Bastan sona izledim bunu bazi bolumlerinde resmen agladim kuçuk kopegini yaramaz çocuklar kafasinda vazo vura vura oldururken. Offf ne animeydi ama benneyaptımki

Bastan sona izledim bunu bazi bolumlerinde resmen agladim kuçuk kopegini yaramaz çocuklar kafasinda vazo vura vura oldururken. Offf ne animeydi ama benneyaptımki

anime seven insanlarla tanışmaktan çok mutlu oluyorum ben; senin de beğendiğin başka seri ya da filmler varsa paylaşırsan sevinirim canım a.s.

hakkaten ne kotuydu o sahne ya :((
bu animenin en guzel yani muzik kutusu bence.. benim en cok sevdigim yaniydi en azindan.. bir de deniz kabugu.. nuyu nun davranislari..
ooyyy oyy..

hakkaten ne kotuydu o sahne ya :((
bu animenin en guzel yani muzik kutusu bence.. benim en cok sevdigim yaniydi en azindan.. bir de deniz kabugu.. nuyu nun davranislari..
ooyyy oyy..

beğendiğine çok sevindim canım, insanın tüylerini diken diken ediyor ya, bitirdin mi yoksa kaydirigubbakcemile2

breh breh asıl o el kadar kıza babasının tecavüz ettiği sahneden resmen boğazıma bişey oturdu ya aklıma geldikçe çok garip oluyorum hala :çok üzgünüm:

tatlim izleyip bitireli ay olcak nerdeyse konusmadik m biz bu konuda?:1ninca:

oyyy, konuştuysak da unuttum valla asmincim-tatlicadiarzu-, son hatırladığım izlemeye başladığındı kaydirigubbakcemile3 bu aralar o kadar çok şey izliyorum, o kadar çok şey konuşuyorum ki hem burdaki hem de dışarıdaki arkadaşlarımla opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X