• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eli bol erkek istiyorum

zambak82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
16
0
36
Ankara
Merhaba Kızlar,
Ya bugüne dek kiminle çıktıysam hep cimri erkeklere denk geldim.
Hediye alma yok, çiçek almak yok, yemeğe gidiyoruz onu ödemek yok,
ben bayan halimle utanıyorum onlar erkek halleriyle utanmıyorlar.
Etrafıma bakıyorum erkekler kız arkadaşlarına hediyeler alıyor, işyerlerine
çiçekler yolluyorlar, yemeğe çıkıyorlar kıza ödetmiyorlar.
Bende var bir gariplik anlamadım.
Böyle erkek bulmak için ne yapmak lazım.
Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın amacım kullanmak değil değerli olduğumu
hissedebilmek.

Boyle erkek bulabilmek icin oncelikle sana birseyler vaat etmeyen, seni kazanmak icin ugrasmayan erkeklerle beraber olmaman lazim. Allahima sukur bana oyle cimrisi hic denk gelmedi. Yalnizca universitenin 2. senesinde siniftan bir arkadasimla yakinlasiyorduk ve ben gorelim bakalim normalde nasil biriymis diye onunla ogle yemegine ciktim. Ve yemegi o odemedi. Son oldu benim icin bi daha yuzune bile bakmadim. O nerde yanlis yaptigini anladimi anlamadimi bilmem ama benim icin olay orda bitmisti. Erkek dedigin biraz comert olucak arkadas. Kendi degerinizi bilin prim vermeyin boylelerine.

Boyle erkek bulabilmek icin oncelikle sana birseyler vaat etmeyen, seni kazanmak icin ugrasmayan erkeklerle beraber olmaman lazim. Allahima sukur bana oyle cimrisi hic denk gelmedi. Yalnizca universitenin 2. senesinde siniftan bir arkadasimla yakinlasiyorduk ve ben gorelim bakalim normalde nasil biriymis diye onunla ogle yemegine ciktim. Ve yemegi o odemedi. Son oldu benim icin bi daha yuzune bile bakmadim. O nerde yanlis yaptigini anladimi anlamadimi bilmem ama benim icin olay orda bitmisti. Erkek dedigin biraz comert olucak arkadas. Kendi degerinizi bilin prim vermeyin boylelerine.

Beni kazanmak için uğraşan bir erkek olmadı hiç ya, peşimde koşan da olmadı:(
Çirkinim sanırım ben:(

Cirkin olduguna inanirsan gercekten cirkin olursun. Ama ben gercekten her kadinin guzel olduguna inaniyorum. Kiloluysan, diyet yap spor yap, biraz toparlan, kilon yerinde ama sonuk biriysen, sacini basini duzelt havali ol, ayna karsisinda calis.. Cirkin oldugunu dusunme, her kadin guzeldir, kiminin gulusu dunyalara bedeldir, kiminin muhabbeti, kimininse cilvesi.

mutlaka senin icin ugrasacak birileri vardir sakin umudunu kaybetme. En guzel taktigi de sanirim erkeklere yakin davranip gulumseyip, sonrada yok olmak. O zaman akillari karisiyor, ne oldu da bi anda sogudu falan derken bi bakmissin tekrar seni gulumsetmek icin pesindeler :)

Cirkin olduguna inanirsan gercekten cirkin olursun. Ama ben gercekten her kadinin guzel olduguna inaniyorum. Kiloluysan, diyet yap spor yap, biraz toparlan, kilon yerinde ama sonuk biriysen, sacini basini duzelt havali ol, ayna karsisinda calis.. Cirkin oldugunu dusunme, her kadin guzeldir, kiminin gulusu dunyalara bedeldir, kiminin muhabbeti, kimininse cilvesi.

mutlaka senin icin ugrasacak birileri vardir sakin umudunu kaybetme. En guzel taktigi de sanirim erkeklere yakin davranip gulumseyip, sonrada yok olmak. O zaman akillari karisiyor, ne oldu da bi anda sogudu falan derken bi bakmissin tekrar seni gulumsetmek icin pesindeler :)

Bebişim süpersin senden baya taktik almak lazım:)
Peki şu hediye aldırma işini nasıl yapacaz ya:D

Zengin erkeklerin olduğu yerlere takıl o zaman. :21:

zenginlikle hiç ilgisi yok.benim bir arkadaşımın sevgilisinin babasının 18 tane dairesi vardı ama kıza asla yemek ısmarlamazdı.bir yere gidince kendi açsa "ben bir şey yiyeceğim sen de bir şeyiçer misin":53:diye sorarmış.kızın bir şey yemeye hakkı yok yani.erkek gibi erkekse arkadaşından borç alır ama yine o hesabı öder.

O da varyemezmiş resmen.Terbiyesiz,ama maddi durumu iyi olan erkekler genel anlamda jestten vs anlıor.Odun olmuyorlar.Diğerleri yontulmamış tomruk resmen.:1:

yanlış anlaşılcak bişey yok, isteklerinde çok haklısın, erkeğin imkanları dahiline verici olması lazım, azsa az çoksa çok, zaten kadından ona dönüşü olacaktır...

merhaba kızlar,
ya bugüne dek kiminle çıktıysam hep cimri erkeklere denk geldim.
Hediye alma yok, çiçek almak yok, yemeğe gidiyoruz onu ödemek yok,
ben bayan halimle utanıyorum onlar erkek halleriyle utanmıyorlar.
Etrafıma bakıyorum erkekler kız arkadaşlarına hediyeler alıyor, işyerlerine
çiçekler yolluyorlar, yemeğe çıkıyorlar kıza ödetmiyorlar.
Bende var bir gariplik anlamadım.
Böyle erkek bulmak için ne yapmak lazım.
Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın amacım kullanmak değil değerli olduğumu
hissedebilmek.

canım yanlış anlaşılmazsın merak etme çünkü en dogal seyler bunlar bir erkek yemek ödemiyorsa yada alman usulu yapıyorsa bırak gitsin....

erkeğin bir yere gidildiği zaman kadından birşeyler umması uygunsuz birşey bana göre hesabı ödetmek gibi ya da birşeyler yiyelim mi diye sorması bana göre o erkekler yontulmamış ya da cimrilikten öyle davranıyor bunun dışında eğer bir kadınla erkek yakın ilişkisi içindeyse ona arada sırada hediyeler almalı kısacası ona değerli olduğunu hissettirmeli diye düşünüyorum hayali bile güzel valla düşünsenize bi

İyi de çocuğun parası yoktur o zaman,banka hesaplarını mı araştırdınız da bukadar eminsiniz?

Borcu ,harcı ,nakmakla yükümlü olduğu kişiler vardır belki,ŞEKERİm! :P

İşi gücü yerinde belli bir olgunluğa ve yaşa gelmiş erkeğin böyle ucuz hareketler yapmasının mantığı yok ama iki tarafta öğrencidir üniversite yıllarında filan beraber hesap ödenebilir diye düşünüyorum.

ben de çok aramıştım, dua ettim rabbim karşıma çıkardı fakat bizm de başka sorunlarmz var :(

valla şekerler bana göre verici erkek hak talep eden erkektir, elini cebine (fazla) atmasın ama malı da zannetmesin,ben bunu tercih ederim. Bir çiçek gönderip değerli hissettirmekten falan bahsetmiyorum ama,onlar başka.

Back
X