• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eli bol erkek istiyorum

Eli o denli erkeği bulmak zor...
Bulan da ipin ucunu kaçıran erkeğe denk gelmiş olabilir.
Ortasını bulmak lazım ki imkansızla imkan sınırları arasında çok uç bir yerde.
Bulursan kaçırma. :9:

Merhaba Kızlar,
Ya bugüne dek kiminle çıktıysam hep cimri erkeklere denk geldim.
Hediye alma yok, çiçek almak yok, yemeğe gidiyoruz onu ödemek yok,
ben bayan halimle utanıyorum onlar erkek halleriyle utanmıyorlar.
Etrafıma bakıyorum erkekler kız arkadaşlarına hediyeler alıyor, işyerlerine
çiçekler yolluyorlar, yemeğe çıkıyorlar kıza ödetmiyorlar.
Bende var bir gariplik anlamadım.
Böyle erkek bulmak için ne yapmak lazım.
Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın amacım kullanmak değil değerli olduğumu
hissedebilmek.

Bende senin gibi özenirdim canım arkadaşlarıma sevgililerinde çiçek geldiğinde. Ama boşanınca anladım ki, eğer bir erkeğe kendini her daim cepte gibi hissettirip, onun vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen, senin için hiçbişey yapmıyor. 5 liralık bir gül bile alıp sana vermiyor. Onun için bende artık kimsenin peşinden koşmuyorum, beni kaybedebileceğini hissettiriyorum.

Yemek konusuna gelince ben yemeğin parasını erkeğin ödemesine karşıyım. Ben muhtaç mıyımda o ödesin. Her zaman alman usulü öderim,izin vermem kimselere :1:

çirkinim sanırım falan demişsin niye kendini öyle düşünüyorsun belki bakımsızsındır sadece ooo beni evde bir görsen öyle paspalım öyle dağınğım hatta aynaya bakamam ayy ne tipsizim diye amaaa akşam eşimin gelme saatine yakın bi kalkarım hooop o paspalı tanıyamazsın o ayrı:) çrkin değilsindir bi kere o fikri at aklından
evet cimri erkek çekilmez hiç sevmem ben cimri olayım ama eşim olmasın o derece yani neyse öncelikle biriyle tanışacağın zaman kendini ağırdan sat öyle her istediğinde görüşme falan sakın bakımından ödün verme tepeden tırnağa bunu görev olarak gör kendine yapacak bişey yok oldu da biriyle çıktın baktın ilk buluşmada cimrilik yapıyor tekmeyi bas hem de o anda işim çıktı kalkmam lazım falan de bu iş biraz da şans işi sana eli bol denk gelmemiş olabilir bekle Allah kalbe göre veriyor
karşına istediğin gibi biri çıktığında da (hesaptır şudur budur yapıyor) ama hediye almıyor ilk sen al o da öğrenir erkekler odundur biraz yontmak bize düşer malesef. şunu da unutma ki önceleri eşim öder di hep hesabı çıkarken tabii 3 -4 kez bişey demedim sonra hesaplara hep ben atladım ödemek için dedim yani bu iş olmazsa bana paramı yedi damgası gelmesin de taa ki benim param gitsin yani hep erkekten de bekleme ama değecek adam için bekle tabi

Back
X