Saç Kesim Şekilleri elidor belirgin bukleler

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mermaidsdiary

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
344
89
323
Kızlar kullanan var mı işe yarıyor mu?

Ben birkaç yıldır kullanıyorum. Banyodan sonra saçımın nemini alıp biraz kuruttuktan sonra saçıma sürüyorum. Daha sonra hafif örüyorum. Sabah da örgüyü bozuyorum. Gerekirse kremi sabah tekrar sürüyorum.

Kızlar kullanan var mı işe yarıyor mu?

merhabalar.. belirgin buklelerin hiçbir farkı yok.bende elidor un o serısınden kullanıyorum her sabah ama turuncu olanı. keratin meselesi.. fasafisolar.. istedigin rengini al kullan.. daha 3-4 hafta önce pantene alırken kzmetıkcıye sordum belırgın bukleler mı alayım onarım yazandan mı dıye.. adam aynı etkıyı verdıgını soyledı.. onarım olanı aldım geldım.. ıcerıgı daha yogun oluyor yıpranmıs sac serılerının yaglar onlar bunlar vs..
dıyecegım su kı belirgın buklelere takılı kalma dıgerlerı de aynı etkıyı verıyor..

eklemeyı unutmusum..ben kullanmaya ılk elıdor belırgın buklelerle basladım.. sonra kardesımın onarıcı serısının kremını kullanırken farkettım.. sekıllendırme yeteneklerı aynı.. dedıgım gıbı tek fark onarım vs yazanlar daha yogun bakım yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…