T tu.a.na Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2008 67 0 86 İstanbul 10 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi tu.a.na #1 arkadaslar elıdorun yıpranmıs ve kırık uclar ıcın olan sampuanını kullanmak ıstıyorum.saclarımı cok sık duzlestrdıgım ve maşa kullandıgım ıcın yıprandı.bu sampuan sızce ıyı gelır mı sacıma?yardımlarınız için sımdıden tesekkur ederım
arkadaslar elıdorun yıpranmıs ve kırık uclar ıcın olan sampuanını kullanmak ıstıyorum.saclarımı cok sık duzlestrdıgım ve maşa kullandıgım ıcın yıprandı.bu sampuan sızce ıyı gelır mı sacıma?yardımlarınız için sımdıden tesekkur ederım
Gullusen Nirvana Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2007 9.606 3 683 42 10 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi tu.a.na #2 ben 5 yıldan beri elidor yağlı saçlar iiçin olanı kullanıyom ve hiç değişmedim.bence denemeye değer
ECRXIXNA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2007 112 2 96 İstanbul 10 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi tu.a.na #3 Benden Tavisye Kullanma Saçi Berbat Ediyor Swazgoft Ufak Tüp şeklind Ekirik Saç Ucu Onaricisi Var Kullan Faydansini Görürüsün Benim Hiç Kriirğim Kalmadi.
Benden Tavisye Kullanma Saçi Berbat Ediyor Swazgoft Ufak Tüp şeklind Ekirik Saç Ucu Onaricisi Var Kullan Faydansini Görürüsün Benim Hiç Kriirğim Kalmadi.
ECRXIXNA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2007 112 2 96 İstanbul 10 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi tu.a.na #4 Bide şimdi Biopon Aldim Maske Onu Kullaniyorum Oda Güzel