Elif - Atv

Elif çok güzel bence, duru bir güzelliği var, dizide çok hoşuma gitti ayrıca izliyorum...

ben de gece gündüzü seviyorum, ayrıca elifi de, başka da vardır ama aklıma gelmiyor. ama favori
dizim avrupa yakası. tatile girince hasta olacaktım nerdeyse üzüntüden hehehehehehehe

elifin yaptıgı çok saçma izledigim kadar söyluyorum devamlı izlemıyorum....
melek hamile dıye en yakın arkadasıyla evlenıyor.....git söyle ayrılalım de melek hamile de deme ....
çok saçma.....

ama o zaman dizinin senaryosu ilerlemez ki. bu işler bööle, biz gerçek hayatta şöyle davranırdık , böyle yapardık diye sinir oluruz değil mi? ama herşey bizim düşündüğümüz gibi olsa, bu kadar basit çözümlense dizi biter zaten. olmazzzz, konunun ilerlemesi ve karışması lazım......

Evet mustafa nında maşallahı var yani,
7.bölümü çok merakla bekliyorum, elif ve ahmete çok üzüldüm çok acı çekiyorlar.

Ben izlememistim diziyi 6. bölüme kadar.
Gecen hafta canim SIKILIYORDU.
Nette dizi izleyeyim derken hadi buna tiklayayim
dedim ve iki günde 6 bölümü izledim.
Hosuma gitti benim.'Ama biraz dolambacli olaylar
fazla olmus.Ama izliycem ben.
Vallahi Yasemin Yildizoglu'na (Elif)bakarken icim
aciliyor.Kizin günes gibi yüzü var yaaaa.
Maasallah.

Elife çok üzüldüm, yazık kıza oysa ne kadar fedakarlıkta bulunmuştu ama ahmete degmezmiş

tamam haklısınız bişi demiyorum dogru ilerlemesi için böyle yapılıyor.....

meleğin bebeği yüzünden elifin ahmetten ayrıldığını ve mustafayla nişanlanmalarının bir oyun olduğunu kısacası herşeyi öğrendi. bakalım bundan sonra dizide nasıl gelişmeler olacak?

Allahım ya, ne kadar banal bir senaryo:bbo::mymeka:
Yav böyl diziler çevriliyormu halasengözlerimebaksanab

ay hiç kaçırmam çok hoş bir dizi ve herkesede tavsiye ederim

dünkü son bölümü izleyen arkadaşlar... nasıl buldunuz ?? ben son bölümü pek beğenmedim. pek heyecanı kalmadı sanki dizinin. ahmetle elifin ilişkileri çok sıradanlaştı. siz ne dersiniz??

evet katılıyorum annem dizinin sıkı takipçisi oda söyledi bu bölümü beğenmediğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…