Elif Şafak *Siyah Süt*

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
96
İzmir
Kızlar bu kitabı okuyanınız var mı? Ben başladım 100. sayfaya geldim ama bir yandan hamileyken bu kitabı okumam ne kadar iyi ona karar veremiyorum. Zaten hormonlar sebebiyle biraz gel-gitli bir dönem yaşıyorum. Ama diğer yandan anlatım ve olaylar ilgimi çekiyor. Çocuk yapma kararı, hamilelik ve doğum sonrası depresyonu anlatıyor, sizce hamileyken okunası bir kitap mı yoksa sonraya mı saklamalı? Ya da kitapla ilgili başka yorumlarınız varsa onları da beklerim...

hamilelik konusunda birşey diyemem. ama kitabın konusu çok güzeldi bi günde bitirdim sonu da çok güzel bitti =) elif şafağın en sevdiğim kitabı

ben hamileyken okumuştum.bende kendiden çok şey buldum.hatta beni anlatıyor gibiydi.ama kötü anlamda etkilenmedim hiç.kitap nihayetide.otobiyografi değilki.biraz kurgu var.

aldım bir hevesle ilk sayfalarını okudum ama bunalttı beni kitap,
yarım bırakmayıda hiç sevmem ama çok sıkıcı geldi,
zaten yeni bir sayfaya geçtiğinizde bir önceki sayfayı unutmalısınız demiş yazar,
suya yazılan bir esere benzetmiş kitabını

"sadece bir kitap" düşüncesiyle ve eleştirel bir şekilde okursanız çok etkileneceğinizi sanmıyorum.
ben gülümseyerek okumuştum.

Bitirdim kitabı... Başlarda annelikle ilgili olumsuz düşünceler biraz rahatsız etse de (şu an hamile olduğumdandır büyük ihtimal) sonra sonra öyle güzelleşti ki kitap. Özellikle hamilelik dönemini anlatırken beni anlatıyor sandım... Sonrasını, depresyonu, Lord Poton'u yenişini herşeyi öyle güzel anlatmış ve sonunu öyle güzel bağlamış ki... Çok beğendim. ıç sesler korosu da bence çok yaratıcı ve çok gerçek. Herkesin yok mudur içinde bir Hırs Nefs Hanım, Saten Şehvet Hanım ya da Anaç Sütlaç Hanım... yerimseniben

bana biraz ağır geldi okuyamadım açıkçası
Elif Şafak'ın kitaplarını okuyamıyorum bbir türlü

Ben Elif Şafak'ın hastasıyım ama bu kitabı pek sevmedim. Ama iç sesler korosu ile kadın ve anne yazarlar bölümü benim ilgimi çekti. özellikle Silvia Plath ile ilgili bölüm. Sırf bu yüzden kitabını bulup okudum.

okumayı çok istediğim kitaplardan biri.kendime yakın hissedicekmişim gibi bir düşünce doğdu nedense

bende basladım ama cok surukleyıcı gelmedi bana .
ama okumaya devam edıcem . belki daha basındym dıye boyle oldu.

Çok beğendim ama hamileyken okumayı tercih etmezdim :(

Back
X