• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Elija Lohusa Gecelik-Sabahlık,mavi kapı süsü

nevaeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
132
30
98
$3052.webp$3057.webp$3054.webp$3058.webp$3060.webp$3063.webp$3065.webp

Mavi gecelik ve sabahlığı bir kere hastanede giydim,ekru gecelik sabahlığı da bir kere hastanede bir kere de eve gelince giydim.

1-Elija Lingerie kısa kollu gecelik-sanki önünde çok hafif bir sararma var gibi geldi,muhtemelen leke çıkarıcıyla sorun kalmaz.yine de bunun için indirim yapıyorum- modeli daha iyi anlayabilmeniz için Elija Hamile Düğmeli Gecelik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Bunun ekrusu, M beden ... 15 tl

2-Elija Lingerie dantelli gecelik-mavi- 4. fotoğraf aynısı yakından modeli aynısı-aynı renk :Elija Dantelli Hamile Gecelik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
...M beden... 25 tl

3-Elija Lingerie sabahlık-ekru geceliğin sabahlığı S beden - geceliğin modeline uygun olarak satıcı bilhassa M'nin üzerine S verdi.Kullanırken daha rahat edersin dedi-...30 tl

5-Elija Lingerie sabahlık-mavi geceliğin sabahlığı M beden...30 tl

6-7-Mavi kapı süsü 10 tl.

Bütün gecelik sabahlıkları alıp kapı süsünü hediye isteyen olursa seve seve yollarım :) Alacak olana şimdiden hayırlı doğumlar..

Eki Görüntüle 838299 Eki Görüntüle 838301 Eki Görüntüle 838300 Eki Görüntüle 838302 Eki Görüntüle 838303 Eki Görüntüle 838304 Eki Görüntüle 838305

Mavi gecelik ve sabahlığı bir kere hastanede giydim,ekru gecelik sabahlığı da bir kere hastanede bir kere de eve gelince giydim.

1-Elija Lingerie kısa kollu gecelik-sanki önünde çok hafif bir sararma var gibi geldi,muhtemelen leke çıkarıcıyla sorun kalmaz.yine de bunun için indirim yapıyorum- modeli daha iyi anlayabilmeniz için Elija Hamile Düğmeli Gecelik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Bunun ekrusu, M beden ... 15 tl

2-Elija Lingerie dantelli gecelik-mavi- 4. fotoğraf aynısı yakından modeli aynısı-aynı renk :Elija Dantelli Hamile Gecelik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
...M beden... 25 tl

3-Elija Lingerie sabahlık-ekru geceliğin sabahlığı S beden - geceliğin modeline uygun olarak satıcı bilhassa M'nin üzerine S verdi.Kullanırken daha rahat edersin dedi-...30 tl

5-Elija Lingerie sabahlık-mavi geceliğin sabahlığı M beden...30 tl

6-7-Mavi kapı süsü 10 tl.

Bütün gecelik sabahlıkları alıp kapı süsünü hediye isteyen olursa seve seve yollarım :) Alacak olana şimdiden hayırlı doğumlar..

Fiyatları indiriyorum.Hem bunlar burda boşuna yer kaplamasın hem de işe yarasınlar :)

1-ekru gecelik 15 tl.(onu zaten çok uygun tuttuğum için indirmiyorum)
2-mavi dantelli gecelik 20 tl.
3-ekru sabahlık 25 tl.
5-mavi sabahlık 25 tl.
6-kapı süsü 8 tl

Back
X