Elim ağırmış

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar muhasebe bürosunda işe başladım faturaları evrakları bilgisayara giriyorum ve yoğun bi ofis işimi sevdim patronum aile dostumuz bu arada onları da seviyorum karı koca çalışıyorlar bugun bayan arkadasım yani patronum bana elimin ağır olduğunu söyledi çok üzüldüm ilk tecrübem bu benim muhasebeden anlamam hiç işe başlayalı bugun 1 hafta normal mi bu sizce elimin hızlanması için napmalıyım

Aslında çok sevdiğimi insanlar lavaboya bile gitmiyorum yetiştirmek için ama bilmiyorum zaten maaşım çok az hani sıkılmamak için girdim bu işe paraya çok ihtiyacım yok fakat sevdim işimi niye bole oldum anlamadım

Kızlar muhasebe bürosunda işe başladım faturaları evrakları bilgisayara giriyorum ve yoğun bi ofis işimi sevdim patronum aile dostumuz bu arada onları da seviyorum karı koca çalışıyorlar bugun bayan arkadasım yani patronum bana elimin ağır olduğunu söyledi çok üzüldüm ilk tecrübem bu benim muhasebeden anlamam hiç işe başlayalı bugun 1 hafta normal mi bu sizce elimin hızlanması için napmalıyım

Zamanla hızlanırsınız. Yemek yapmaya yeni başlayan biriyle yıllardır yemek yapan biri aynı olur mu mesela, aynı hesap. Eleştiriyi de kişisel algılamayın. Ne kadar hızlı olmanız bekleniyormuş öğrenin. Günde kaç fatura girmeniz bekleniyor mesela? Hedefinizi öğrenin. Yoksa, siz kendinize bir hedef koyun. Her gün ne kadar girmişsiniz bakın. Gün geçtikçe performansınız iyileştikçe hevesiniz de hızınız da artar. Yine bir yorum gelirse, veya gelmese bile siz gidip "İlk geldiğim hafta günde 100 tane giriyordum, artık 150 tane giriyorum. %50 artış sağladım. Tabii ki daha da arttıracağım. Hedefim günde 200 tane girmek" vs diyebilirsiniz. Veya gidip "hızımı arttırmak için ne tavsiye edersiniz? Ben kendime şu kadar hedef koymayı düşündüm. Başka ne yapmamı tavsiye edersiniz?" diyebilirsiniz. O zaman "eli yavaş ve uyarı alan çalışan" yerine "bilinçli, sorumluluk sahibi, hırslı çalışan" olmuş olursunuz.

Konu başlığını okuyunca birine vurmuşsunuz da sakat birakmissiniz gibi bi sey düşündum niyeyse :cool:

Konunuza gelince tabi bi alışma sureci olur. Zatalileri annelerinin karninda mi öğrenmiş işi size eli agir demis

yeni başlamışsınız işe, yaptıkça pratiklik kazanacaksınız zamanla olur. kendinizi üzmeyin. eleştirilere üzülmeyin çünkü siz kendinizi paralasanız da bi kusur bulur insanlar böyle..

Muhatap almamaniz daha doğru elbette içimden " evet elimin ağır olduğunu söylerler,tersi daha da ağırdır" dediğinizi düşündüm. :)

Zamanla çok hizlanirsiniz. Sakın hevesiniz kırılmasın.

Daha 1 hafta olmuş insanlar ne sabırsız.
Işin mi yetişmedi de elin ağır dedi?
Üzülme sen tanıdıkmış heralde samimiyetine güvendi.
Zamanla hızlanırsın kimse emeklemeden koşmuyor.

Elin agurmis deyince kime vurdu diye okumak için bakmistim topige:KK70:
Daha yeni baslamissiniz olacak tabi bi ağırlık.yaptıkça hizlanirsiniz.belki size hırs yapın diye öyle söylemiştir. Üzülmeyin.

Ben B.sayarla ilk çalışmaya başladığımda kaplumbağa gibiydim şimdi uçuyorum yazman olmam gerektiğini harcandığımı söylüyorlar sıkmayım canınızı zamanla oturur herşey :KK19:

Yazin bende calistim muhasebede. İlk haftalar bende agirdim 2.haftadan sonra klavyeye bakmadan otomatige baglayip yazmaya basladim. Alisirsin bikac haftaya

Back
X