Elim, kolum bal

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
ben üç yılıık evliyim severek evlendim bir yıl sonra bi oğlum oldu daha küçük bebeğim evde hergün kavga çekiş eşimin eviyle çocuğuyla hiç ilgisi yok tek meşgalesi nette oyun oynamak uyndayken bayanla yazıştığınıda gördüm sorduğumda arkadaşça dedi bunun içinde kavga ettik birde eşim bana oolur olmaz yerde ailemin yanında kendi ailesinin yanında arkadaş ortamında olmadık şeyler söleyip hakaretler ediyo artık ondan nefret eder hale geldim evde iki yabancıyız yatakları bile ayırdık ondan boşanmak istiyorum ama oğlum elimi kolumu bağlıyo aile bağlarımız kopuk olduğundan ailemin sahp çıkacağını sanmıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum oğlumun böle ortamda büyümsinide istemiyorum akıl verin nolur

yani bi insan sihirli değnek değmiş gibi bu hale gelmez.
nasıl hakaret etmesine göz yumuyorsunuz ki?
bugün hakaret ediyorsa evliliğinizin başında da mutlaka ters davranıyordu size, sizde aşktan görmüyordunuz belki..
aileniz koccanız hakaret ederken bişey demiyor mu, sırtını falan mı sıvazlıyor.
keşke bekleseydiniz çocuk için neydi bu acele, ilk yılda çocuğunuz olmuş.
ya bu deveyi güdücen, ya bu diyardan gidicen; var mı başka çaresi..

essmeralda' ya sonuna kadar katılıyorum ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen ailende sahip çıkmıyormuş, inşallah elinde bir mesleğin vardır.

çok üzüldüm durumunuza .eşinizle konuştunuzmu hiç neden böyle davranıyor
yaa bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor

evliliğin başındasınız daha
3 yıl nedirki ama yaşadıklarınız sızı çok bunaltmış
ahh ahh evliliğin yükünü taşıyamayacak erkek niye evlenirde
severek evlendiği eşini bunalıma sokar
allah yardımcın olsun

eger elinde bi meslegin varsa ve calısarak bebişinle kendine bi hayat kurabilecek cesaretin varsa ilk önce al karsına eşini konus bu böle gitmez de bak bende yıpranıyorum cocukta etkilenio de bu sorunları bi hale yola sokmalıyız de senin fikrin ne de baktın olmuyo ortak bi yol bulamıyosunuz ben kavga dövüş olmadan birbirimizi kırmadan ayrılmak istiyorum sen benim cocugumun babasısın seninle hep yüzyüze gelicez ayrılsak dahi oyüzden ne sen sorun cıkaar ne de bende güzelcene bi konus bakalım ne düşünüyomus..

hee egerki elinde bi meslegin yoksa ve cesaterin yoksa kendi ayakların üstünde durmaya ozmn bi aile terapistine gitmeni tavsiye ederim ilk basta belki esin gitmek istemeye bilir onuda zamanla yaparsın artık..

allah yardımcın olsun..:Saruboceq:

buarada içine vesvese vermiş olmıyım ama yatakları ayırmaya kadar gelmişse iş o nette konustugu bayan da ark.ca bi görüşme yapmıyodur zaten evli bi erkekle evli biyanın öle nette veya telde msj yada sohbet etmeleri gibi bi ark. bagı olamazlmaz:

malesef hayatımda hiçbir işte çalışmadım ve ortaokul mezunuyum onunla knuşulmuyo ne yazıkki konuşmaya kalktığımda git o zaman diyo çocuğu umurunda değil artık aptallığımdanmı cehaletimdenmi yapım bu çocuğu bilmiyorum ama o hayat veriyo bana birtek onunla mutlu oluyorum

yolun daha çooook başındasınızzz, offf bir ömür de böyle geçmez.
Boşanırsam hayatımı nasıl idame ettirrim sorusuna bir cevap bulduğunda boşan tatlımm.

kusura bakma ama burdan diger bi topingdeteki sosyal güvencede neymiş diyen ev hanımlarına sesleniyorum sosyal güvencesis olmak budur işte

ailen nerde sana hiç destek olamazlarmı ??? hani ailenin yanına gecer bebeişine annen fln bakar sende kendine uygun bi iş bulursun olmazmı ???????:teselli:

Eğer konuşmaya çalıştığın halde hiç oralı olmuyor, yine aynı devam ediyorsa böyle bir hayat çekilmez.
Çocuk elimi kolumu bağlıyor derken, çalışmadığın için boşandığında mahkemenin eşine vermesini mi kastediyorsun yoksa babasız büyütemem mi demek istiyorsun?CADIARZU
Böyle babayla büyümesindense arada bir görsün daha iyi.
Meslek kurslarına gidersin mutlaka ilgini çeken, yeteneğin olan meslek dalı vardır.
Zaten ailen sahip çıkmıyormuş çalışmak zorundasın.
O zaman çocuğu mahkeme sana verir. Gerçi zaten adamın çocuk da umrunda değilmiş.

sadece arkadaşçaymış öylemi pehhh bende bunu yedim ne arkadaşıymış zaten hayat arkadaşın var be adamklava:belanımı arıyosun.malesef eşin değer vermiyo sana:çok üzgünüm:çok çabuk tüketmişsiniz herşeyi

ailem istemez biliyorum hem çok küçük bakamayz derler eşimin ailesine güveniyorum onlar sahip çıkarlaronlaramı bıraksam sonmra ya geri vermezlerse

ailem istemez biliyorum hem çok küçük bakamayz derler eşimin ailesine güveniyorum onlar sahip çıkarlaronlaramı bıraksam sonmra ya geri vermezlerse

arkadasım sakın sakın oglunu kımseye verme.esının aılesı degıl gozunun nuru olsa evladını kımseye bırakma.eger aılen sahıp cıkmıyorsa baska cozum yolları bul.ama cocugunu bırakma.ne kadar guvensende esının aılesıne sana bıdaha vereceklerı ne malum,ustelık oglunu onlara bıraktıktan sonra oglun buyudugunde annen senı terkettı demeyeceklerını ne malum.kayınvalıden oglunu buyuturse cok baglanır kendı cocugu gıbı gorebılır ve sana vermememek ıcın elınden gelenı yapabılır. ben cocugum konusunda kımseye guvenmem.esının ısı varsa nafaka al,aılene yakın bı yerde ev tut temızlıge gıt,el ısı yap ne bıleyım bul bıseyler ustelık sosyal guvencenı devlet karsılar.ama evladından asla vzgecme.bu bır ane tavsıyesı.
senın bu cumlenı okuyunca sankı koca bır tas oturdu yuregıme.oglumu gozumun onunden bır sanıye bıle ayıramam.
ha esınle devam edıp oglunun bıraz daha buyumesını beklemek ıstersen ye ıc keyfıne bak.senle ılgılenmesın,sende onu yok say ama maddı olarak ona baglısın sonucta mecbur evıne cocuguna bakacak.belkı zor bu soyledıgımı yapmak ama cocugunu baskasına verıp aılenın yanına gıttıgınde daha kotulerını yasayabılırsın.esınle kalacaksan eger kavga cıkaracak seylere mahal verme,kalabalık ortamlarda onunla bırebır dıyaloga gırmeyecek seylerı yap.baskaları ıle ılgılen.yanı bır ortaklık gıbı gor ve sabret.
AMA COCUGUNU BIRAKMA KIMSEYE.......

bence azıcık daha sabret.. bu arada çocuğunu yapabiliryorsan annene bırak ve meslek edinmeye calıs.. arkasından işe gir.. zo rbılıyorum bu devırde ama..
bence dene..
işini garantiliyince de bas tekmeyi..haketmiş

iş yok bebek var aile sahip çıkmıyor ne denir ki size?Allah kimseyi namerde muhtaç etmesin...
inş.eşiniz birdenbire değişir sabredin lütfen ödülünü belki bir gün alırsınız..
yatak ayırmak en büyük hatadır bence onu düzeltin olmaz bu şekilde..

Çok teŞekkÜr ederım herkese tavsıyelerınıze artık banada susup sabretmek dÜŞÜyo en azından oĞlum bÜyÜyene kadar

esinin ailesin sakin güvenme hem nasil güveniyorum diyorsun onlar seni, cocugunu düsünseydi oglunun seni böyle asagilamasina izin verirmiydi??:umursamaz:
ne olursa olsun istersen sen yerden göge kadar hakli ol, bosanma lafini söyledigin anda onlar kendi oglunu tutacaktir.
ilgincdirki kendi ailene degil kocanin ailesine güveniyorsunfisfisfis

malesef öyle çünkü kendi ailem hor görür istemezler hani onlar daha iyiy bakarlar diye tek torunlarıya çok seviyolar ondan yani ama kendi ailem bakmaz kesinlikle

üzüldüm ama hemen tek çare boşanmak değildir
daha makul yaklaşmaya çalış eşine bir sorunu olabilir tekrar tekrar konuşmayı dene mutlaka vardır bir bamteli onu bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…