Elimde cips paketi kendimi durduramiyorum!

Belinsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
494
197
Deli gibi yemeye basladim. Bütün gün evin icinde cocukla ugrasirken yyemeye basladim ve artik durduramiyorum. elim bos kalmiyor. Mideme agrilar giriyor. DIsari cikip yürür rahatlardim ama simdi havalar soguk disari cikamiyorum ve hobi gibi yemek yiyorum. Kilomu korurum fakat yakinda dogum günü partim var ve güzel görünmek istiyorum. Göbegim büyümeye basladi. Esas sorun yememin önüne gecemiyorum. Beni durduracak birseyler yazin, yoksa bir kadin daha özgüvenini kaybedip kendini yemeye verecek. Abur cubur ne varsa doldurdum dolabi, elimdeki bittikce digerine geciyorum. Normal hayat tarzim böyle degil, boslukta oldugum icin bu duruma düstüm. Beni kendime getirin :KK61:

ben bunu görünce cipsten soğumuştum bi de siz bakın bakem

cilgin-banyo-yontemleri-32.jpg

En iyisi evinize almamak. Elinizin altında olunca durmadan aklınızdan da çıkmayacak.
Zaten almam hic ama dedigim gibi bir haftadir deli gibi ariyorum ve aliyorum resmen bagimli gibi. Durumum kötü mü, tipki sigara icenler gibi, yemeden duramiyorum.

Yediginde, gobeginin top gibi elbisenden firlayacagini dusun. :) Milletin "ayy kiz suna baak, evlenir evlenmez g*tu gobegi salmis kocayi buldu ya" diyecegini varsay. :)
Bu benim korkulu rüyam, hayir olamaz. Midem dolu su an. Yarim saat sonra amaan kendi g*tlerine baksinlar kafasina girmekten korkuyorum :KK17:

Az önce cips yedim bende. ondan öncede gofretler mi dersin şekerlemeler mi dersinn ne bulduysam yedim. en sonda artık yiyecek abur cubur kalmadi, yoğurda bal döküp yedim veee bu cumartesi nişanım var. Amaaan ölümlü dünya beee göbeğim ve ben selamlıyoruz seni :KK5:
Göbeginden vazgecemeyenler buraya o zaman. Hem yerim hem aglarim diyoruz yani. Ben de bugün iki koca göfret paketi yedim eger kalsaydi daha da yiyecektim :kk77:

Boyle seyler bagimlilik yapiyor vallahi. 1 paket cips yedigimde, 2.sini acasim geliyor, jelibon, kek, pasta, kola keza :))

Burger King e resmen bagimli olmustum bir ara, cok zor biraktim.

Saglikli seyler niye bagimlilik yapmiyor be ?!

Nden bosluktasiniz ki?
Tek yaptigim evde oturup cocuk bakmak, 1 yasina girecek yaramaz bir kizim var. Hava cok soguk yürüyüs icin de cikartamiyorum onu. Istedigim zaman da kayinvalideme birakamiyorum hep isi cikiyor. Yani depresyon esigindeyim belki de. Yalnizim arkadasim yok bulundugum cevrede ve yakinlarda. Daha saysam mi...

Boyle seyler bagimlilik yapiyor vallahi. 1 paket cips yedigimde, 2.sini acasim geliyor, jelibon, kek, pasta, kola keza :))

Aynen dediginiz gibi.. Off gercekten batak gibi. Yedikce yiyor insan..

bende bu aralar pestile dadandım inanın oda feci bağımlılık yapıyormuş çok magdurum günde utanmasam 2 kilo yerim ne olacak halimiz :KK14:

oyle abur cuburlarin,fast foodlarin icine cin tuzu diye birsey koyuyorlarmis.insanin yedikce yiyesi gelsin,ogurune kadar yesin diye..
saglikli seyler yiyince tokluk hissi olusuyor fakat bu abur cuburlar tam tersi istah aciyor..:KK61:

içinde msg var sanırım o bağımlılık yapıyor.

geçen haftalar bir cips yedim ağzım yüzüm şişti. alerji yaptı. Şimdi korkuyorum. Canım da çekiyor ama yemem o yediğim iğneleri hatırlıyorum gerek yok:KK53:

Canım tadı kötü olan şeyler hep sağlıklı :KK70:
Tadı iyi olanlar da zehir etkisi yaratıyor işte :KK70:
Valla ölümlü dünya boş verin diyemem ben, ot gibi yaşıyorum resmen cips yemeyeli 2 sene oldu :KK70:
Öldüğümde tabutumu taşırken millet sövmesin arkamdan :KK70:

Yani tam da cumartesi gecesi abur cubur günü... Neyse emziriyo musunuz diye soracaktım. Hani sağlıklı besinler yollamak için bebeğinize kızartılmış yağlı şeylerden uzak durursunuz belki.

Yani tam da cumartesi gecesi abur cubur günü... Neyse emziriyo musunuz diye soracaktım. Hani sağlıklı besinler yollamak için bebeğinize kızartılmış yağlı şeylerden uzak durursunuz belki.
Emziriyorum. Iki senedir ne kahve ne kola ictim. Hep saglikli beslendim. kizartma falan da yemedim. Ama simdi ne oldu bana, kendimi saldim. Mutlu olup kendimi anlik oyalamak icin yiyorum. Bu halimden korkar oldum =(

X