Elimde deil ne olur yardm edin:((

fatmanur38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
151
1
96
Konya
"Comic Sans MS"][/FONT][/I]

merhaba meltem hanım .benim sorunum eşimin işlerine çok karışmam.evet kendimi çok tutmaya çalışıyorum ama bide bakıyorum ki karışmışım.eşim ezilir haksızlıga ugrar o sindirir ben sindiremem ve bişeyler yapmaya çalışırım.sonra kötü ben olurum.
kcamı yetersiz ve pasiif gördigimden böyle davranoyorum biliyorum bunu nasıl aşabilirim nolur yardım edin:kedi:

"Comic Sans MS"][/FONT][/I]

merhaba meltem hanım .benim sorunum eşimin işlerine çok karışmam.evet kendimi çok tutmaya çalışıyorum ama bide bakıyorum ki karışmışım.eşim ezilir haksızlıga ugrar o sindirir ben sindiremem ve bişeyler yapmaya çalışırım.sonra kötü ben olurum.
kcamı yetersiz ve pasiif gördigimden böyle davranoyorum biliyorum bunu nasıl aşabilirim nolur yardım edin:kedi:

aynı sorun bende de var:( napıcaz??

Merhaba FAtmanur, her şeyden önce bu kadar geç cevap verdiğim için özür diliyorum. Taşındım. Bu süreçte internet ile ilgili sorun yaşadım.
Eşinizi yetersiz ve pasif görmekten vazgeçerek bu sorunu aşabilirsiniz. Diğer şıkkı ifade etmek istemem.
En doğrusu yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak yaşama daha doğru bakmayı öğrenmeniz olacaktır.

Back
X