• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde gonal-f bulunmaktadır

yesimelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba elimde son kullanma tarihi 2015 olan eylül 2014 tarihinde almış olduğum 5 ADET gonal-f 450 ıu-0.75 ml (33 mikrogram - 0.75 ml) enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü ilaç bulanmaktadır uygun fiyata vermek istiyorum.İstanbul kartalda oturuyorum.telefonum 0533 743 23 17 ilgilenen arkadaşlar arayabilir.

Son düzenleme:
elimde 5 kutu f 450 1 kutu menegon 1 kutu decapeptyl var(içinde 5 tane olanlardan )ilgilenenler özelden yazabilir

Arkadaşlar 1 adet cetrodite ve 1 adet ovıtrelle iğneye ihtiyacım var elinde olan arkadaşlar son kullanma tarihlerini,fiyatlarını ve nerede olduklarını özel mesaj ile gönderirlerse sevinirim.

elimde 5 kutu f 450 1 kutu menegon 1 kutu decapeptyl var(içinde 5 tane olanlardan )ilgilenenler özelden yazabilir

merhaba üyelik şartları nedeniyle henuz özelden mesaj atma yetkim yok ama siz bana yazabiliyorsunuz sanırım.Gonal f halen elinizde mevcut ise ilgiliniyorum.Fiyat bilgisi ve toz mu yoksa hazır olanlardan mı oğrenebilir miyim? Hangi şehirdesiniz .tşk

Cnm benım de elımde var 1 kutu gonal f toz halde 120 lıra Ankaradayım bn istesen gondereblrm

Cnm benım de elımde var 1 kutu gonal f toz halde 120 lıra Ankaradayım bn istesen gondereblrm

Tşk. ederim,
ben istanbuldayim, isiya hassas bir ilac o kadar mesafe ve ulaşim şartlarinda muhafazasi zor olur, risk alacagim birsey degil. 4 kutu ihtiyacim var zaten.
Yardimseverliginiz icin cok tşk ediyorum.Allah herseyi gonlunuze gore versin.

Back
X