Elimde kalan clexane 6000 iğneler

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Merhabalar hanımlar, Tüm hamile olan arkadaşlara hayırlı doğumlar ve tüm bebek isteyen anne aday adaylarına rabbim hayırlısını nasip etsin.. Arkadaşlar ben hamileliğimin 8. Ayını bitirmek üzereyim 6 ay boyunca clexane kullandım doktorum 6. Aydan sonra iğneleri kesti eğerki benim gibi raporsuz clexane 6000 lik iğne kullanan anne adayları varsa elimdeki hiç açılmamış 40 ın üzerindeki iğneleri yollamak isterim. Eğer isteyen anne adayı olursa yollaya bilir. İstanbul içi olursada elden ulaştıra bilirim.

Merhabalar hanımlar, Tüm hamile olan arkadaşlara hayırlı doğumlar ve tüm bebek isteyen anne aday adaylarına rabbim hayırlısını nasip etsin.. Arkadaşlar ben hamileliğimin 8. Ayını bitirmek üzereyim 6 ay boyunca clexane kullandım doktorum 6. Aydan sonra iğneleri kesti eğerki benim gibi raporsuz clexane 6000 lik iğne kullanan anne adayları varsa elimdeki hiç açılmamış 40 ın üzerindeki iğneleri yollamak isterim. Eğer isteyen anne adayı olursa yollaya bilir. İstanbul içi olursada elden ulaştıra bilirim.
6. Ayda neden kesti canim igneyi dozuda yuksekmiş

Aynı dozda başladım ben. Kiloya göre dozu ayarlıyorlar doktorlar, kilo arttıkca dozda artar genelde. Benim düşük riskim azaldığı için artık kullanma dan aspirinle devam edelim dedi doktorum. İlk hamileliğimde de 8 ay kullanmıştım. Bu 2. Sinde 6 ay gibi kullandım.

Aynı dozda başladım ben. Kiloya göre dozu ayarlıyorlar doktorlar, kilo arttıkca dozda artar genelde. Benim düşük riskim azaldığı için artık kullanma dan aspirinle devam edelim dedi doktorum. İlk hamileliğimde de 8 ay kullanmıştım. Bu 2. Sinde 6 ay gibi kullandım.
Bende oksapar kullanyormda canim mrk ettim neden erken kesti diye peki ilk bebegini normal dogumlami kucagina aldin bu igneler bi engel teskil ettimi normal dogum için

İlk doğum spinal anestezi ile yaptım. İkinciyide aynı şekilde yapacağım inşallah.. Zaten iğneler ne tip doğum olursa olsun doğuma yaklaşık bir ay önceden kesiliyor. Ani doğumlarda nasıl bir durum teşkil eder bilmiyorum ama sanırım iğneler erken doğumuda önlüyor. Çünkü iğne kullanıp erken doğum yapan hiç duymadım

merhaba benim de elimde 7 adet clexane 4000 iğne kaldı ihtiyaç sahibine elden teslim etmek isterim, istanbulda oturanlar bana yazabilir

Back
X