Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

siyah tulumu almak istiyorum yanına ekleyebilecegimiz pembe çanta veya siyah ve pembve cüzdanda olabilir varmı

maalesef çanta cüzdan satışım yok hiç :26: bol bol kıyafet var diğer konularıma bakmadıysanız bakabilirsiniz belki ordan da begendiğiniz çıkar

Eki Görüntüle 993575 cnm benim gösterdigim tulumla bu aynımı biri ipli biri straplez aynı tulumdanmı bahsediyoruz

canım benim üstümdkei tulum bu dediğin. ip dediğin benim çamaşır ipim straplez yani normalde

Tekrar merhaba :)
Bu iki ürünün bedenleri kaç acaba?
Eki Görüntüle 993607 Eki Görüntüle 993608
Teşekkür ederim :)

merhabalar :) 1.si 36-38 beden. 2.si salaş bi model her bedene olur diye düşünüyorum ben 36 bedenim üstümdeki hali o şekilde

Bir de bu tulumun beden ve fiyatı? :)
Eki Görüntüle 993624

o da 10 tl canım. 36-38 beden. özelden de msjına cevap vereyim evi bi kurcalıyım eger dediklerin çıkarsa eklerim buraya bakarsın

cnm tmm :) bir bak dediklerime onlarıda koyarız hepsini verirsin kargoya tulum benim sattın say :)

Teşekkür ederim, benim için küçüklermiş :) hayırlı satışlar :)

canım kargoyu gönderdin mi

bende tam sana yazıyodum yarına kaldı canım bu ptt bi hoş 2 tane kargo yolladım daha kargolarım vardı merkez postaneye git insanlar sıra bekliyor diyolar yahuu bıktım vallahi ptt yüzünden satışı bırakacam seninkini yarın göndercem inşallah

biran önce gönder canım ildışına çıkıcam çünkü

cnm tmm :) bir bak dediklerime onlarıda koyarız hepsini verirsin kargoya tulum benim sattın say :)

canım elimde şapka şöyle bişi var düşünürsen colins marka hiç kullanmadım başka bulamadım

şapka 5tl. bide hiç kullanmadığım antalya'dan aldıgım bi bikini var 36-38 beden. düz lacivert. hep etekli hem eteksiz kullanılıbilir ama öyle markalı falan değil onu söyliyim. istersen onunda fotosunu çekeyim ??

Tmm canım bı foto atarsan bakayım ona sapka kalsın.

Tmm canım bı foto atarsan bakayım ona sapka kalsın.

bu şekilde canım lekesi falan yok flastan lekeli çıkmış

belki ilgini çeker diye şunlarıda ekliyim sana ben

deniz şortu veya normal şort olarak kullanabilirsin kullanmadım hiç 36-38 beden

deniz kenarı için falan cıvıl cıvıl bi şort. bunu da kullanmadım 36-38 beden

havuz için çok kaliteli yüzücü bonesi

Son düzenleme:

Cnm yordum seni saol sen bana yarın tulumu yollarmısın 7.5du sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…