Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey alerji yapmışsa benziyor dr gittiniz miArkadaşlar 1 haftadır elimde küçük kabarcıklar var ve çok kaşınıyor İlk defa böyle oldu sizce ne yapmalıyım çizdiğim yere dikkatlicr bakar mısınız
YokBirşey alerji yapmışsa benziyor dr gittiniz mi
Bal yedinmi bu aralarArkadaşlar 1 haftadır elimde küçük kabarcıklar var ve çok kaşınıyor İlk defa böyle oldu sizce ne yapmalıyım çizdiğim yere dikkatlicr bakar mısınız
Evet sabah kahvaltısında yiyiyorumBal yedinmi bu aralar
Fazla yemişsin bal arejisi o. Bende bir ara çok yedim.ellerim öyle oldu sadece ellerimde parmaklarimda vardı çok küçük sert kabarcıklar var dimi?Evet sabah kahvaltısında yiyiyorum
Yani çok da sert değiler ama evet çok küçükler ve kaşınıyorlarFazla yemişsin bal arejisi o. Bende bir ara çok yedim.ellerim öyle oldu sadece ellerimde parmaklarimda vardı çok küçük sert kabarcıklar var dimi?
Evet kasiniyolar hemde bir kaç gün bal yemememn lazım yoksa gecmsezYani çok da sert değiler ama evet çok küçükler ve kaşınıyorlar
Geçmezse giderimBenimde alerjim var boyle oluyor ama baldan degil. Belki sizinki baldir tabi doktora gosterin.
Temizlik yaparken eldiven kullanın kimyasallarda yapmış olabilir