• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için geç kaldım

Evlenmeden de sevişiyor artık insanlar.koskoca 30 yaşın üstündeki insanları konuyu cinselliğe getiriyor diye suçlayamazsin.demek istediğin laubali, sana değer vermeyen tavırlar eşliğinde bu konular önüne geliyorsa işte o zaman haklısın.ama sırf evlenmeden sevişirsem benimle evlenmezler diye düşünüyorsan yanlış yoldasın.devir artık çookkk değişti.
Napalim 30 yasin ustundeyiz diye, devir degisti diye her görüstugumuzle seviselimmi?

Merhabalar , yaşım 37 . Ortalama bir kadınım . 10yıldır ailemden ayrı büyükşehirde yaşıyorum. . Evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum . Sevdiğim biri olsun istiyorum . Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yaknızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı.Artık bulamaz mıyım ne yapmalıyım fikir verir misiniz ? Çalıştığım yer kadın ağırlıklıydı . Kimse olmadı. İki kişiyle sevgili oldum onlar da 6 ay bile sürmedi yalnızlıktan girdiğim ilişkilerdi. Üniversite zamannındaki erkek arkadaşımla da maalesef olmadı. işten de çıktım şimdi iş arıyorum onu da bulamıyorum ama başka bir konu… Ailemin yanına küçük şehire dönme planım var çünkü bu yaşta halen kiralardan dolayı paylaşımlı evde yaşıyorum o da artık beni çok üzüyor. Memleketimde de iş konuları sıkıntı . Tanıdık vs yok zaten o yüzden büyükşehire iş için gelmiştim . Ama burada hiçbir şey yapamıyorum hayatım ilerlemiyor gibi hissediyorum .
Tanışmak için çöpçatan sitelerini kullanabilirsin ama çok dikkatli ve temkinli ol.Evli olmadıklarına emin ol.

Kendinizi bunaltmayın. Sürekli ev-iş arasındaysanız başka çevrelere girmeye, sosyalleşmeye çalışın. Böyle söyleyince derdinizi küçümsemiş gibi olmak istemiyorum ama inanın ki eğer kendinize yeterince yatırım yaptıysanız ve huzurluysanız bu bir nimettir. Bir kadın olarak çocukluğumuzdan beri evlenme odaklı büyütülüyoruz ve ömrümüz bu şekilde geçiyor, elde edemediğimizde eksik hissediyoruz ama bu doğru değil. İyi bir eş ve çocuk çok büyük bir şans, eşi veya çocuğu tarafından türlü eş/anne var. Hakkımızdan hayırlısını istemek lazım.
Umarım hakkınızda hayırlısını en güzel şekilde elde edersiniz.

İstanbuldayım bu şehir sayesinde oyalanıyordum aktiftim fakat artık çevremdekiler de evli . Ben de tek başıma gezmekten etmekten sıkıldım bu hayat böyle geçmez demeye başladım ..Artık kendi evimle ailemle çocuğumla ilgilenebilsem diyorum zaten geç kaldım... Dediğim gibi ev arkadaşıyla da yaşamak istemiyorum artık .. Ailemin yanına dönmek iş bulmak/bulamamak ayrı dert. Zamanında işini bulan yuvasını kuranlar bu hayatta ne şanslılarmış meğer …

Kendinizi bunaltmayın. Sürekli ev-iş arasındaysanız başka çevrelere girmeye, sosyalleşmeye çalışın. Böyle söyleyince derdinizi küçümsemiş gibi olmak istemiyorum ama inanın ki eğer kendinize yeterince yatırım yaptıysanız ve huzurluysanız bu bir nimettir. Bir kadın olarak çocukluğumuzdan beri evlenme odaklı büyütülüyoruz ve ömrümüz bu şekilde geçiyor, elde edemediğimizde eksik hissediyoruz ama bu doğru değil. İyi bir eş ve çocuk çok büyük bir şans, eşi veya çocuğu tarafından türlü eş/anne var. Hakkımızdan hayırlısını istemek lazım.
Umarım hakkınızda hayırlısını en güzel şekilde elde edersiniz.
Bunaldım gerçekten hayatta yalnız kalmak çok zormuş.. Hayırlısı diyelim… Teşekkür ediyorum 🌸

İstanbuldayım bu şehir sayesinde oyalanıyordum aktiftim fakat artık çevremdekiler de evli . Ben de tek başıma gezmekten etmekten sıkıldım bu hayat böyle geçmez demeye başladım ..Artık kendi evimle ailemle çocuğumla ilgilenebilsem diyorum zaten geç kaldım... Dediğim gibi ev arkadaşıyla da yaşamak istemiyorum artık .. Ailemin yanına dönmek iş bulmak/bulamamak ayrı dert. Zamanında işini bulan yuvasını kuranlar bu hayatta ne şanslılarmış meğer …
Arkadaşlarınıza söylüyor musunuz evlenmek istediğinizi, benim bir tanidigim boşandı. Boşandıktan sonra evlenmek istiyorum yok mu birileri diye etrafta geziyordu resmen çok çalışmayı da sevmeyen biri olmasına rağmen bir işe girdi büyük ihtimalle orada da evlenmek istiyorum diye herkese duyurdu oradaki kızlardan birinin lise arkadasi ile 1 yıl içinde tekrar evlendi diyeceğim o ki alıcıların da açık olması ve aktif olmak gerekiyor sanki 😁

Arkadaşlarınıza söylüyor musunuz evlenmek istediğinizi, benim bir tanidigim boşandı. Boşandıktan sonra evlenmek istiyorum yok mu birileri diye etrafta geziyordu resmen çok çalışmayı da sevmeyen biri olmasına rağmen bir işe girdi büyük ihtimalle orada da evlenmek istiyorum diye herkese duyurdu oradaki kızlardan birinin lise arkadasi ile 1 yıl içinde tekrar evlendi diyeceğim o ki alıcıların da açık olması ve aktif olmak gerekiyor sanki 😁
Ayy o kadar bi çevrem yok . İşten de evlenmek isteidğimi arkadaşınız gibi duyuramadan çıktım :) Olanlara söyledim ama onlar da etrafımızda yok dediler bi arkdaşımın arkadaşı varmış . Onunla konuştu o da evlenmeyi düşünmediğini söylemiş. Nedense evlenmeyi düşünmüyorlar bu yaşlardaki erkekler İstanbulda yada bana denk gelmiyor . Ben de şehir değiştireceğim belki daha küçük şehirde ailemin tanıdıklarından vardır . Ağlanacak halime artık gülüyorum

Ayy o kadar bi çevrem yok . İşten de evlenmek isteidğimi arkadaşınız gibi duyuramadan çıktım :) Olanlara söyledim ama onlar da etrafımızda yok dediler bi arkdaşımın arkadaşı varmış . Onunla konuştu o da evlenmeyi düşünmediğini söylemiş. Nedense evlenmeyi düşünmüyorlar bu yaşlardaki erkekler İstanbulda yada bana denk gelmiyor . Ben de şehir değiştireceğim belki daha küçük şehirde ailemin tanıdıklarından vardır . Ağlanacak halime artık gülüyorum
Bence evlenmek isteyip evlenemeyen erkekte çok var ama denk gelmiyor demekki. Hadi birde ailenizin yanında şansınızı deneyin. Belki kısmetiniz oradadır. Buradan da güzel haberlerinizi duyariz inşallah 🤲benim gibilere de umut olur😉

Bence evlenmek isteyip evlenemeyen erkekte çok var ama denk gelmiyor demekki. Hadi birde ailenizin yanında şansınızı deneyin. Belki kısmetiniz oradadır. Buradan da güzel haberlerinizi duyariz inşallah 🤲benim gibilere de umut olur😉
Evlenmek isteyip evlenemeyen erkek nasıl olur ona şaşırıyorum ben . Teşekkürler . İnşallah 🌸🤲🏻

Yumurtalarini dondurt, sonra da gec kaldim endisesiyle sacma sapan bir evlilik yapma telasindan kurtul. Oldugunuz sehirlere sıkışıp kalmayin. Dunyayi gezin. Kismet yakin oldugunuz yerdedir. Yakini genisletin. Boylece kısmet her yerde olabilir yani. Ama kader gayrete aşıktır. Gayret edin.

Yumurtalarini dondurt, sonra da gec kaldim endisesiyle sacma sapan bir evlilik yapma telasindan kurtul. Oldugunuz sehirlere sıkışıp kalmayin. Dunyayi gezin. Kismet yakin oldugunuz yerdedir. Yakini genisletin. Boylece kısmet her yerde olabilir yani. Ama kader gayrete aşıktır. Gayret edin.
Geçen ay kadın doğumcuya bunun için gittim. Devlette yapmayız sana dediler . Özeller çok pahalı. :( Sıkışıp kalmayalım diye yurtdışlarına gezmeye gittim , geldim İstanbula taşındım yine olmadı yine olmadı . Nerede bu kısmetler bazıları ikinciye üçüncüye evlenir … Şimdi ne iş ne eş elim bomboş dönüyorum aile evine küçük şehre . Bu beni çok yorgun hissettiriyor .

35 yaşında evlendim, hatta 36, hiç de geç gibi gelmiyor. Herkesin nasibi ve hayatı farklı. Ümitsiz olmayın.

böyle geç kaldım stresiyle biriyle tanışsanız bile o kişiyi itermişsiniz gibi geliyor bana. bence o kasıntılık insanlara da yansır. sakin olun. kırk yaşında elli yaşında evlenen insanlar var. çevrenize karşı gözünüz açık olsun sosyalleşin. görücü olursa ya da birileri tanıştırmak isterse hemen negatif bakmayın. aile evi fikri çok kötü bence bu yaşta bunalırsınız. herkesin kendi düzeni var

Evlenmeden de sevişiyor artık insanlar.koskoca 30 yaşın üstündeki insanları konuyu cinselliğe getiriyor diye suçlayamazsin.demek istediğin laubali, sana değer vermeyen tavırlar eşliğinde bu konular önüne geliyorsa işte o zaman haklısın.ama sırf evlenmeden sevişirsem benimle evlenmezler diye düşünüyorsan yanlış yoldasın.devir artık çookkk değişti.
Sen devir değişti diye herkese vermek istiyorsan verebilirsin.Kız daha doğru düzgün tanışmadan hemen cinsellik isteyenleri uygun bulmuyor demek ki.Gayet de haklı.Neden tek amacı cinsellik olan adamlara yem olsun

Tabii 40ta 50de evlenenler var , annem de böyle konuşuyor aynı şeyi söylediniz ama ben çocuk istiyorum. Sevip sevilmek istiyorum bunlara geç kalmak hala sahip olamamak gerçekten beni bunalttı artık .

Back
X