Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çocukken doktora gitmiştim siğil için. Bana ilaç vereceğini ama canımın çok acıyacağını onun yerine gidip okutmamı söylemişti. Doktora çok gülmüştüm ama okuttum ve geçti. Yumurtanın sarısına arpayı batırıp bir dua okuyup onu toprağa gömüyorlar. Arpa çürüyünce elindeki siğilde gidiyor. Tavsiye ederim ağrısız işe yarıyor.
Benim de küçükken siğiller vardı ellerimde. Hem okutmuştum, hem eczaneden asitli bir ilaç almıştım o dönem ama geçirmemişti. En son oturduğumuz apartmanın bahçesinde incir ağacı vardı, yapraklarından ve incirden gelen sütü sürmüştüm ve geçmişti.
Siğil sorunu olanlar kesinlikle uygun zamanda (ay a göre) okutup kurtulabilir.Çevremde okutup kurtulan çok kişi var.Bunun için başka acı verici yöntemlere kalkışmayın.
Arkadaşlar siğil bulaşıcı bir hastalıktır. Hpv virüsünün neden olduğu bu siğiller dua ve siğil ilaçlarıyla geçse e hpv virüsü tekrar nüksedebiliyor. Aslında bayağı önemli bir konu. sitesini araştırdım ve siğillerle ilgili çarpıcı bilgiler edindim.Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar siğil bulaşıcı bir hastalıktır. Hpv virüsünün neden olduğu bu siğiller dua ve siğil ilaçlarıyla geçse e hpv virüsü tekrar nüksedebiliyor. Aslında bayağı önemli bir konu. sitesini araştırdım ve siğillerle ilgili çarpıcı bilgiler edindim.Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.