Elimde tutamamışım...

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar aklında başında birilerinin cümlelerine öyle ihtiyacım var ki...
Bayram için bir akrabamız ! bize geldi.
Kimseyle arası olmayan,benim de sadece babam üzülmesin diye saygı gösterdiğim biri.
Dün geldiğinde akşam beni bir odaya çekti ve dedilerini aynen aktarıyorum.
Ne güzel yazın nişanlanacakmışım bir hiç uğruna ayrılmışız.
O kadar güzelmişim o tipteki birini nasıl elimde tutamamışım
Hiç kadınlık bilmiyorumuşum
Aynı Tuğçeye benzemişim ( Tuğçe benim kuzenim 4 sene önce eşi aldattığı için bosandı )
Ne kadınlar varmış ki kocalarını kapılarına kul köle ediyormuş
Kimileri de bizim gibiymiş...
Tuğçe de kocasını elinde tutamamış kadınlıktan bihabermiş.
Geçen ay 24 yaşına basmışım
Annem babam evlediğimi görmek isterlermiş onlara bu mutluluğu yaşatamamışım
Atanamamışım da...
Eğer evlenemezsem diplomama sarılıp uyurmuşum
Benim için artık tehlike çanları çalışıyormuş
1 senem varmıa hayatımı yoluna koymak için yoksa 25ten sonrası çok geçmiş

Kızlar hani aģlamak istersiniz de ağlayamazsıniz ya
Gerçekten acıdan uyuşmuş gibi hissettim
Bu kadın 2 gün sonra amcamlara geçecek ve ben onunla bayramlaşmak istemiyorum
Annem babam bu lafları duysa çok sinirlenirler ama söylemeyeceğim onlara
Sadece görüşmek istemediğimi söyleyeceğim.
Lütfen aklı başında insanlardan birşey duymaya ihtiyacım var..
Böyle insanlara hasret kaldım :(

eskinin 25 yaşı ile şuankinin bir olmadığını, kadınlığı öğretecek en son kişinin kendisi olduğunu söyleseymişsiniz keşke diyeceğim ama siz de benim gibi o hengamede ne diyeceğini pek kestiremeyenlerdensiniz sanırım. o_O

kıl oluyorum bu kadınlara, hayattaki tek başarıları kıstasları evlenmek, çocuk doğurmak.. Te Allah'ım

Son düzenleme:
Önce
sanane karnımı mı doyuruyorsun, gece koynuma mı giriyorsun sana giren çıkan ne ? Diyin.
Tabi bunun söylenebilir halini diyin. Böyle de diyebilirsiniz gerçi daha ballı olur :)

Sonra da annenize anlatın.
Hadsizi birde evlerinde konuk olarak alıyorlar belki onlar da kabul etmeyecek bunu duyarlarsa.
Fırsat vermeyin.

Önce
sanane karnımı mı doyuruyorsun, gece koynuma mı giriyorsun sana giren çıkan ne ? Diyin.
Tabi bunun söylenebilir halini diyin. Böyle de diyebilirsiniz gerçi daha ballı olur :)

Sonra da annenize anlatın.
Hadsizi birde evlerinde konuk olarak alıyorlar belki onlar da kabul etmeyecek bunu duyarlarsa.
Fırsat vermeyin.

Zaten annemle babama söylesem kovmaktan beter ederler ama babamın kardeşı ne yazık ki halam.babam üzülür diye sustum :(

Ya neden izin verdiniz size bu kadar sıralasın. Ki olan oldu siz de onun olmadığı yere gitmeyin ki yüzyüze gelmeyesiniz. Bence saklama annene en azından diye bilirsin. Hem yaşın okadar büyük değil ki lütfen moralini bozma değmez böylelerine. Okulda olmadı seneye Allah yardımcınız olsun.hayırlı ramazanlar

Birak ya taktigina degmez.
Sacma sapan insanlar her yerde.
Agzinin payini verseydin. Sizi ilgilendirmez diyip gecseydin. Hadsiz.
Bunlari dusunup hic canini sikma. O mu yanindaydi sanki ? Sinir oluyorum boyle insanlara.

Sadece sert bir şekilde bu sizi ilgilendirmez dedim.
Öyle şoka uğramıştım ki...
Bir yerlerin ağarmış, sen küçük aklınla bana akıl vermeye çalışma falan deseydiniz bari :duduk:
Yanına bırakmayın ya o kim oluyor da tehlike çanları çalıyor falan gibi salak saçma konuşabiliyor

Back
X