• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El elimden çıksınlar istiyorum fiyatları düşürdüm kız bebek kıyafetleri..

iyi günler kot elbise gömlek ve yeleklereson ne dersiniz? ikizlerim var ben uygunsa alabilirim.

iyi günler dün gece de attım bugünde attım özel mesaj ama kutunuz dolu gelmiyor mesajlar 4 parça 25 tl eğer uyarsa yarın hemen kargolarım..

ürünlerinizi tekrar inceledim ama gözxden kaçırmsı ürünler 6 aylık bnim bebeklerim lu an 7 yi doldurdular ve kalıplılar, ne yazık ki ürünler bize göre değil. çok teşekkür ederim yine de

tamam o zaman size iyi alışverişler hoşçakalın:)

toplu alımlarda fiyatlarda biraz daha indirim yapacağım ürünler bitsin bu konu kapansın artık:)

pembe kapşonlu yelek f&f marka 9 12 ay 1 kere giydi: 15tl
mor patikler 3 numara giyilmedi: 2tl
reebok önlük sıfır:2tl
şortlar denendi giyilmedi lcw ve ca marka 9 12 ay:tanesi 2.5 tl
pembe tavşanlı tulum crazy baby 0 3 ay 1 kere giydi: 4tl
mavi çizgili yelek 6 9 ay pembe çift kat penye hırka 3 6 ay ikiside giyilmedi crazy baby ikiside :yelek 3 hırka 6 tl
pembe kedili elbise takım sıfır lcw 12 18 ay yazıyodu ama kızım 1 yasında büyük geliyo şuan:7.5tl
gri şortlu takım 80 cm ca marka sıfır:7.5tl
beyaz gömlek ve kot elbise 6 ay blue key ykmden 80 tl almıştım 1 kere denedim giydiremedim:20tl
nar çiçeği elbise takım ca marka 6 aydı ama kızım 1 yasında oluyo ona sadece denendi:7.5tl
sevi bebe bel desteği kullanılmadı:3tl
köpüklü banyo filesi kullanılmadı:5tl
kıyafetlerin hepsi 1 kere yıkanmış ve etiketleri kesilmiştir bilginiz olsun toplu alımda tekrar indirim yapabilirim
hepsi ne kadar olur

Back
X