Elimden gelen herseyi yaptım!

dedigim gibi elimden gelen herseyi yaptım onu kaybetmemek için. ben ugrastıkca o kaçctı.. bilmiyorum bıraktıgımda gelecekmi. kufurlerr hakaretler agır laflar istemiyorumla sevmiyorumlar hepsini duydum.. sadece bir gunde oldu ne olduysa. o gunu geri getirebilsem keske.. o gunden beri yalvardım nerdeyse. hasta oldum hastanelere düstüm o bile umrunda degil. bugun son mesajımı attım. uzun uzun yazdım herseyi.. umrunda bile olmadı. acıtıgım ilk konuyu okursanız daha ıyı anlarsınız. simdi hiç araamamaıyı srmamayı ddusunuyorum. sizce geri gelirmi? yada gelmesi için en yapmalıyım. lütfen. onu cok seviyorum.. ona cok asıgım. onsuzolmaz

Eee? Bir günde sevmiyorsa sevmesin zaten? Bırak geri gelmesin zaten. 'Seni sevmiyorum' dedikten sonra geri gelse n'olur? Bir süre sonra aynı şeyleri tekrar yaşarsın. Yine sen üzülürsün, o umursamaz. Bekleme. Boşver.

Yahu saygı almış başını gitmiş niye sıktın tatlı canını onun için bence düşünmen bile hata,herkes yoluna metodunu uygula arkana bile bakma..O kimmişte hastaneye düşüyosun erkeklere bukadar izin vermeyin hakaret etme boyutuna getirmeyin nasıl cürret edebiliyolar ? bazı konularda tabularınız olursa sizin hayrınıza olur;)

Hayatının en güzel zamanlarında dengesiz bi insanı kendinize bağlamaya çalışmakla geçirmeyeceksiniz değil mi?
Siz tepkinizi koyun, görüşmeyin bir süre.. Dönerse seviyordur dönmezse salla gitsin. Amaaan.

Hayatının en güzel zamanlarında dengesiz bi insanı kendinize bağlamaya çalışmakla geçirmeyeceksiniz değil mi?
Siz tepkinizi koyun, görüşmeyin bir süre.. Dönerse seviyordur dönmezse salla gitsin. Amaaan.

lise dedegilim.. üni ye hazırlanıyorum 20 yaşındayım. oda bnmle aynı yaşıt okullarımızda farklıydı. aynı semtte oturuoruz.

artık çok sevsen aşkından bişey göremesende seni istemiyorum sevmiyorum git diyen biriyle olamazsın bunu anla
çünkü o 1 günlügü,n bişeyi degil ya başka bişey var yada biriktirmiş bişeyleri
insan sevdigine öyle dmez yoluna bak derslerinle ilgilen zaman öyle bişey ki hem canını acıtoyor hemde seni yeniden mutlu ediyor ..

biliyorum hepiniz haklısınız. artık ugrasmıyorum.. sadece beklemedeyim.. birde benim faceime giriş bildirimi geliyor herhangi bi cihazdan girildiginde. şifremi bitek o biliyor.. bugunde girilmiş tanınmayan bi cihazdan .. bu ne demek sizce?? neden girmiş

toplu cevap veriyorum cunku hepsine yetişemem.. neden dönermi diyorum cunku biz bunu daha oncede yasadık sinirlendiginde kendini kaybettiginde hep unuturdu beni. yni bitsinler sevmiyorumlar gibi. ama bir gun boyunca bir evin içinde saaatlerimi (5 saat) kadar zamanımıda alsa düzeltebiliyordum. bu sefer kinde elimden birşey gelmedi cnku onu topu topu 1 - 2 saat görebildim. ve ugrasamadım. yanı yuzyuze. o beni canından cok seviyordu. hiç bi zaman şuphem olmadı. ben şuan hastayım o bile umrunda degil onun şuan anlamıyorum. bu kadarı pes dedirtiyor. sanki hersey oyun gibi. bu kadar kolaymı? ben canım diyorum ona nefes almak cok zor.. aramayacagım sormayacagım. sırf belki beni hatırlar diye.. bilmiyorum beni anlamanız cok zor sadece zor durumdayım. yasayanlarınız varmı aynılarını?

Canım ben yaşadım...özür dilemeler, hayattan kopmalar, krizler geçirmeler, kendime zarar vermeler, ağlama krizleri, psikilojiyi alt üst etme..Hepi boş'muş..Kaç defa ayrılıp barıştık, hep ben yıprandım..O da yıprandı ama benim gibi değil...2 gün önceye kadar evimin altından geçip 2 adımda bir baktı, 30 40 defa...Tamda hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanda..Bazen karşılıklı hissederiz diye düşünüyorum ama olmayınca da olmuyo...Çok zorladık Çok Çok Çok ama olmadı..O herşeyi mahvetti..Şu anda ne desek boş, kafanı yastığa koyduğunda yine herşey başa dönücek, zamana bırakmak..Ama emin ol geçicek, şimdiki acından eser kalmicak..Hakkında hayırlısı olsun..

Canım ben yaşadım...özür dilemeler, hayattan kopmalar, krizler geçirmeler, kendime zarar vermeler, ağlama krizleri, psikilojiyi alt üst etme..Hepi boş'muş..Kaç defa ayrılıp barıştık, hep ben yıprandım..O da yıprandı ama benim gibi değil...2 gün önceye kadar evimin altından geçip 2 adımda bir baktı, 30 40 defa...Tamda hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanda..Bazen karşılıklı hissederiz diye düşünüyorum ama olmayınca da olmuyo...Çok zorladık Çok Çok Çok ama olmadı..O herşeyi mahvetti..Şu anda ne desek boş, kafanı yastığa koyduğunda yine herşey başa dönücek, zamana bırakmak..Ama emin ol geçicek, şimdiki acından eser kalmicak..Hakkında hayırlısı olsun..

ya gercekten o gecimsiz biri degildi tamam bendim gecimsiz olan ama hatamı anladım gelsin allahın izniyle caba gösteirrim ama ne bilyim bigunde o kadar degiştiikii beni hiç sevmedigini döylüyor hastayım umurunda olmuyor bn anlamıyorum.. şimdi ne olacak nereye varacak geri gelecekmi? sa dece bekliyorum

Back
X