Elimden gelen herseyi yaptım!

haklı oldugunuuzu biliyorum hepinzin.. bundan sonra aramaycagm sormayacagım.. allahım biliyoraya ben onu hakettim.. inşallah hakkettigimi yaaşarım.. sadece yalnız kalıyorum cok çöktüm hayatımı mahvetti bı anda bilmiyorum ya sanıırım destege ihtiyacım var

hepimizin hayatında oldu canım böyle öküzler :) ben zamanında çok üzüldüm ağladımda ne oldu kendimi yıprattım ama o hayatına devam etti..elimde ne var koca bir hiç..şimdi iyiki bitmiş diyorum..yüzünü görmüş oldum öküzcüğün..üzülme diyemem mümkün değil zaten insanın elinde olsa üzülmez..ama ona geri dönerek kendini daha fazla yıpratma sanada yazık senide bi anne doğurdu sende birilerinin kıymetlisisin eminim çok daha değer verecek insanlar tanıyacaksın...ağla açıl ama hayatını mahvetmesine izin verme..güçlü ol..kendine değer ver..yoksa kimse sana değer vermez..

Bir konu daha açmışsınız, orada cevap gelmemiş, "arayıp sorma demeyin o zaman sorun daha da büyüyor" demişsiniz o halde ben farklı bir şey söyleyeyim...

"Geçen pazara kadar her şey iyiydi" diye başlamışsınız konunuza ama devamında öyle görünmüyor, bu sorun birden ortaya çıkmamış, birike birike bu günlere gelmişsiniz... Sadakatsiz olmadığınız halde onu aldatmışsınız gibi davranmış, anlatmadığınız kimbilir daha neler vardır, siz sıcaklık göstermeye çalıştıkça kimbilir türlü bahanelerle nasıl uzaklaşmaya çalışmıştır çünkü bunun tek sebebi var sizden ayrılmak istiyordu ama kabul etmeyeceğinizi bildiği için ilişkinizi çekilmez hale getirip ayrılık kararının sizden gelmesini bekledi...

Baktı bu yöntem işe yaramıyor apaçık sevmediğini, istemediğini, özlemediğini söyledi... Siz onun bunu daha önce de yaptığını ama devam ettiğinizi söylüyorsunuz, peki neden devam ettniz, siz bitmesin diye yalvardığınız için... Aslında onun da sizi sevdiğini ama bunu inkar ettiğini düşünerek kendinizi kandırıyorsunuz... Sinirle sizi sevmediğini söylediğini düşünmek istiyorsunuz ama bu tartışmalardan sonra saaatlerce hatta günlerce dil döküp onu ikna etmişsiniz şimdiye dek... Bir insanı dil dökerek kendinizi sevmeye razı edemezsiniz, kısacası kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz, bu kişi sizi sevmiyor artık...

Sizin durumunuzda yapılacak hiçbir şey yok... Arkadaşların önerdiği gibi arayıp sormazsanız aylar sonra o sizi arayacak hal hatır soracak, yoklayacak o kadar yani "kaçan kovalanır" taktiği de işe yaramaz, sizin ilişkiniz bitmiş...

"Kız başıma neler yaptım, ona hayatımı verdim beni böyle kolay silemez" demişsiniz, siler, kırk yıllık evli adamlar kendilerine bir ömür hatta çocuk veren kadınları siliyorlar, o da silebilir, sevgi bitebilir, ilişkiler sonlanabilir, her şey insanlar için...

Şu an yazdıklarımı anlayacak, sindirecek durumda değilsiniz, bunu kabullenmek istemeyeceksiniz, onsuz olamayacağınızı söyleyeceksiniz, sebepler sıralayacaksınız ama bu hiçbir şeyi değiştirmez... Bu forum onsuz olamayacağını söyledikleri erkekler için haftalarca aylarca hatta yıllarca gözyaşı dökmüş kimisi hala unutamamamış kimisi de karşılarına yeni çıkmış aşklarıyla eskisinden de mutlu olan kadınlarla dolu... Bu sadece sizin başınıza gelmiyor ve her acının belli bir süresi var, bunu da atlatacaksınız... Elbette bir süreci atlatmak için önce kabullenmek lazım... Bundan sonra onu tekrar beraber olmak için dil dökerek ikna etmeye ayıracağınız süreyi burada ilişkinizi bizlerle paylaşarak, acınızı, derdinizi anlatarak hafifleyerek geçirin çünkü ilişkiniz için yapılacak bir şey olmasa da hayatınızın geri kalanı için yapılacak çok şey var...

Bu cevap bir önceki konunda senin için yazılmış
Umutlu_Ol'dan alıntı lüften oku ve anla

Acıgerçek ama sevilmiyosun
Seni sevmeyen bir kalpte yaşayamazsın yapma bu kötülüğü kendine

Bir konu daha açmışsınız, orada cevap gelmemiş, "arayıp sorma demeyin o zaman sorun daha da büyüyor" demişsiniz o halde ben farklı bir şey söyleyeyim...

"Geçen pazara kadar her şey iyiydi" diye başlamışsınız konunuza ama devamında öyle görünmüyor, bu sorun birden ortaya çıkmamış, birike birike bu günlere gelmişsiniz... Sadakatsiz olmadığınız halde onu aldatmışsınız gibi davranmış, anlatmadığınız kimbilir daha neler vardır, siz sıcaklık göstermeye çalıştıkça kimbilir türlü bahanelerle nasıl uzaklaşmaya çalışmıştır çünkü bunun tek sebebi var sizden ayrılmak istiyordu ama kabul etmeyeceğinizi bildiği için ilişkinizi çekilmez hale getirip ayrılık kararının sizden gelmesini bekledi...

Baktı bu yöntem işe yaramıyor apaçık sevmediğini, istemediğini, özlemediğini söyledi... Siz onun bunu daha önce de yaptığını ama devam ettiğinizi söylüyorsunuz, peki neden devam ettniz, siz bitmesin diye yalvardığınız için... Aslında onun da sizi sevdiğini ama bunu inkar ettiğini düşünerek kendinizi kandırıyorsunuz... Sinirle sizi sevmediğini söylediğini düşünmek istiyorsunuz ama bu tartışmalardan sonra saaatlerce hatta günlerce dil döküp onu ikna etmişsiniz şimdiye dek... Bir insanı dil dökerek kendinizi sevmeye razı edemezsiniz, kısacası kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz, bu kişi sizi sevmiyor artık...

Sizin durumunuzda yapılacak hiçbir şey yok... Arkadaşların önerdiği gibi arayıp sormazsanız aylar sonra o sizi arayacak hal hatır soracak, yoklayacak o kadar yani "kaçan kovalanır" taktiği de işe yaramaz, sizin ilişkiniz bitmiş...

"Kız başıma neler yaptım, ona hayatımı verdim beni böyle kolay silemez" demişsiniz, siler, kırk yıllık evli adamlar kendilerine bir ömür hatta çocuk veren kadınları siliyorlar, o da silebilir, sevgi bitebilir, ilişkiler sonlanabilir, her şey insanlar için...

Şu an yazdıklarımı anlayacak, sindirecek durumda değilsiniz, bunu kabullenmek istemeyeceksiniz, onsuz olamayacağınızı söyleyeceksiniz, sebepler sıralayacaksınız ama bu hiçbir şeyi değiştirmez... Bu forum onsuz olamayacağını söyledikleri erkekler için haftalarca aylarca hatta yıllarca gözyaşı dökmüş kimisi hala unutamamamış kimisi de karşılarına yeni çıkmış aşklarıyla eskisinden de mutlu olan kadınlarla dolu... Bu sadece sizin başınıza gelmiyor ve her acının belli bir süresi var, bunu da atlatacaksınız... Elbette bir süreci atlatmak için önce kabullenmek lazım... Bundan sonra onu tekrar beraber olmak için dil dökerek ikna etmeye ayıracağınız süreyi burada ilişkinizi bizlerle paylaşarak, acınızı, derdinizi anlatarak hafifleyerek geçirin çünkü ilişkiniz için yapılacak bir şey olmasa da hayatınızın geri kalanı için yapılacak çok şey var...

Bu cevap bir önceki konunda senin için yazılmış
Umutlu_Ol'dan alıntı lüften oku ve anla

Acıgerçek ama sevilmiyosun
Seni sevmeyen bir kalpte yaşayamazsın yapma bu kötülüğü kendine

hayır hayır.. kesinlikle girişteki sozleriniz yanlış.. cunku benden ayrılmak ıstedigi gunden 2 gun once bn ayrılmak ıstedm ondan ama kesinlikle bırakmadı.. sesini kes dedi azarladı. ne biliyim yani bnmsevgiisi konsunda suphem yoktu. allah biliyor haksızlıkda etmem seviyordu beni ama bilmiyorum sanki benim dışımda bişeyler var.. yani bi anda sırf cok kavga cıkarıorum dıe bunu yapamaz ya.. bılmıyorum ya gercekten. hersey den bıktıgını soyluyor ne bilim zaten artık ıletişimimiz yok ne düşünüyor bilmiyorum.. nasıl mutlu oalcakki

yok ben zaten sevilmedigimi biliyorum.. ama buna ınaanmıyorum. cunku tek bır gunde oldu onun karakterinide bilidigim için hep dıodu baana ama bn usteşeynce hepten sıldı beni ne bileym ya. allah bilioyr herseyi.. haklı evet bazı konularda ama bnden ayrılacak kadar degil. smdı dmdı dsunuorm baska seyler var ailesel yada ne bileym biseyler.. ama kesinlkle 3. biri degil..

kuzum sen hala aynı yoldasınnnn biz arama sorma umursama demişdikk bırakk yaaaa severse zaten sensiz duramayıp gelecek

dedigim gibi elimden gelen herseyi yaptım onu kaybetmemek için. ben ugrastıkca o kaçctı.. bilmiyorum bıraktıgımda gelecekmi. kufurlerr hakaretler agır laflar istemiyorumla sevmiyorumlar hepsini duydum.. sadece bir gunde oldu ne olduysa. o gunu geri getirebilsem keske.. o gunden beri yalvardım nerdeyse. hasta oldum hastanelere düstüm o bile umrunda degil. bugun son mesajımı attım. uzun uzun yazdım herseyi.. umrunda bile olmadı. acıtıgım ilk konuyu okursanız daha ıyı anlarsınız. simdi hiç araamamaıyı srmamayı ddusunuyorum. sizce geri gelirmi? yada gelmesi için en yapmalıyım. lütfen. onu cok seviyorum.. ona cok asıgım. onsuzolmaz

erkeklerin kölesi olmayın bırak gitsin kaçan kovalanır...aklını kullan kaçan sen ol kovalayanda o olsun kimse için üzülmeyin ...

kuzum sen hala aynı yoldasınnnn biz arama sorma umursama demişdikk bırakk yaaaa severse zaten sensiz duramayıp gelecek

ya zaten aramıyorum sormuyorum.. suan sevmiyor. umarım özlemeye baslar.. cnku dayanacak gucum kalmadı. hasta oldugumu bildigi halde umursamadı bu kadar kotu bişy ypmamıs olmama ve bana hasta oldugum halde kotu davranması sizcede garip degilmi? kim olsa düşman olsa insan yardım eder.. baska bişy var anlamıyorm sanki hepsi bı oyun

ya zaten aramıyorum sormuyorum.. suan sevmiyor. umarım özlemeye baslar.. cnku dayanacak gucum kalmadı. hasta oldugumu bildigi halde umursamadı bu kadar kotu bişy ypmamıs olmama ve bana hasta oldugum halde kotu davranması sizcede garip degilmi? kim olsa düşman olsa insan yardım eder.. baska bişy var anlamıyorm sanki hepsi bı oyun

bazı erkekler böle kişililksizdir işde zora geldimi kaçı verir sağlamken senden iysi olmaz ama hafif bi hastalıgında hemen aradan sıvışı verir bununda adı cıkarcı erkekler seninkide öle olmasın

şuan onu uygulamaya cabalıyorum. ama oyle farklı bırıkı. suan ıcın sankı umursamamam hosuna gidecek gibi.. bi sure snramı dank eder acaba??

kendinden emin olursan hiç kimse seni üzemez kimsenin peşinden de koşmaya değmez hiç kimse vazgeçilmez değildir...

bazı erkekler böle kişililksizdir işde zora geldimi kaçı verir sağlamken senden iysi olmaz ama hafif bi hastalıgında hemen aradan sıvışı verir bununda adı cıkarcı erkekler seninkide öle olmasın

bakın bn once sunu soyleyim burda sadece ıkımıızın kotu yanları konusuluyor.. ona haksızlık etmek ıstemem. hic bi zaman yanlış insan die dusunmedm diorm ya ne olduysa bı gnde oldu.. telefnla aradm ilk defa aglıyordu. hngur hngur hmdee.. ne oldu dedm bitti herseyden bktm yasamak istemiyrm sevmiyrm vallahi seni dedi hissetmiyrm bugunden snra dedi aglaya aglaya herseyde bktm dedi ölemk ıstıyorm dedi. snra o gnden snra bana davranısları daha sert oldu her sefernde daha acımasız oldu.. artk bana hiçmişim gibi davranıor

valla sen hala ona haksızlık etmeyi ver osana haksızlıgın davisgasını yapmış ama sen hala onu tutuyorsun kusura bakam ama bu konuda kalkıpda hak veremiycem geriside senin bilecegin iş üzülmeye devam

ya arkadaşlar benim 19 ay verdigim bı emek var.. aşk var sadakat var.. kimseyle bir daha ''ilk'' die yasayamayacagım seyler var.. ben onunla uyudum yaa .. bn onunla uyudum.. cinsellik anlamında demiyorum.. ama uyudum. sarıldım uyudum optm. herseyi verdim.. hic bi zaman sakınmadım o daoyle.. gecenin kacı olursa olsn cıktı geldi ne istdiysem yaptı. anlamadım ben hic bişey bn silip atamam yuregime oyle kazınmıskı ııcım acıyor hala sankı yapmadıgım bişeyler var gibi sadece cok yoruldm. zaten bnm cabamla dönerse gene biter. cunku kaldıramam bnm zorumla gelmesini. ıstıyorum kı bı adım atsın. adım atsa koscam zaten. ama yok attıgım adımı bacagımı kırarak geri ceviriyor. artık sustum.. sanki birileri dolduruyor.. anlamıyorum kimseye ulaşamıyourm. evlerine gittigim annem deyip tanıştıgım insana yazıyorum cevap alamıyorum onceden efendim kızım derdi şimdi cevap yok bn gercekten hic biirini haketmiyorum. eminim herkes beni suçluyor bn hatasızım demiyorum ama tek hatalı deiglim. bn nelere gogus gerdm nelerine katlandım. kaç kez hastanelere yattım kimse bilmiyor. bnm annem bilmiyorki kızım nie gece yarısı bayılıp kalıyor anca acı cekerek hastaneye göturebiliyor.. ama o annesine herseyi anlatabilordu. acısınıda dısa vurup cekebiliyordu. bn ıcıme atıp odamda yemek zorundaydm kafamı. bilmiyorum ben cok emek verdm kızlar .. bilmyorum adalet nerde?? bnm emegm askım. bn bi daha kimsenin vebalini alamam.. diemem bn öpüştüm ben eski sevgilimle uyudum.. sarıldm... diyemem.. biz öyle samimiydk ve evlenecegmz kesindiki hic bşyden sakınmazdık. istedigini knusurdu bnle. ayıp yoktu. bn ondan snrakine nasl dicem herseyi knusrdk die? bn yalanmı sylıcem bn hç öpüşmedm uyumadm snden baskasyla kocacım die bn kımsenin vebalını alamam.. onad hep dedim bnı bırakacaksan bak aşkımm elimi tutmayacaksn bigun hersey oldugu gibi kalsn die. elini kur an a koydu seni bni aldatmadıgın v buyuk yallan sylemedgıın surece bırakmayacagım die.. gozumun ıcıne bakarak yemin etti bu ınsan soyleyin şimdi bn ne ypayaım?? herseyi gecin ben onu seviyorum özluyorum eksigim

ya arkadaşlar benim 19 ay verdigim bı emek var.. aşk var sadakat var.. kimseyle bir daha ''ilk'' die yasayamayacagım seyler var.. ben onunla uyudum yaa .. bn onunla uyudum.. cinsellik anlamında demiyorum.. ama uyudum. sarıldım uyudum optm. herseyi verdim.. hic bi zaman sakınmadım o daoyle.. gecenin kacı olursa olsn cıktı geldi ne istdiysem yaptı. anlamadım ben hic bişey bn silip atamam yuregime oyle kazınmıskı ııcım acıyor hala sankı yapmadıgım bişeyler var gibi sadece cok yoruldm. zaten bnm cabamla dönerse gene biter. cunku kaldıramam bnm zorumla gelmesini. ıstıyorum kı bı adım atsın. adım atsa koscam zaten. ama yok attıgım adımı bacagımı kırarak geri ceviriyor. artık sustum.. sanki birileri dolduruyor.. anlamıyorum kimseye ulaşamıyourm. evlerine gittigim annem deyip tanıştıgım insana yazıyorum cevap alamıyorum onceden efendim kızım derdi şimdi cevap yok bn gercekten hic biirini haketmiyorum. eminim herkes beni suçluyor bn hatasızım demiyorum ama tek hatalı deiglim. bn nelere gogus gerdm nelerine katlandım. kaç kez hastanelere yattım kimse bilmiyor. bnm annem bilmiyorki kızım nie gece yarısı bayılıp kalıyor anca acı cekerek hastaneye göturebiliyor.. ama o annesine herseyi anlatabilordu. acısınıda dısa vurup cekebiliyordu. bn ıcıme atıp odamda yemek zorundaydm kafamı. bilmiyorum ben cok emek verdm kızlar .. bilmyorum adalet nerde?? bnm emegm askım. bn bi daha kimsenin vebalini alamam.. diemem bn öpüştüm ben eski sevgilimle uyudum.. sarıldm... diyemem.. biz öyle samimiydk ve evlenecegmz kesindiki hic bşyden sakınmazdık. istedigini knusurdu bnle. ayıp yoktu. bn ondan snrakine nasl dicem herseyi knusrdk die? bn yalanmı sylıcem bn hç öpüşmedm uyumadm snden baskasyla kocacım die bn kımsenin vebalını alamam.. onad hep dedim bnı bırakacaksan bak aşkımm elimi tutmayacaksn bigun hersey oldugu gibi kalsn die. elini kur an a koydu seni bni aldatmadıgın v buyuk yallan sylemedgıın surece bırakmayacagım die.. gozumun ıcıne bakarak yemin etti bu ınsan soyleyin şimdi bn ne ypayaım?? herseyi gecin ben onu seviyorum özluyorum eksigim

ya peki ömrünü gelecegini geçmişini bi kişiye verenler napsınn adam 30 senesini veriyor saçını süpürge ediyor çocuk iş mevki sahibi ediyor ama eline verilen emeklerinin sadece 10da 0,5 yani hiçi bir yanlışda arkasına bakmadan onca emegi yıkıp giden adamlar var gercekten sen çok takıyorsun bi çevrena bak senden dha zor durumlar yaşayan muhakkak ki vardır

hayır üzerine düşmüyorum.. sadeece bundan onceki yazdıgım yazııyı anlamaya calısın.. bn kimseyle olamam bundan sonra. zaten olmak istemiyorum.. cunku kendimi sahipsiz gibi hissediyorum basıma bişey gelse sanki ölecekmisim gibi. yada baska birini sevme ihtimalimi dusunuyorum. ama dusunsenize bn asla yapamam bunu o kısıye yalan syleyemem. ve gercekleri bilmeyen bi ınsanlada omur geciremem.. ben gercekten her yonden onu ıstoyrum.. allah a guveniyor ınanıyorum

Eğer dediğiniz kadar sizi seviyorsa kendinize sorduğunuz soruların cevaplarını bulmak için biraz sabredeceksiniz. Sonuçta kimse içinde kolay kolay saklayamaz, önünde sonunda konuşacaktır.
Yok eğer öyle değilse..
Sevgisi bittiyse hiç üstelemeyin, buradaki arkadaşlar size gerçeği yazmış.
Ha bir günde sevgi biter mi diye de düşünmeyin biter. Misal muhteşeym yüzyılda pargali ibrahim deliler gibi aşık olduğu haticeyi noldu da birden sevmeyi bıraktı.
Noldu da birden de başka bir kadını sevmeye başladı. Hani nerede aşk, hani nerede o tutku.
Erkekler kadınlar gibi değildir bunu idrak ederek olaylara bakmalısınız. Siz ağlar, sızlanırken belki bir miktar o da üzülüyordur. Ama o kadar sadece bir miktar.
Ha yok mudur Leyla yüzünden Mecnun gibi olanlar..
Vardır elbet.
Zaten onların aşkı da edebiyata girmiştir. Yani demem o ki azdır.
Belki sizin sevdiğiniz sizi mecnun gibi seviyordur o da bilinmez tabii. Ama ne yazık ki sıradan bir erkek hiç yadsınmadan başka bir sıradan erkeğin davranışı gibi davranır.
Yani siz bunları yaşayan ilk kadın değilsiniz. Ve o da bunları yaşatan ilk erkek.
Genelde böyle giden geri dönüyor.
Olan size olur, çok acı çekersiniz ve bu acıyı o dönene kadar kendinize de bile bile çektirirsiniz. Zira o dönmeden geçmeyeceğini düşünüyorsunuzdur.
Belki aylar sonra olgunlaşmaya başladığınızı anlayacaksınız bu da sizin kişiliğinize katılmış bir artı puan olacaktır..

Back
X