Bir konu daha açmışsınız, orada cevap gelmemiş, "arayıp sorma demeyin o zaman sorun daha da büyüyor" demişsiniz o halde ben farklı bir şey söyleyeyim...
"Geçen pazara kadar her şey iyiydi" diye başlamışsınız konunuza ama devamında öyle görünmüyor, bu sorun birden ortaya çıkmamış, birike birike bu günlere gelmişsiniz... Sadakatsiz olmadığınız halde onu aldatmışsınız gibi davranmış, anlatmadığınız kimbilir daha neler vardır, siz sıcaklık göstermeye çalıştıkça kimbilir türlü bahanelerle nasıl uzaklaşmaya çalışmıştır çünkü bunun tek sebebi var sizden ayrılmak istiyordu ama kabul etmeyeceğinizi bildiği için ilişkinizi çekilmez hale getirip ayrılık kararının sizden gelmesini bekledi...
Baktı bu yöntem işe yaramıyor apaçık sevmediğini, istemediğini, özlemediğini söyledi... Siz onun bunu daha önce de yaptığını ama devam ettiğinizi söylüyorsunuz, peki neden devam ettniz, siz bitmesin diye yalvardığınız için... Aslında onun da sizi sevdiğini ama bunu inkar ettiğini düşünerek kendinizi kandırıyorsunuz... Sinirle sizi sevmediğini söylediğini düşünmek istiyorsunuz ama bu tartışmalardan sonra saaatlerce hatta günlerce dil döküp onu ikna etmişsiniz şimdiye dek... Bir insanı dil dökerek kendinizi sevmeye razı edemezsiniz, kısacası kimseye kendinizi zorla sevdiremezsiniz, bu kişi sizi sevmiyor artık...
Sizin durumunuzda yapılacak hiçbir şey yok... Arkadaşların önerdiği gibi arayıp sormazsanız aylar sonra o sizi arayacak hal hatır soracak, yoklayacak o kadar yani "kaçan kovalanır" taktiği de işe yaramaz, sizin ilişkiniz bitmiş...
"Kız başıma neler yaptım, ona hayatımı verdim beni böyle kolay silemez" demişsiniz, siler, kırk yıllık evli adamlar kendilerine bir ömür hatta çocuk veren kadınları siliyorlar, o da silebilir, sevgi bitebilir, ilişkiler sonlanabilir, her şey insanlar için...
Şu an yazdıklarımı anlayacak, sindirecek durumda değilsiniz, bunu kabullenmek istemeyeceksiniz, onsuz olamayacağınızı söyleyeceksiniz, sebepler sıralayacaksınız ama bu hiçbir şeyi değiştirmez... Bu forum onsuz olamayacağını söyledikleri erkekler için haftalarca aylarca hatta yıllarca gözyaşı dökmüş kimisi hala unutamamamış kimisi de karşılarına yeni çıkmış aşklarıyla eskisinden de mutlu olan kadınlarla dolu... Bu sadece sizin başınıza gelmiyor ve her acının belli bir süresi var, bunu da atlatacaksınız... Elbette bir süreci atlatmak için önce kabullenmek lazım... Bundan sonra onu tekrar beraber olmak için dil dökerek ikna etmeye ayıracağınız süreyi burada ilişkinizi bizlerle paylaşarak, acınızı, derdinizi anlatarak hafifleyerek geçirin çünkü ilişkiniz için yapılacak bir şey olmasa da hayatınızın geri kalanı için yapılacak çok şey var...
Bu cevap bir önceki konunda senin için yazılmış
Umutlu_Ol'dan alıntı lüften oku ve anla
Acıgerçek ama sevilmiyosun
Seni sevmeyen bir kalpte yaşayamazsın yapma bu kötülüğü kendine