Astoria, öncelikle söylemek istiyorum ki bu sitede yansıttığın karakter çok tatlı. Benim sinirden çıldırdığım konularda o kadar sakin ve aklı başında yorum yapıyorsun ki... astoria profilini cok sevdim ben, sen de kendini sev :)
Konuya gelecek olursam, ben de çok şanssızım şu bikac haftadır. Üstelik benimki gayet normal sıradan konularda bile bir şanssızlık. Profesyonel hayatta beni neler bekliyor korkuyorum..
Ama şu şekilde düşünüyorum, daha iyisi olması için şuanda istediklerim olmuyor. Bu yüzden bu "olmayışlar"a üzülüp ruhumu sıkacağıma, önüme bakıp verimli bir gün yaşamalıyım. Sen de öyle yap. Eğer her şeyi yaptığından eminsen, bırak bakalım sonuç nasıl olacak. Allah ya da neye inanıyorsan, sana daha olumlu şekilde döndüreceğinden emin olarak yaşa. Çünkü yarın her zaman dünden daha cezbedici olur ve daha büyük imkanları içinde barındırır. Ben buna inanıyorum. Sen kendini gelistirmekten, ışıldamaktan ve hayata tutunup var olmaktan vazgeçme. Zaten devamında beklediklerinden daha iyisi seni bulacaktır :)