Merhaba kızlar
Artık gerçekten isyan sürecine girdim. Bir şeyler için uğraşıyorum, çabalıyorum, ama bir türlü olmuyor. Gerçekten ben nerede hata yapıyorum?
Son zamanlarda akademik kariyer için uğraşıyorum, bölümümde rekabet çok fazla. Sınavlarına çalışıyorum, uğraşıyorum. Mülakatlarda "Neden böyle yazdın yazdıklarından emin misin" diyorlar, yazmasan "Neden bunu da yazmadın" diyorlar. Başka bir okulun dekanıyla bizzat görüştüm, kadın benimle çalışmak istediğini çok söyledi. Sonuç: yine alınmadım. Benden daha düşük ortalamalı, daha az bilgili insanlar girerken ben 2 senedir sürünüyorum. Bunu kendimi övmek için söylemiyorum cidden. Bir işim vardı çalışıyordum, oradan da çıkaracaklar beni herhalde. Kızlar ben nerede hata yapıyorum? Moralim o kadar bozuk ki, bugün işe de gitmedim ağlayıp duruyorum. Uğraşıyorum, didiniyorum ortada hiçbir şey yok. Aileme "Bu sefer de olmadı" demekten utanıyorum artık.
Canım;
Ben de işimde çok yetenekliyim
Bir sürü sertifikam var
İlk iş başvurusu yapıyorum
İstemediğim bir işteyim başka iş buldum
İstediğim yerden aradılar
Senin de öyle yeteneklisindir
karamsar düşünüyorum ve başıma gelir korkularım yaşamadığım korkum yok senle aynı inanış değil ama aynı yaradana inanıyoruz ondan varoluş sebebimizden dünyaya iyi insan olacağız sözümüzden çıkarak başka şeylerin peşinde çok koşuyoruz onla sınanıyoruz...
e bizim yerimizde olanlar şanslı bir kitap vardı secret diye bir şeyi çok iste unut başka şeylere dal oluyor evet. Doğru ????
Nasıl oluyor ?ama oluyor ?
Bunu bana bir dr da dedi o ay hamile kaldım ilaçları atmıştım tabii kaybettim ayrı mesele çünkü kaybetdeceğim diye korkuyordum....
Bankada en yüksek notu aldım tam terfi alacağım yanımdaki aşalık yoksuLsuzluk yapmış teftiş geldi soruşturma bir dahaki döneme attı engeller
sonra unuttum terfilerimi aldım
Birini çok sevdim bir zamanlar
Unuttum kapımdaydı...
Bence sen de elinden geleni yap boşlama ama canım yaşam sebebin bu olmasın ve ağlama gözyaşların fani üç günlük dünyanın emelleri için almamalı
Sonuçta prof ta olsak çöpcüde olsak gideceğimiz yer belli
Ne dersin dünyaya gelmeden Araf ta verdiğimiz iyi insan olma sözünü tutup
Elimizden geleni yapıp takdiri yüce yaradana bırakalım mı?
Ruhumuz o zaman huzura erer