Elimi tuttu, saçlarımı okşadı..

Konuya beni anlayıp saygı cercevesinde yorum yapanlara teşekkür ederim. Ne yazik ki bazi üyeler hiç hadlerini bilmiyorlar. Yeterince cevap aldım. Mune Mune artık konuyu kapatabilir misin lütfen.

biz eşimle nişanlıydık 2013te babam bizi sultanahmet'e oruç açmaya göndermemişti.
bırak elin adamının gece 2'de arabasına binmeyi, bir yere gitmeyi.
öyle başa öyle ayak olur ne diyeyim.
kursad-in-kirk-cerisi_860953.jpg

sanki herkes hayatını başkalarının doğru bildikleri üzerine yaşamalı..
başlar ayaklar birbirine karışmış.. size kaldıydı kadının saat kaçta sokakta olacağını sorgulamak..
Çok teşekkür ederim Nooption Nooption . Hayir bende o saatlerde sokakta gezen bir kiz değilim ama yaz okuluna gidiyordum zaten para veriyorsun okula masrafli biraz is bulunca çalışayım dedim onun da saatleri öyleydi napayim. Saçma sapan yorum yapmayi kendilerine hak buluyorlar ya.. Çok sinirlendim. Ben o saatte ne işim olduğuna yorum yapın demedim. Yorum almak istediğim konu farkliydi.

Sadece rüyanda gördüğün için eski zamanlar aklına gelmiş, normal arada bana da olur :) Boşver, geçmiş gitmiş bi konuyu yeniden açma bence.

Çok teşekkür ederim Nooption Nooption . Hayir bende o saatlerde sokakta gezen bir kiz değilim ama yaz okuluna gidiyordum zaten para veriyorsun okula masrafli biraz is bulunca çalışayım dedim onun da saatleri öyleydi napayim. Saçma sapan yorum yapmayi kendilerine hak buluyorlar ya.. Çok sinirlendim. Ben o saatte ne işim olduğuna yorum yapın demedim. Yorum almak istediğim konu farkliydi.
O saatte sokakta gezebilirsiniz de. Kime ne?

sanki herkes hayatını başkalarının doğru bildikleri üzerine yaşamalı..
başlar ayaklar birbirine karışmış.. size kaldıydı kadının saat kaçta sokakta olacağını sorgulamak..

olmaaaz, herkes bir iki kişinin ahlak (!) anlayışına göre yaşamalı.. kimse nişanlısıyla bir yere gitmesin arkadaş gitmemiş çünkü..

konu sahibi çok saf ve masumsun.. mümkün olmadığını biliyorum ama inşallah hayat boyu üzülmezsin.. boşver sen daha çok mükemmel kişiler çıkar karşına unutursun bunu :)

Bence siz de sevişmek istemişsiniz, ama reddedip bunu bastırdığınız için rüyalarınız bunu telafi etmeye çalışıyor.
(Konuyu Froyd analizi dahilinde değerlendirecek psikoloji öğrencilerini konuya bekliyoruz)

beni eleştirenler olmuş sanırım.
herkes fikrini söylemekte özgür tabi saygı çerçevesinde.
bende küfür etmedim arkadaşlar farkındaysanız.
bazı arkadaşlar 'gitmeden resmen bilmem ne yapmak istemiş' e getirmişler yazdıklarıyla onu farketmediniz sanırım.
ben hiçbir kadının karşısında olmam böyle kadınların giyimleriyle bile yargılandığı bir devirde.
o yüzden hiçbirinize kapak cevaplar verme çabasında olmayacağım.
evet tepki verdim bana göre yine öyle tenha bir saatte tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin birinin arabasına binmemeliydin.
çünkü bazı şeyler daha da farklı olabilirdi.
benim kızım olsaydı kız kardeşim olsaydı da aynı tepkiyi verirdim.
sonradan onun için daha da üzülmemek için.
ha şuna katılabilirim olayın rehavetiyle 'öyle başa böyle ayak' lafım belki fevri olmuştur, kabulüm.
ama geri kalan fikrimin arkasındayım.
ha tekrar bunun namusla alakası olduğunu söyleyen arkadaşlara sözüm.
üstün namuslu rolü kesmiyorum ben arkadaşlar, herkesin namusu kendine.

Bence siz de sevişmek istemişsiniz, ama reddedip bunu bastırdığınız için rüyalarınız bunu telafi etmeye çalışıyor.
(Konuyu Froyd analizi dahilinde değerlendirecek psikoloji öğrencilerini konuya bekliyoruz)
Yok ya ne sevişmek istemesi o_O öyle bişey yapamam yani yaşam tarzima ters. Dolayisiyla istemedim. Benim beklediğim duygusal bir ilişkiydi. :(

Bundan 2 sene önce yaşadığım şehirden başka bir şehre yaz okuluna gittim. Gittiğimde bir kafede is buldum garson olarak başladım. Kafenin sahibinden görür görmez etkilenmiştim. Akşam 6 gece 2 arası çalışıyordum kaldığım yurt 1 sokak ötedeydi yakındı sorun olmuyordu. Bazen de 10 da falan çıkıyordum zaten neyse.
Bir gün yine 2de çıktığımız bir gece bu patron personeli eve birakiyormus gec saatte. Dediler ki seni de bıraksın. Tamam dedim arabada benden baska 2 personel daha vardı. önce beni birakmasi gerekirken bilerek kaçırdı birakacagi yeri dönüşte birakiriz neyse dedi diger ikisini birakti basladi bana asılmaya..
Kac kardessiniz iste sevgilinde geldi mi senle falan diye bir sürü benle ilgili bir sürü soru sordu. Ben zaten adamdan etkilenmistim şok oldum tabi kalbim nasıl çarpıyor. iste ben zaten 1 ay sonra gidicem falan diyorum. gitmezsin belki birakmayiz seni gitme deriz kal deriz diyor.
Telefonunun ekraninda bir cocukla resmi vardi ben bilmiyordum tabi evli olup olmadigini gördüğümü fark edince yeğenim bak güzel mi dedi? sonradan stalklarimda ogrendim ki yeğeni gercekten evli değil.
Bütün hareketleri hoşlanıyor gibiydi. numarami falan aldi aricam dedi ertesi gün bekledim bekledim aramadi.
Giderken sana corba icireyim mi surda dedi yok ben yedim cafede dedim. o zaman suraya gittin mi dedi ordaki ünlü bi yerden bahsederek gitmedim dedim. gidelim mi dedi tamam dedim beni oraya götürdü. (bendeki de ne cesaret adamin arabasinda saat gece 2 allahtan basima kötü bisey gelmedi)
Orda bana sevdin mi burayı burda ise gir falan dedi tek basima gecinemem dedim bir müddet idare edersin dedi sonra evleniriz der gibi ayni. elimi tuttu. sacimin percemine dokundu.
Kizlar nasil umutlandim anlatamam adamdan cok güçlü bir sekilde etkilenmistim zaten.
Sonrası hüsran.. öğrendim ki baskalarina da asiliyormus böyle.. anlamadim amaci neydi ki yani?
Sonra en son sehirden ayrilacakken ben cafeye gittim arkadaslarimla vedalasmaya o da vardi dedi napiyosun bu aksam. yurda gidicem dedim. isim olmasaydi bizim bağ evine giderdik basbasa takılırdık dedi bana.. ben almayim diyebildim sadece..
Niyeti belli oldu orda. bir insanin duygulariyla bu denli oynamak kolay mi kizlar.. ?
Asil mesele su bana hatirlatan:
Benim okulum bitmedi daha sinavlara gidiyorum donem uzattigim içinde asiri stresli oluyorum. bir gun kutuphanede ders calisirken stres yaptim aglamaya basladim cok fena basim agridi gittim yurda erkenden yattim.
Rüyamda onu gördüm yine oraya gitmişim. o da kaldığım yere gelmis kucagina aldi beni dudaklarimdan öptü. nasil mutluyum rüyamda uyandim hala mutluyum. sonra 1 senedir suruncemede görüştüğüm biri vardi onla da bitirdim anladim ki mutlu değilim. ruyamda baskalarini görüyorum.
Kızlar sizce olmaz mi bu is daha 2 sene gecti ama ruyayi gordum goreli acip acip resmine bakiyorum. bana o teklifi ettigine pisman olsun istiyorum. belki okulu bitirip oraya atanirsam... imkansiz demi?
Bu arada ben 24 yasindayim o 28
Cidden 24 yaşındamısın??
Yahu ben 14 yaşındayken bu kafaya sahip değildim.:kızgın:
Senin adına üzüldüm, bu kafayla yaşamak zor olsa gerek:KK14:

olmaaaz, herkes bir iki kişinin ahlak (!) anlayışına göre yaşamalı.. kimse nişanlısıyla bir yere gitmesin arkadaş gitmemiş çünkü..

konu sahibi çok saf ve masumsun.. mümkün olmadığını biliyorum ama inşallah hayat boyu üzülmezsin.. boşver sen daha çok mükemmel kişiler çıkar karşına unutursun bunu :)
Çok teşekkür ederim sevgili office office :KK200::KK200::KK200: nasıl pozitif enerji verdin bana öpüyorum

Yok ya ne sevişmek istemesi o_O öyle bişey yapamam yani yaşam tarzima ters. Dolayisiyla istemedim. Benim beklediğim duygusal bir ilişkiydi. :KK43:

Ya çok şekersiniz :)
Yaşam tarzınıza ters olabilir ama isteyebilirsiniz ki istemeniz de o kişiyi arzulamanız da gayet normal.

Ya çok şekersiniz :)
Yaşam tarzınıza ters olabilir ama isteyebilirsiniz ki istemeniz de o kişiyi arzulamanız da gayet normal.
Teşekkür ederim :)) ben olsam kendim gibi bir kizi isterdim yaa tamam saf olabilirim biraz ama .. Aslinda kisiye göre değişiyor bu mesela sonraki görüştüğüm kişide baskin olan taraf ben olurdum. Yani insan etkilenince tüm gardi düşüyor herkes biraz saf olabiliyor. :)

gezebilirsin de kime ne ..
herkes kendi uçkuruna baksın bir zahmet..

Namus bekçileri de gelmiş geç kalmışlardı :KK45:
Yok ya ne sevişmek istemesi o_O öyle bişey yapamam yani yaşam tarzima ters. Dolayisiyla istemedim. Benim beklediğim duygusal bir ilişkiydi. :KK43:
Fazla romantiksiniz sanırım, kendinizi fazla kaptırıyorsunuz.
Bu konuda kendinizi biraz frenlemeniz ileride karşınıza çıkabilecek durumlar için de iyi olur.

Fazla romantiksiniz sanırım, kendinizi fazla kaptırıyorsunuz.
Bu konuda kendinizi biraz frenlemeniz ileride karşınıza çıkabilecek durumlar için de iyi olur.
Evet bundan sonra güvenmeden kendimi kaptirmam lakin insan duygularina bazen hakim olamayabiliyor.

biz eşimle nişanlıydık 2013te babam bizi sultanahmet'e oruç açmaya göndermemişti.
bırak elin adamının gece 2'de arabasına binmeyi, bir yere gitmeyi.
öyle başa öyle ayak olur ne diyeyim.

''öyle başa öyle ayak'' mı? hanımefendi resmen konu sahibine hakaret etmişsiniz, resmen ''senin gibi bir kıza da öyle muamele edilirdi zaten'' demeye getirmişsiniz. siz sanırım tecavüzcüleri ''kızın o saatte orda ne işi varmış?'' diyerek savunanlardansınız anladığım kadarıyla.

ayrıca sizin, eşinizle nişanlıyken gezip tozamamış, Sultanahmet'e bile gidememiş olmanız övünülecek bi şey mi de bununla övünüyorsunuz?

isterse gecenin 2 sinde arabasına biner, isterse sabahın 3 ünde tek başına gezer. bu böyle muamele görmeyi hakettiği anlamına katiyen gelmez!! lafınızın nereye gittiğini düşünün de yazın lütfen.

Back
X