- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi tambirleydiii
Hep Merkür retrosu. Bitti mi o ya cidden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 e 1.5 degil mi o ya?1 e 2, olmuyor mu sizde![]()
Ben bugün öyle yaptım olmadı![]()
Olmuyor. Eşim aynı ölçüde yapınca oluyor ama. Vakti zamanında bilmeden pirinçlere bir kötülük ettim herhalde.1 e 2, olmuyor mu sizde![]()
Bende hep soğuk suyla yikar soguk suyla yaparım. 1e 2 yapıyorum ben öyle tam oluyor bende baldo kullanıyorum. Diğer türün adını unutrum şimdi onda 1.5 diyorlar belki onu kullaniyorsunuzdur . Belki markadan1 e 1.5 degil mi o ya?Senelerdir boyle yapiyorum tam da tutuyor.
bir de soguk suyla yapiyorum. Bir ascidan duymustum. Soguk suyla yap kaynayinca kis altini diye
hic lapa olmadi daha. Kendime nazar etmeyim de masallah bi pilavim duzgun benim de
![]()
He bak olabilir. Jasmine pirinc midir nedir. Onu kullaniyoruz.Bende hep soğuk suyla yikar soguk suyla yaparım. 1e 2 yapıyorum ben öyle tam oluyor bende baldo kullanıyorum. Diğer türün adını unutrum şimdi onda 1.5 diyorlar belki onu kullaniyorsunuzdur . Belki markadan![]()
Hı ondan işteHe bak olabilir. Jasmine pirinc midir nedir. Onu kullaniyoruz.Baldoyu sevmiyor beyim
![]()
Cidden vermiyor. Sadece tane tane durusunu sevdiginden begeniyor esim. O yemegin gorunusune cok onem verirHı ondan iştebide diğeri varda hala aklıma gelmiyor ya
Ay osmancik Osmancık
Jasmine yi de ben sevmiyorum ya o pilav tadini vermiyor tam bana![]()
Diyet zor ya heleki her yerde çeşit cesit tarifler gezerkenCidden vermiyor. Sadece tane tane durusunu sevdiginden begeniyor esim. O yemegin gorunusune cok onem verirGoze hitap etsin de yeter ona
Bende kendimi diyete soktum. Bilerek onun istedigiyle yapiyorum ki pirinci yemeyim diye
Kendimi sebze meyveye adadim su siralar . Lutfen kapatalim pirinc mevzusunu
![]()
![]()
Bu ara cok dışardan yedik ondan herhalde bence ben eve kapanıp yemek yapayımSürekli yemek yapıyorsanız insan bazen farkında olmadan bunalıp içinden gelmeyerek yemek yapar hale geliyor. O yüzden belki isteksizlik vardır içinizde biraz da olsa. Birkaç gün dışarıda yiyin yada hafif yemeklerle geçiştirin. Ara sıra mola vermek iyi gelebilir.