Elimin ayarı bozuldu ağlayacaiiimmm

Hep Merkür retrosu. Bitti mi o ya cidden?

Bi dönem ben de çok lezzetli yaptığım yemekleri tatsız, tuzsuz, lezzetsiz yaptım. Sonra kendiliğinden geçti o. Boşverin takılmayın buna.

1 e 2, olmuyor mu sizde 😃
1 e 1.5 degil mi o ya? 😁 Senelerdir boyle yapiyorum tam da tutuyor. 😁 bir de soguk suyla yapiyorum. Bir ascidan duymustum. Soguk suyla yap kaynayinca kis altini diye 😁 hic lapa olmadi daha. Kendime nazar etmeyim de masallah bi pilavim duzgun benim de😂

Sürekli yemek yapıyorsanız insan bazen farkında olmadan bunalıp içinden gelmeyerek yemek yapar hale geliyor. O yüzden belki isteksizlik vardır içinizde biraz da olsa. Birkaç gün dışarıda yiyin yada hafif yemeklerle geçiştirin. Ara sıra mola vermek iyi gelebilir.

Bende pilavım güzel olunca şaşırıp dertleniyorum noluyo bana hamaratmı olmaya başladım die.
Hiç sevmemde anaç olmayı.

1 e 1.5 degil mi o ya? 😁 Senelerdir boyle yapiyorum tam da tutuyor. 😁 bir de soguk suyla yapiyorum. Bir ascidan duymustum. Soguk suyla yap kaynayinca kis altini diye 😁 hic lapa olmadi daha. Kendime nazar etmeyim de masallah bi pilavim duzgun benim de😂
Bende hep soğuk suyla yikar soguk suyla yaparım. 1e 2 yapıyorum ben öyle tam oluyor bende baldo kullanıyorum. Diğer türün adını unutrum şimdi onda 1.5 diyorlar belki onu kullaniyorsunuzdur . Belki markadan😃

Bende hep soğuk suyla yikar soguk suyla yaparım. 1e 2 yapıyorum ben öyle tam oluyor bende baldo kullanıyorum. Diğer türün adını unutrum şimdi onda 1.5 diyorlar belki onu kullaniyorsunuzdur . Belki markadan😃
He bak olabilir. Jasmine pirinc midir nedir. Onu kullaniyoruz. 😂 Baldoyu sevmiyor beyim 🤦‍♀️

Hı ondan işte 😃 bide diğeri varda hala aklıma gelmiyor ya
Ay osmancik Osmancık 😃😃
Jasmine yi de ben sevmiyorum ya o pilav tadini vermiyor tam bana 😃
Cidden vermiyor. Sadece tane tane durusunu sevdiginden begeniyor esim. O yemegin gorunusune cok onem verir 😂 Goze hitap etsin de yeter ona 😁 Bende kendimi diyete soktum. Bilerek onun istedigiyle yapiyorum ki pirinci yemeyim diye 😁 Kendimi sebze meyveye adadim su siralar . Lutfen kapatalim pirinc mevzusunu :KK70: :KK70:

Cidden vermiyor. Sadece tane tane durusunu sevdiginden begeniyor esim. O yemegin gorunusune cok onem verir 😂 Goze hitap etsin de yeter ona 😁 Bende kendimi diyete soktum. Bilerek onun istedigiyle yapiyorum ki pirinci yemeyim diye 😁 Kendimi sebze meyveye adadim su siralar . Lutfen kapatalim pirinc mevzusunu :KK70: :KK70:
Diyet zor ya heleki her yerde çeşit cesit tarifler gezerken😃 Allah kolaylık versin :KK70:

Sürekli yemek yapıyorsanız insan bazen farkında olmadan bunalıp içinden gelmeyerek yemek yapar hale geliyor. O yüzden belki isteksizlik vardır içinizde biraz da olsa. Birkaç gün dışarıda yiyin yada hafif yemeklerle geçiştirin. Ara sıra mola vermek iyi gelebilir.
Bu ara cok dışardan yedik ondan herhalde bence ben eve kapanıp yemek yapayım 😬

gerçekten buna bu kadar üzüldünüz mü ?
90 yaşındaki, aklı ve bedeni sağlıklı, 14 yaşından beri yemek yapan anneannem yaptığı yemekte sıkıntı olunca bu kadar takmıyor.
bakın size örnek, insan herşeye böyle üzülmeyince ömrünü sağlıklı geçiriyor sanırım.

Back
X