Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elinde cetrotide olan var mı hiç bir yerde bulamadik lütfen yardımcı olun
Merhaba
Zamanında ben istanbulda ilçe ilçe tüm eczaneleri aradım. Örnek silivri hepsini ara sonra bahçesehir sonra avcılar falan hepsinde 1 2 tane buldugum oluyordu. Hatırladığım silivri gamze eczanesi 2 tane vardı. 6 saat boyunca aramıştım. İstanbul eczacılar odası aradım o da eczane isimleri dedi öyle de ilerleyebilirsiniz. Ama bana 4 tane raporlu lazımdı. En son hastanemin diyalogla olduğu eczaneden aldım tabiki raporsuz artık bunalmıştım.
Merhaba
Zamanında ben istanbulda ilçe ilçe tüm eczaneleri aradım. Örnek silivri hepsini ara sonra bahçesehir sonra avcılar falan hepsinde 1 2 tane buldugum oluyordu. Hatırladığım silivri gamze eczanesi 2 tane vardı. 6 saat boyunca aramıştım. İstanbul eczacılar odası aradım o da eczane isimleri dedi öyle de ilerleyebilirsiniz. Ama bana 4 tane raporlu lazımdı. En son hastanemin diyalogla olduğu eczaneden aldım tabiki raporsuz artık bunalmıştım.
Ben de bir keresinde bir hormon ilacını bulamamıştım, Facebook'ta Women's Club diye bir grup var, oraya yazdım ve buldum. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kadının üye olduğu bir grup, çok yardımcı olmuşlardı. Oraya yazın bence