Kızlar nikah şekeri arıyorum düğünden sonra elinde fazla kalan var mı ? istediğim gibi bulamıyorum bulduklarım da pahalı oluyor miktar olarak az olduğu için yapmıyolar da pek .. Elinde kalan varsa mesajınızı bekliyorum satın alabilirim
Siz kendiniz yapin. Hem cok kolay hem de cok uyguna gelir.
Baskasinin nikah sekerinde baskasinin adi yaziyordur. Kagitta yazili olsa neyse de direk baski olarak yapilanlari ne yapacaksiniz
Siz kendiniz yapin. Hem cok kolay hem de cok uyguna gelir.
Baskasinin nikah sekerinde baskasinin adi yaziyordur. Kagitta yazili olsa neyse de direk baski olarak yapilanlari ne yapacaksiniz
Sağa sola gitmeye çok vaktim yok malzeme almak için internet sayfasındaki resimlere de güvenemez oldum artık burdaki zevkli bayanlar güzel güzel yaptırmıştır diye düşündüm zaten ücretsiz istemiyorum ne kadara satıyorlar sa ellerinde kalmışsa onlar da satıp değerlendirmiiş olur bakalım bulabilirsem bulacağım yoksa internnetten alacağım büyük ihtimal
30 kadar ise size orjinal bir fikrim var.
normal saksi cicegi alin bazen 2 bucuk liraya bile oluyor. uzerini tulle kaplayin unutlumaz hatira kalir.
bende sözumde kendim kolonya sisesi hazirlamistim 50 kisilik. Basit ama gercekten istedigniz i yapabilirsiniz. Bende cok beceriksizimdir bu konularda