- 8 Mart 2025
- 239
- 38
- 13
- Konu Sahibi rrumuzyokk
Merhaba elinde fazladan estrofem 2 mg, prolutex 25 mg veya Progestan dex 25 mg Progestan fitil ve oksapar ilaçları olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, reçetemde bu ilaç yok ama belki buradan gören birine vesile oluruz5 kutu falan duphaston var işinizi görür mü bilmiyorum
Bende var ama tam değillerMerhaba elinde fazladan estrofem 2 mg, prolutex 25 mg veya Progestan dex 25 mg Progestan fitil ve oksapar ilaçları olan var mı
Kaçar adet var acabaBende var ama tam değiller
Fitil oksapar estrofem var ama tam kutu değiller dex bi tane varBende var ama tam değiller
Nerde oturuyorsunuzKaçar adet var acaba
Size özelden ilettimNerde oturuyorsunuz
Şu an hamile olmadığım için oksaparı karşılamıyor. Progestan dex ücretli zaten. Fitili ve estrofemi de kısıtlı karşılıyor, çok kullanıldığı için ücretli almak zorunda kalıyorsunSigorta karşılamıyor mu bilmediğimden soruyorum
Tüp bebek transfer aşamasında kullanılmaya başlanıyorhamile değilseniz tedavide mi kullanılıyor bunlar
Fiyatlara baktım da Allah yardımcınız olsun. Sadece oksapar bile 1000tl olmuş.Tüp bebek transfer aşamasında kullanılmaya başlanıyor
Teşekkür ederimFiyatlara baktım da Allah yardımcınız olsun. Sadece oksapar bile 1000tl olmuş.