Aşılama Elinde fazladan gonal f veya ovitrelle olan tedaviden artmis iğnesi olan var mi ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Snrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
1.350
1.277
48
29
Biliyorum yaptığım bence yanlış ama mecbur olmasam sormazdım tedavi icin tüm haklarımı kullandım malûm tedavi ne kadar pahali hepimiz biliyoruz son kez asilama yaptırmak istiyorum elinde fazladan artmış gonalf veya ovitrelle olan varsa paylaşa bilir mi allah rızası icin

Yok ama olsaydı inanki yollardık. Ama yaptiğınızda da hiç yanlış bir sey yok. Bu yoldaki herkes biliyor durumu. Dolardi suydu zaten fiyatlar hep uçtu. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Yok ama olsaydı inanki yollardık. Ama yaptiğınızda da hiç yanlış bir sey yok. Bu yoldaki herkes biliyor durumu. Dolardi suydu zaten fiyatlar hep uçtu. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Hay allah razı olsun sizden yanlış anlasilacagin diye çok korkmuştum

Bende hiç acılmadık bir kutu var gonal f . Özelden ulasabilirsiniz

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X