- 25 Eylül 2025
- 43
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi kardelen343427
-
Gonal f 900 ünite kızlar destekMerhaba İstanbul küçükçekmecedeyim elinde gonal f olan varsa ihtiyacım var zaten bi denemem başarısız tekrar başlayacam elimde bi tane var bi tane daha almam lazım artık gücüm yetmiyor destek lütfen
Teşekkür ederim geçmiş olsun bana 250 verdi günlük elimde var ama yetmiyor 90 verdi doktorBende 450 var 300 ü vuruldum 150 kaldı ihtiyacınız varsa taksimdeyim
Teşekkür ederim geçmiş olsun ama bana 900 verdi gonal f 900 o yüzden 150 yetmiyor ama iyi niyetinize çok ama çok teşekkür ederimBende 450 var 300 ü vuruldum 150 kaldı ihtiyacınız varsa taksimdeyim
Merhaba biraz önce bir forumda birisinin açtığı başlığı gördüm. Elinde 5 tane 450 lik gonal f varmış, istanbul daymış. Sizin başlığı görmüştüm aklıma geldiniz. Bakın isterseniz happymoms forumunda. Ücretsiz değil de uygun fiyata vereceğini yazmış kişi.Merhaba İstanbul küçükçekmecedeyim elinde gonal f olan varsa ihtiyacım var zaten bi denemem başarısız tekrar başlayacam elimde bi tane var bi tane daha almam lazım artık gücüm yetmiyor destek lütfen
Teşekkür ederim ama benim 900 olur mu yineMerhaba biraz önce bir forumda birisinin açtığı başlığı gördüm. Elinde 5 tane 450 lik gonal f varmış, istanbul daymış. Sizin başlığı görmüştüm aklıma geldiniz. Bakın isterseniz happymoms forumunda. Ücretsiz değil de uygun fiyata vereceğini yazmış kişi.
900 400 300 vs miktarlari. Kaç mg vurcaksaniz ayarlayıp vuruyorsunuz zatenTeşekkür ederim ama benim 900 olur mu yine
Evet olur tabi 450 450 iki ayrı iğne vurulursunuz. Mesela 500 vurulacak olsaydınız, 450 likten bir, diğer gonal f den 50 kullanabilirsiniz. Miktarlar ayarlanıyor.Teşekkür ederim ama benim 900 olur mu yine
900 400 300 vs miktarlari. Kaç mg vurcaksaniz ayarlayıp vuruyorsunuz zaten
Merhaba son kullanma tarihi kasım olan gonal f ve cetro var bende size kaç adet lazım başakşehirdeyimMerhaba İstanbul küçükçekmecedeyim elinde gonal f olan varsa ihtiyacım var zaten bi denemem başarısız tekrar başlayacam elimde bi tane var bi tane daha almam lazım artık gücüm yetmiyor destek lütfen
Çok yakınız bi tane gonal f lazım 3 tane cetro lazım bi ta ne overtilla sanırım ikinci tüp bebek tedavimMerhaba son kullanma tarihi kasım olan gonal f ve cetro var bende size kaç adet lazım başakşehirdeyim
Yarın alma imkanım var mı çok dua ederim sizeMerhaba son kullanma tarihi kasım olan gonal f ve cetro var bende size kaç adet lazım başakşehirdeyim
Yarın alma imkanım var mı çok dua ederim size
Gonal f 900 istedi doktorGonalf300 dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?