Elinde gonal f İstanbul küçükçekmece lütfen acil

kardelen343427

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
43
9
1
26
Merhaba İstanbul küçükçekmecedeyim elinde gonal f olan varsa ihtiyacım var zaten bi denemem başarısız tekrar başlayacam elimde bi tane var bi tane daha almam lazım artık gücüm yetmiyor destek lütfen

Merhaba İstanbul küçükçekmecedeyim elinde gonal f olan varsa ihtiyacım var zaten bi denemem başarısız tekrar başlayacam elimde bi tane var bi tane daha almam lazım artık gücüm yetmiyor destek lütfen
Merhaba biraz önce bir forumda birisinin açtığı başlığı gördüm. Elinde 5 tane 450 lik gonal f varmış, istanbul daymış. Sizin başlığı görmüştüm aklıma geldiniz. Bakın isterseniz happymoms forumunda. Ücretsiz değil de uygun fiyata vereceğini yazmış kişi.

Teşekkür ederim ama benim 900 olur mu yine

Merhaba son kullanma tarihi kasım olan gonal f ve cetro var bende size kaç adet lazım başakşehirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…