Elinde mikrodalga fırını olan varmı/bulunmuştur.

Şuan işteyim evdede net yok :( ancak bugun çekersem fotoyu p.tesi sabah atabilirm:(

buna benziyon modelini tam bilmyrm ya:(
Siz ne kadar aralığnıda düşünüyorsunuz siz bşy diyin ben istanbul güngörende oturuyrm

Whatsap kullanıyorsanız net paketiniz varsa whatsaptan atsbilirmisiniz peki aksam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet watsapp var
3 -4 yıllık bi ürün ama kullanılmadı
özel den num atın ordan konuşalm isterseniz ama bnm de eşimle görşmm gerek bi şuan uyuyo. yazdım ama cvp vermedi modeli sorcaktım
ürünün arızası yok ama garanti süresi bitti onu söyym
ama aslnd size tavsiym nette 100 liraya çok rahat bulurusuz sıfırını

evet watsapp var
3 -4 yıllık bi ürün ama kullanılmadı
özel den num atın ordan konuşalm isterseniz ama bnm de eşimle görşmm gerek bi şuan uyuyo. yazdım ama cvp vermedi modeli sorcaktım
ürünün arızası yok ama garanti süresi bitti onu söyym
ama aslnd size tavsiym nette 100 liraya çok rahat bulurusuz sıfırını

Tamm canm sen bana düşündüğün fiyatida belirke net ten açıkçası baktn ama guvenemedm çok belli sitelerde olsa aksilik çok oluyor ozel den yazıyorm

N11.com da war bekonun gri hatta bonusla aldiqinzda 99 liraya gelio suan kullaniyorum 1.5 yildir gecen abime aldik n11.com dan bi bakın isterseniz..beyazları dha uygun hatta

N11.com da war bekonun gri hatta bonusla aldiqinzda 99 liraya gelio suan kullaniyorum 1.5 yildir gecen abime aldik n11.com dan bi bakın isterseniz..beyazları dha uygun hatta

Teşekkür ederim canm bende beyaz ariyorm hatta bir bakayım

N11.com da bu 99 tl..aynisini aldik abime görsel olarakta görün die cektim resmini:)
Aman aman özellik olmasina gerek yok zaten tek bi ayar kullaniyosunuz sabit:)

Eklentiler

• $1404551444410.webp
    $1404551444410.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 55
N11.com da bu 99 tl..aynisini aldik abime görsel olarakta görün die cektim resmini:)
Aman aman özellik olmasina gerek yok zaten tek bi ayar kullaniyosunuz sabit:)

Dogru canm bende iste bebeğinin sutunu corbasini filan Kaufman icin alicam zaten ama bakayım bir dhmı kkarti kullanmiyorum kapida ödeme varsa alirim hemen

Bu model beko bayisinde de 110 ile 120 arasi bisydi ben öyle almştm bayisine de bi sorun bu modeli fiyat alin isterseniz..Annemde war beyazı 4 yildr kullaniyor hc ariza yapmadi bende ondan dolayi almstm:)

Bu model beko bayisinde de 110 ile 120 arasi bisydi ben öyle almştm bayisine de bi sorun bu modeli fiyat alin isterseniz..Annemde war beyazı 4 yildr kullaniyor hc ariza yapmadi bende ondan dolayi almstm:)

Bekoya gitti m ama 178 tl dedi canm model Sununu bilemiyorum tabi

Bicok cesidi war yok dijital falan siz bunu sorun direk resmini göstern bunun fiyatini alin;)

Back
X