- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi veratulyakovas
merhaba, elinde oksapar iğne olan var mı acil ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmıyorlarneden yazdırmıyorsunuz
yazmıyorlar
Ben yazdıriyorum yazıyorlaryazmıyorlar
hangi bölüm yazıyor biz yazdıramadık yaBen yazdıriyorum yazıyorlar
Gebelik sırasında kullanıyorsanjz kadın doğum doktoru yazıyor benim dysuklerim olduğu için genetik testi yaptırıp raporu gösterdim yazdılar her ayBen yazdıriyorum yazıyorlar
birkaç kadın doğumcu daha gezeyimGebelik sırasında kullanıyorsanjz kadın doğum doktoru yazıyor benim dysuklerim olduğu için genetik testi yaptırıp raporu gösterdim yazdılar her ay
Merhaba kaçlık olandan kullanıyorsunuzmerhaba, elinde oksapar iğne olan var mı acil ihtiyacım var
merhaba, 4000Merhaba kaçlık olandan kullanıyorsunuz
oksapar olması lazım teşekkür ederimBana doğumdan sonra axeparin yazdılar kullanmadım. Tüm paket duruyor.
Canım sen mayis annesiydin sezeryan mı olmuştun pıhtı atma riskine karşın yazıyorlar. Keşke kullansaydınBana doğumdan sonra axeparin yazdılar kullanmadım. Tüm paket duruyor.
Ya normal doğum yaptım. Karaciğer değerlerim çok yüksek çıkınca yapma iğneleri dedi doktor. Düşsün öyle kullan dedi o da bir 10 günü aldı. Sonrada ben toparladım zaten hiç yapmadım iğneleriCanım sen mayis annesiydin sezeryan mı olmuştun pıhtı atma riskine karşın yazıyorlar. Keşke kullansaydın